Ηλίας Ψινάκης: «Εμένα κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς»

Ηλίας Ψινάκης: «Εμένα κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς» Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Ανάμεσα στα χιλιάδες σπίτια που κάηκαν στην Αττική από τις καταστροφικές φωτιές είναι και του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ενώ απάντησε στα σχόλια για την «απουσία» του.

«Όταν καίγεται το σπίτι σου, αιφνιδιάζεσαι. Εμένα κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς. Ευτυχώς γιατί όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε μην καεί το δικό μου, μετά θα λέγανε ότι την έβαλα εγώ τη φωτιά», δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης στον Alpha.

«Δυστυχώς είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Το Μάτι και όλη αυτή η περιοχή ανήκει στο Μαραθώνα, κι έχει γίνει μια τεράστια καταστροφή. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω εδώ με τα παιδιά, τρέχουμε και βρίσκουμε ανθρώπους που πρέπει να βρούμε. Το κακό έγινε σε πάρα πολύ λίγο χρόνο, σε δευτερόλεπτα» σχολίασε, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το γιατί δεν έχει εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης από την ημέρα της πυρκαγιάς υποστήριξε:

«Αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχουμε βρει τους νεκρούς. Το να κάνεις δηλώσεις είναι πολύ νωρίς. Όταν έχουμε συγκεκριμένη κατάσταση, πόσα σπίτια έχουν καεί, πόσοι είναι οι νεκροί, και τι λύσεις έχουμε για να το φτιάξουμε, τότε μιλάμε. Έχουν καεί γύρω στα 1.000 σπίτια. Αύριο θα μου στείλουν από το επιμελητήριο 40 μηχανικούς για να γίνει γρήγορα η έρευνα για να αποκατασταθούν οι ζημιές άμεσα. Αυτή είναι η επιθυμία όλων μας».



Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αξίζει να δείτε και το βίντεο γιατί δεν είναι μόνο τι λες, αλλά και πως το λες, ειδικά όταν αυτό το πώς έχει μέσα και φθηνό πρωκτικό χιούμορ που ίσως είναι ταιριαστό στην παρέα του αλλά όχι στην περίσταση. Οι μεταξωτές κορδέλες όμορφα και γρήγορα καίγονται.