Πανομοιότυποι δίδυμοι παντρεύονται πανομοιότυπες δίδυμες και θα μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι

Πανομοιότυποι δίδυμοι παντρεύονται πανομοιότυπες δίδυμες και θα μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι Facebook Twitter
3

Μία συγκεκριμένη ιστορία αγάπης στις ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δύο αδέρφια και πανομοιότυποι δίδυμοι, ο Zack και ο Nick Lewan ετοιμάζονται να παντρευτούν δύο επίσης πανομοιότυπες δίδυμες, την Kassie Bevier και την Krisie.

Τα δύο ζευγάρια έχουν ήδη αρραβωνιαστεί και, όπως παραδέχονται, μετά το γάμο θα μείνουν όλοι τους στο ίδιο σπίτι. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kassie Bevier και ο Nick Lewan γνωρίστηκαν 4 χρόνια πριν στο Grand Valley State University σ' ένα μάθημα ψυχολογίας. 

Ο καθηγητής τούς ρώτησε αστειευόμενος αν κάποιος από τους φοιτητές έχει δίδυμα αδέρφια και οι δυο τους σήκωσαν ταυτόχρονα τα χέρια τους. 

«Γύρισα πίσω, την κοίταξα και αμέσως είπα από μέσα μου "έχουμε πρόβλημα"» εξήγησε γελώντας ο Nick Lewan. 

Το πρώτο τους ραντεβού έγινε στην εκκλησία ένα κυριακάτικο πρωινό και μαζί τους έφεραν τα δίδυμά αδέρφια τους, τον Zack και την Krissie. 

Λίγο καιρό αργότερα είχαν γίνει ζευγάρι και αυτοί. 

«Ουσιαστικά συνέβη την ίδια στιγμή. Ακολουθούμε τις ίδιες πορείες» παραδέχτηκε η Kassie Bevier, μιλώντας για τις σχέσεις των δύο ζευγαριών. 

Και οι τέσσερίς τους, ωστόσο, ακολουθούν διαφορετικές καριέρες. «Είμαστε διαφορετικά άτομα. Κάνουμε άλλες δουλειές, δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά σεβόμαστε ο ένας τις διαφορές του άλλου» δήλωσε με τη σειρά του ο Zack Lewan. 

Τα ζευγάρια επισήμαναν πως τα βρήκαν μεταξύ τους επειδή έχουν ανατραφεί με τις ίδιες οικογενειακές αξίες. 

«Περνάμε πολύ καλά μαζί» σημείωσε η Krissie Bevier. «Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός μεταξύ των διδύμων και όταν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που το καταλαβαίνει, είναι τεράστιο». 

Με πληροφορίες από TIME

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμωρητικοί βιασμοί στο Ιράν: «Μας βιάζουν για να σταματήσουμε να φωνάζουμε για την ελευθερία»

Διεθνή / Τιμωρητικοί βιασμοί στο Ιράν: «Μας βιάζουν για να σταματήσουμε να φωνάζουμε για την ελευθερία»

Γυναίκες και άντρες που συνελήφθησαν, βιάστηκαν και βασανίστηκαν από την Αστυνομία Ηθών μιλούν για τις φρικτές εμπειρίες τους, τους συντρόφους τους που περιμένουν να εκτελεστούν και την απάθεια της Δύσης.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Αυτά παθαίνεις όταν ως δίδυμα αδέρφια οι γονείς σας μέχρι να (αν και εφόσον...) αποκτήσετε μια κάποια ανεξάρτητη συνείδηση ο ένας από τον άλλο, σας φόραγαν τα ίδια ρουχαλάκια, τα ίδια παπουτσάκια, το ίδιο κούρεμα, όλα στο δωμάτιο σας ήταν εις διπλούν, καθόσασταν στο ίδιο σχολικό θρανίο μέχρι τις τελικές εξετάσειςκαι... τι κρίμα περάσατε σε διαφορετικές πανεπιστημιακές σχολές (ίσως και όχι...)...!..ΑΡΡΩΣΤΙΑ!...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ