Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική - Πού υπάρχουν προβλήματα (Βίντεο)

Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική - Πού υπάρχουν προβλήματα (Βίντεο) Facebook Twitter
1

Έντονες καταιγίδες πλήττουν την Αττική, ειδικά στα βόρεια προάστια. 

Η βροχή ήταν ιδιαιτέρως ισχυρή σε περιοχές όπως το Μαρούσι, η Παλλήνη, τα Μελίσσια και η Κηφισιά, ο Γέρακας και το Χαλάνδρι. 

Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 15 κλήσεις για απάντληση υδάτων και 7 για κοπές δέντρων.

Χαλαζόπτωση σημειώνεται στο μεταξύ στον Χολαργό και στου Παπάγου, ενώ σφοδρή είναι η καταιγίδα σε περιοχές όπως η Παλλήνη και τα Σπάτα.

Υπενθυμίζεται πως ισχυρές βροχοπτώσεις για την Αττική προβλέπει η ΕΜΥ και την Κυριακή με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα τις μεσημεριανές ώρες. 

 

 

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η ΓΓΠΠ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια