Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Από τις 22:30 της Δευτέρας το Σισμανόγλειο περίμενε μεγάλο αριθμό νεκρών από τις πυρκαγιές

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Από τις 22:30 της Δευτέρας το Σισμανόγλειο περίμενε μεγάλο αριθμό νεκρών από τις πυρκαγιές Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Προετοιμασμένο να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών ήδη από τις 22:30 την περασμένη Δευτέρα ήταν το Σισμανόγλειο νοσοκομείο δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος.  

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Γιαννακός δήλωσε πως «το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου ήμουν στο Σισμανόγλειο που από τις 10:30-11 πάρα είχε προετοιμάσει χώρο για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών». Αυτό μου το επιβεβαίωσε μια ημέρα μετά ο αναπληρωτής διοικητής της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας όταν βρέθηκα ξανά στο Σισμανόγλειο.

Στις 11 παρά είχαν ήδη ετοιμάσει χώρο για υποδοχή μεγάλο αριθμού νεκρών» είπε ξανά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ παραθέτοντας και όσα του είπαν γιατροί που βγήκαν από το χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το μοιραίο βράδυ. «Μου είπαν πρόεδρε ετοιμάζουμε το χώρο γιατί περιμένουμε μεγάλο αριθμό νεκρών» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, «πώς ήταν δυνατόν να μην γνώριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν ένα κοντέινερ ψυγείο για πολλούς νεκρούς;».

Η μαρτυρία αυτή έρχεται να προστεθεί σε όσα ομολόγησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι «υπήρχε η πληροφορία για νεκρό (σ.σ. πριν την έναρξη της κυβερνητικής σύσκεψης) αλλά δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή». 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια