Συνελήφθησαν οι δύο που χτύπησαν το φοιτητή στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν οι δύο που χτύπησαν το φοιτητή στην Κομοτηνή Facebook Twitter
7

Δύο Έλληνες ηλικίας 30 και 22 ετών συνελήφθησαν ως δράστες του ξυλοδαρμού του 20χρονου φοιτητή στην Κομοτηνή, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.  Σε βάρος τους  σχηματίστηκε δικογραφία. Πρόκειται για τον σερβιτόρο και τον πορτιέρη του καταστήματος, παρότι η διεύθυνηση του μαγαζιού είχε αρνηθεί όταν έγινε το περιστατικό ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής Γιάννης Γκερέκος, δέχτηκε την επίθεση δύο ανδρών όταν έφυγε από κέντρο διασκέδασης της Κομοτηνής, αρνούμενος να πληρώσει αφού δεν του δόθηκε απόδειξη. Φέρει τραύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου στη μετωπιαία χώρα και πιο κάτω και κάταγμα συντριπτικό στην κάτω γνάθο από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Μάλιστα, καθώς χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της γνάθου, θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας από το νοσοκομείο Κομοτηνής ποπου εισήχθη μετά τον ξυλοδαρμό.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Αυτό το μαγαζί σχεδόν ποτέ δεν κόβει αποδείξεις,αλλά έτσι είναι όταν ιδιοκτήτης είναι ένας απο τους "μαφιόζους" της πόλης.Και τα περισσότερα πάρτυ γνωστών παρατάξεων γίνονται σε αυτό το χώρο.Για την σκυλοκουλτούρα αυτής της πόλης έχει συμβάλλει και αυτό το κωλομάγαζο μαζί με άλλα φυσικά.