ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σοκαριστικό βίντεο από την πυρκαγιά στο Μάτι: Γύρισε για να σώσει τη γάτα του και τον κύκλωσαν οι φλόγες

Σοκαριστικό βίντεο από την πυρκαγιά στο Μάτι: Γύρισε για να σώσει τη γάτα του και τον κύκλωσαν οι φλόγες Facebook Twitter
9

Συγκλονίζει το βίντεο ενός άντρα που έζησε από κοντά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 

Στα πλάνα, ένας κάτοικος του οικισμού που βλέπει τις φλόγες να πλησιάζουν ταχύτατα στο σπίτι του, βγαίνει στον κήπο και επιχειρεί να σώσει τη γάτα του. 

«Ψιψίνα έλα! Ψιψίνα!», φωνάζει στο τρομαγμένο γατάκι και επιχειρεί να το πάρει αγκαλιά, ενώ γύρω τους πνέουν άνεμοι 80 και 90 χιλιομέτρων ανά ώρα, μεταδίδοντας με αστραπιαία ταχύτητα την πυρκαγιά, τόσο στα πεύκα όσο και στη χαμηλή βλάστηση. 

Λίγο αργότερα το κινητό πέφτει στο έδαφος και ακούγονται τα αγκομαχητά του ανάμεικτα με τον ήχο του ανέμου και της φωτιάς. 

Ο άντρας κατάφερε τελικά να βγει ζωντανός από την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 84 ανθρώπους. 

Ελλάδα
9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Και μετά λένε ότι τα ζωντανά δεν καταλαβαίνουν. Κοιτάει το ζωντανό τη φωτιά και μετά αυτόν και του κάνει νιάου. Του μίλησε. Αγάπη μου... ! Ευτυχώς που επιβίωσαν και οι δύο.
Νομίζω δεν τραβούσε ακριβώς βίντεο, μάλλον το έβαλε να γράφει και μετά απλά κρατάει το κινητό στα χέρια του.Το ίδιο το βίντεο παγώνει το αίμα. Από το 02.00 ειδικά και μετά αυτό που βλέπουμε δεν περιγράφεται. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει να το ξεπεράσει αυτό που έζησε. Ευτυχώς όμως έζησε, και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Χαίρομαι που ο άνθρωπος και η γατούλα είναι καλά.Έχω όμως μια απορία....Τι είδους ανάγκη είναι αυτή που τον οδηγεί (σε αυτή την κόλαση) να τραβήξει βίντεο???Και πόσο νορμάλ είναι αυτό μια τέτοια στιγμή?
Καμία λογική σ' αυτή τη χώρα... Και δεν αναφέρομαι βέβαια στο ότι ήθελε να σώσει και τη γατούλα. Πολύ καλά έκανε.Όμως ρε άνθρωπε κάθεσαι και τραβάς βίντεο όταν βλέπεις τη φωτιά να έρχεται σαν σίφουνας? Άρπα τη γάτα και δρόμο...
Πάλι καλά που γλίτωσε ο άνθρωπος, τι να λέμε τωρα...Και πάλι όμως θεωρώ ότι θέλει τεράστια αποθέματα ψυχραιμίας/αναισθησίας για να καταφέρεις να κρατάς το κινητό όρθιο και να τραβάς βίντεο, όταν ξέρεις ότι δεν υπάρχει οδός διαφυγής και πιθανότατα είσαι χαμένος.Εγώ πάντως θα τα είχα κάνει πάνω μου... Τρομερές στιγμές αγωνίας έζησαν αυτοί οι άνθρωποι. Κρίμα...