ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2018 | 13:26

Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν

Πολιορκούσα στενά μία παντρεμένη εξωτερική συνεργάτιδα, την ήθελα με το που την είδα. Έστελνα λουλούδια, έκανα απρόοπτες επισκέψεις στο γραφείο της, έστελνα μηνύματα. Εκείνη αρχικά βράχος ηθικής, το έπαιζε φουλ ικανοποιημένη από το γάμο της και τη ζωή της γενικά. Εγώ είχα καταλάβει ότι ο σύζυγος δεν είναι πολύ δυνατός στο σεξ, ενώ εγώ είμαι και το είχα κάνει σαφές. Για να μη σας τα πολυλογώ ξέρω πότε μια γυναίκα "θέλει"....Μετά από 2 μήνες επικοινωνία της πρότεινα φαγητό σε υπερκυριλέ μαγαζί, φοράω το καλύτερο σακάκι, κολώνια, ρολόι, το ίδιο βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί και φυσικά δεν απογοητεύτηκε...Ηθικό δίδαγμα: άντρες επιμείνετε με τακτ και πάνω από όλα να είστε περιποιημένοι και να φαίνεστε άνετοι και όχι λίγουρες. Αυτά από έναν άντρα με "βαριά" φανέλα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μου ήρθε μια ελαφριά αναγούλα μόλις το διάβασα.Δίνεις και συμβουλές τρομάρα σου!Όσο για το πόσο καλός είσαι στο σεξ, όσοι είναι πραγματικά δεν το διατυμπανίζουν, έχε υπόψιν σου. Δε σχολιάζω καν το αυθαίρετο συμπέρασμα οτι είσαι και καλύτερος απ'τον άντρα της!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ