ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2018 | 12:30

Είμαι 21 χρονών και νιώθω πολύ μόνος...

Η αλήθεια είναι δεν ήμουν ποτέ πολύ κοινωνικός πάντα ντρεπόμουν για κάποιο ανεξήγητο λόγο, γιατί είμαι εμφανισημος δεν είναι να πεις ότι είμαι σκιάχτρο και να μιλήσω μπορώ, παρόλα αυτά έχω δύο φίλους ο ένας σπουδάζει στο εξωτερικό και ο άλλος στην Σπάρτη και τώρα είναι εξοχή, Εγώ μένω Αθήνα, και από την σχολή μου είχα μια μεγάλη παρέα αλλά με το που πήραμε το πτυχίο δεν στέριωσε, τώρα νιώθω μοναξιά μεγάλη και δεν μπορώ να βλέπω όταν βγαίνω έξω, η μπαίνω στο instagram, πόσο καλά περνάνε τα παιδιά στην ηλικία μου ,γιατί νιώθω ότι δεν ζω, με τους φίλους όταν έρχονται στην Αθήνα πάμε για κάνα καφέ και αυτό είναι όλο, δεν έχω νιώσει οτι έχω ζήσει πράγματα της ηλικίας μου μέχρι τώρα δηλαδή διασκέδαση, αλλά κυρίως δεν έχω έναν φίλο/η να εμπιστεύομαι να ανοιχτω.Είναι κρίμα να περνάμε έτσι και τώρα που είναι καλοκαίρι, δεν λέω σε έναν βαθμό φταίω και εγώ αλλά δεν επέλεξα, ούτε θα περίμενα να ζω τόσο μίζερα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά δεν έχω πρόβλημα ούτε ντρέπομαι να μιλήσω στα άτομα που γνωρίζω και έχουμε μία καλή τυπικά επικοινωνία και να τους προτείνω να βγούμε, και πιστέψτε με δεν είμαι πιεστικός σε αυτό, μια φορά θα το πω, αλλά αν δεν υπάρχει ανταπόκριση δεν θα κάτσω να παρακαλέσω κιόλας, απλά δεν πιάνω εύκολα παρέες δεν ξέρω το γιατί αλλά ντρέπομαι να πάω π.χ. έξω σε ένα μαγαζί, ή μια παραλία και να μιλήσω στο άσχετο και να πιάσω κουβέντα με αγνώστους καλά ένα γειά θα το πω όταν μπορώ αλλά δεν φτάνει αυτό, στην σχολή ηχα μεγάλη παρέα απλά μετά χωρίστηκε. Και ξέρω ότι η ψυχή μετράει πολύ παραπάνω από την εμφάνιση, αλλά να πούμε και την αλήθεια όλοι σχολιάζουν τον καθένα με την πρώτη ματιά και εμφανισιακά παίζει πολύ ρόλο σε κάποια πράγματα δυστυχώς.
Να πας κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος..Γιατί ντρέπεσαι να μιλήσεις? Τι φοβάσαι? Δεν μπορείς να περιμένεις τους φίλους σου για να ζήσεις ή να βγεις..Να είσαι ανοιχτός να γνωριστείς και με άλλους άνθρωπους, να εξελιχθείς, να γνωρίσεις πράγματα..Η αρχή ειναι δύσκολη ειναι μόνο.. Μα μόνο όταν ξεπεράσεις τον φόβο σου θα ξεπεράσεις και τη μιζέρια σου..