Η στιγμή της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών- Ο Μητρετώδης περιγράφει όσα έζησαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών- Ο Μητρετώδης περιγράφει όσα έζησαν (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
5

Τις πρώτες στιγμές μέσα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετά την απελευθέρωσή τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης δείχνει βίντεο, που κυκλοφόρησε, με τον Άγγελο Μητρετώδη να περιγράφει πώς έγινε η σύλληψη και όλα όσα έζησαν. 

Στο βίντεο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συζητούν με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, που συνόδευαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα έπειτα από 167 ημέρες κράτησης. 

Η στιγμή της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών- Ο Μητρετώδης περιγράφει όσα έζησαν (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
Η στιγμή της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών- Ο Μητρετώδης περιγράφει όσα έζησαν (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter

Στα πλάνα, ο Άγγελος Μητρετώδης φαίνεται να περιγράφει τις στιγμές κατά τη σύλληψή τους και να προσπαθεί να τους δείξει πώς ήταν ο χώρος καθώς και πόσο δυσνόητο ήταν να καταλάβουν το εάν βρίσκονται ή όχι επί ελληνικού εδάφους. Ο ανθυπολοχαγός φαίνεται να δείχνει τα όρια του δάσους καθώς και τα μονοπάτια που χωρίζουν τις δύο χώρες.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί από την πρώτη στιγμή είχαν δηλώσει πως ακολούθησαν ίχνη, τα οποία νόμιζαν πως ανήκαν σε παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Μητρετώδης ανέφερε πως ανέβηκε σε ένα υπερυψωμένο σημείο για να τραβήξει με το κινητό τα ίχνη που είχε εντοπίσει μαζί με τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη πάνω στη συνοριακή γραμμή και έμοιαζαν να ανήκουν σε παράνομους μετανάστες.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Φάε την μπεμπελάκ σου δεν ξέρει ποιοι είναι οι G8 αλλά αν του δώσετε δύο λεπτάκια θας σας εξηγήσει πως ο Κουβέλης αποφυλάκισε τους Έλληνες στρατιωτικούς.