Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ

Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter
Ένας επιχειρηματίας, όπως ο Τραμπ, δεν θα μπορούσε να μην συνδυάσει την μάχη των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών με το οικονομικό κέρδος.Έτσι, μπλουζάκια, καπελάκια, μαγιό, κονκάρδες και ό,τι άλλο έχει φτιαχτεί και γράφει το σύνθημά του «Make America Great Again» , δεν δίδεται τζάμπα.
2

Καλλίγραμμες νεαρές φοράνε μαγιό που γράφουν Make America Great Again. Συντάσσονται χαμογελαστές στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, για τις εκλογές που θα γίνουν στις ΗΠΑ, τον  Νοέμβριο 2018. Οι εκλογές αυτές, λέγονται ενδιάμεσες (Midterms). Διεξάγονται στο μέσο της θητείας του αμερικανού προέδρου, κρίνοντας την μέχρι τώρα πορεία του, και λειτουργώντας σαν δημοψήφισμα.

Θα πρέπει να οριστικοποιηθούν οι 435 έδρες της Βουλής και οι 33 της Γερουσίας. Και στα δύο αυτά σώματα, έχουν σήμερα την πλειοψηφία οι Ρεπουμπλικάνοι, και η καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ, επιδιώκει να την διατηρήσουν.

 

Στην περίπτωση που στις εκλογές του Νοεμβρίου, επικρατήσουν οι Δημοκρατικοί, εγείρονται τεράστια εμπόδια για τον Τραμπ. Έτσι, καλεί κάθε ψηφοφόρο του, σε μία προεκλογική μάχη, που έχει κεντρικό σύνθημα MAGA, από τα αρχικά του Make America Great Again. Ο Τραμπ, χτυπάει φιλικά στην πλάτη τον κάθε αμερικανό, λέγοντάς του «Έλα να σε κάνω ...μάγκα!».

 

Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter
Η προεκλογική μάχη έχει κεντρικό σύνθημα MAGA, από τα αρχικά του Make America Great Again
Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter

 

Αλλά ένας επιχειρηματίας, όπως ο Τραμπ, δεν θα μπορούσε να μην συνδυάσει την μάχη και με το οικονομικό κέρδος.
Έτσι, μπλουζάκια, καπελάκια, μαγιό, κονκάρδες και ό,τι άλλο έχει φτιαχτεί και γράφει το σύνθημα, δεν δίδεται τζάμπα.
Πωλούνται όλα, και μάλιστα σε τιμές τσουχτερές. 

 

Για παράδειγμα, το ροζ καπέλο με το σύνθημα Make America Great Again, δίδεται στην τιμή των 50 δολαρίων. 

Οι κυρίες που θα ήθελαν να δηλώσουν υποστήριξη στον Πρόεδρο, μπορούν να αγοράσουν εκτός από καπέλο, και μαγιό ολόσωμο και καυτό, στην τιμή των 55 δολαρίων. Υπάρχει και αντρικό στην ίδια τιμή, αλλά και πετσέτα θαλάσσης, στα 65.

Οι κακές γλώσσες λένε, πως αγοράζοντας σε τέτοιες τιμές, δεν γίνεσαι μάγκας εσύ, αλλά κάνεις τον Τραμπ μάγκα.  

 

Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter
Το ροζ καπέλο με το σύνθημα Make America Great Again, δίδεται στην τιμή των 50 δολαρίων.
Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter

 

Σχετικά με το σύνθημα Make America Great Again:

 

Δεν ήταν ιδέα του Τραμπ. Το σύνθημα εμφανίστηκε στην προεκλογική εκστρατεία του Ρήγκαν (1980) ως Let’s Make America Great Again.

Ο γάτος Τραμπ, το τσίμπησε, και το 2011, κυκλοφόρησε το βιβλίο του Time to Get Tough, που είχε υπότιτλο το Making America #1 Again. Το βιβλίο βγήκε το 2015, με νέο υπότιτλο το Make America Great Again. Το 2016, στην προεκλογική του εκστρατεία, το έκανε κεντρικό σύνθημα, και σλόγκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στο Twitter, με τα hashtags  #makeamericagreatagain και #maga.

 

Το σύνθημα έχει παραποιηθεί  από διάφορους καλλιτέχνες. Δύο παραδείγματα: Οι Fall Out Boy, κυκλοφόρησαν το πρώτο ρεμίξ άλμπουμ τους, με τίτλο Make America Psycho Again. Ο κωμικός John Oliver, το έκανε Make Donald Drumpf Again. Το Drumpf, ήταν το επίθετο της οικογένειας, πριν το αλλάξουν στο πιο εύηχο Trump. Ο John Oliver, με έξυπνο τρόπο, θέλει να πει, πως ο αμερικανός πρόεδρος χρησιμοποίησε διάφορα κόλπα για να πλασάρει μια απατηλή εικόνα. 

 

Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter
Μαγιό ολόσωμο και καυτό, στην τιμή των 55 δολαρίων.
Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter

 

Καυτά κορίτσια στην καλοκαιρινή εκστρατεία του Τραμπ Facebook Twitter

 

 

 

 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Συνελήφθη δήμαρχος του Νιου Τζέρσεϊ σε διαμαρτυρία για νέο κέντρο κράτησης μεταναστών

Διεθνή / ΗΠΑ: Συνελήφθη δήμαρχος του Νιου Τζέρσεϊ σε διαμαρτυρία για νέο κέντρο κράτησης μεταναστών

Πράκτορες της υπηρεσίες μετανάστευσης, ορισμένοι με καλυμμένα πρόσωπα, περικύκλωσαν τον δήμαρχο και τον έβαλαν με τη βία σε ένα μαύρο αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM
Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Διεθνή / Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Τα κράτη μέλη της G7 ζήτησαν «άμεση αποκλιμάκωση», ενώ οι ΗΠΑ, παραδοσιακός σύμμαχος του Πακιστάν αλλά τα τελευταία χρόνια πιο κοντά στην Ινδία, προσφέρθηκαν να μεσολαβήσουν για τη μείωση της έντασης
LIFO NEWSROOM
«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια