ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2018 | 12:41

Άντρες

Ειμασταν στο νοσοκομείο επειδή νοσηλεύεται ο πατέρας του συντρόφου μου εκει ειχα γνωρισει μια κοπέλα που ερχοταν για συγγενη της, ο δικός μου οντας κοινωνικός κ μπορεί λιγο πεφτουλας μίλησε στην κοπέλα που την εχει ξαναδεί μια φορά του στυλ πως παει η θεια σας ενω νωρίτερα μας ειχε πει πως ηταν, εκείνος τη ξαναρωτησε προσπαθώντας να ανοίξει συζητηση..τον βλέπω ανησυχω περα δωθε στο διάδρομο ενω εγω καθομαι στο δωμάτιο του πατερα του βγαίνω εξω γ λιγο κ δεν τον βλέπω παω στον σαλονι δεν τον βλέπω κ μετα καταλαβα...ειχε παει στο δωμάτιο που ήταν η κοπέλα που προσεχε την θεια..οταν εφτασα εξω απο το δωματιο τον άκουσα που την ρωτησε που μένεις κ εκείνη του απάντησε ενω οπως μου είπε ειχε προηγηθεί συζήτηση η θεια που μένει κτλ. .το θέμα είναι αν δεν εβλεπε που ειχα έρθει ποια θα ηταν η εξέλιξη της συζήτησης τι δουλειά κανεις..να μου δώσεις το τηλ.? Λεω εγω..παντως δεν μου άρεσε ολο αυτό ενοιωσα οτι δεν την ρώταγε αθώα..επιασα κατι στην ατμόσφαιρα. .μηπως είμαι υπερβολικη? Ή ζηλιάρα?Οταν τον ρωτησα πως βλέπει την κοπέλα μου ειπε οτι είναι μια συμπαθητική κοπέλα αλλά δεν εχεθ το σεξαπιλ το δικό μου...Οπότε αδιαφορεί δεν του περνούσε. .
22
 
 
 
 
σχόλια
και κλασικα μπαινεις στην πιο πολυσυζητημενη εξομολόγηση , να δεις τι παιζει , και βρίσκεις τους γνωστούς σχολιαστες να μπαινουν και να βαυκαλίζονται αντι να βοηθουν τον εξομολογουμενο,.....
Όλα αυτά τα σούξου μούξου μου βρωμάνε εμένα ..ύποπτο είναι γιατί ενώ σας είχε πει η κοπέλα σε τι κατάσταση βρίσκεται η θεία της μετά ξαναπηγαίνει για να ανοίξει συζήτηση. Για να μιλάει για σεξαπιλ όταν τον ρώτησες πάει να πει ότι πήγε να το σκεφτεί και διαφορετικά. Ότι πέρασε η κοπελιά από αυτή την 'διαδικασία' ας το πούμε χαχ. Έλεος δηλαδή για τον μπαμπα του πήγαινε και εν τέλη εσύ φάνηκε ότι πήγαινες να δεις πως είναι παρά εκείνος..φαινόταν να είχε αλλού το μυαλό του.
Βρε φίλη, μου φαίνεσαι να ξέρεις τον χαρακτήρα του και να τον χειρίζεσαι καλά. Πέφτουλαςή όχι, μαζί σου τραβιέται τελικά. Άρα τον έχεις. Αν αξίζει να τον έχεις, είναι δικό σου θέμα τελικά και εσύ θα το αποφασίσεις. Θες έναν σχετικά μαλάκα και χαζό ή θέλεις κάποιον που όντως θέλειεσένα και δεν το διαπραγματεύεται; Επιλογή σου.
Βρίσκω το άρθρο με τον τίτλο "Άντρες" αφόρητα σεξιστικό και προϊόν άκριτης γενίκευσης. Διερωτώμαι αν θα δημοσιευόταν ποτέ άρθρο με τίτλο "Γυναίκες" (πλην του ομώνυμου βιβλίου του Τσ. Μπουκόφσκι που είναι της μόδας ούτως ή αλλέως) όπου θα περιγραφόταν με μελανά χρώματα η συμπεριφορά ΜΙΑΣ γυναίκας.Επίσης, τα σχόλια των λοιπών συσχολιαστών εμφορούνται από σεξισμό και κάνουν άκριτη αναπαραγωγή στερεοτύπων. 'Η η αναπαραγωγή στερεοτύπων είναι κακή μόνο στο 1/2 των περιπτώσεων; Ή όταν το πράγμα βοά τι είναι δεν είναι ανάγκη να το ψειρίζουμε τρεις ώρες και να λέμε μπούρδες για να καλύψουμε οφθαλμοφανή πράγματα;
Ούτως και συνελόντι ειπείν, ο νέος αξιακός κώδιξώδινεν όρος και έτεκεν μυν."Άνδρες" το άρθρο λέγεικαι ο εκδότης σπουδαρχίδης ωντι θα προβάλλει τοσαύτως επιλέγει.Ουδεμία ουσιώδης αλλαγή,μα με νέα φόρα,να αντικαταστήσομε των λέξεων την πυγμή.
Δεν ήταν στους στόχους μου οιονδήποτε να τρομάξω.Λίγο την κοιμισμένη τινών υποκρισία, όμως,τω όντι επιθυμούσα να ταράξω.Αν ένα άρθρο καταφέρεται εναντίον των ανδρώνείναι η προβολή νέων κωδίκων κι αξιώνΑν πεις όμως για γυναίκα έστω και μια κουβένταετοιμάσου στην απολογία νάχεις μεγάλη ρέντα.Τι φασίστας, τι φαλλοκράτης τε και ρατσιστής!Δεν σε ξεπλένει ο Jordan ούτε άλλος ποταμός.Ετοιμάσου, στο πυρ το εξώτερον μονάχος σου βγεις,δεν είσαι άξιος λόγου, δεν είσαι άνθρωπος, ουδαμώς.
@ AnotherView 23.7.2018 | 16:20 Τους όρκους των γυναικών εις ύδωρ γράφω - Σοφοκλής.Την σώφρονα γυναίκα ου δει τα τρίχας ξανθάς ποιείν - Μένανδρος.ΥΓ Το να υπερασπιστώ τον κάγκουρα της ιστορίας ποσώς με ενδιαφέρει. Κάγκουρες υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν χωρίς να μου είναι διόλου συμπαθείς. Θα κριτικάρω όμως με σθένος την υποκρισία, τα διπλά standards, την μαϊμουδιά "απόπου κι αν προέρχεται".Αυτά τα ολίγα. Tata...
Σε γενικές γραμμές έχεις κάποιο δίκιο Γράφοντα. Αλλά κι εσύ σε γυναικοκρατούμενο ποστ περιμένεις να βρεις το δίκιο σου;-p άντρες γυναίκες τα ίδια κάνουνε. Πέρα από τα σεξιστικά και τα λοιπά νομίζω ότι λίγο ή πολύ όλοι συμφωνούμε ότι η κατάσταση βρωμάει λίγο. Αθώα πάντος δεν τη λες.
@ Sound_of_silence 23.7.2018 | 16:38Τον πυρήνα της ιστορίας αρνούμαι να τον σχολιάσω καθώς βοά ότι πρόκειται περί κάγκουρος ολκής. Απλά με κάγκουρα ολκής η Αρβελέρ δεν θα είχε σχέση. Οπότε...Put some windex on.
@ AnotherView23.7.2018 | 17:13Περί χαλαρωσεως θα έλεγα το κατιτίςΜα το βλέπω νάρχεται "να ένας σεξιστής".Περί καθετοτητος θα το ανεστρεφα λιγάκιΚαι θα έλεγα μην είστε συνέχεια οριζοντιαΔεν βοηθάει να υπερπηδατε της ζωής τα εμπόδια.Της ποίησης τα εγκώμια τα επιστρέφω εν τάχει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιευθεί άρθρο "Γυναικες" για το μόνο λόγο ότι οι γυναίκες έχουν άλλες στερεότυπες συμπεριφορές.... Σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται καμια γυναικα "πεφτούλες" σε παγκόσμιο επίπεδο. Guess what.
Ερωτηση: Θα εκανε ο συντροφο σου τις ιδιες ερωτησεις και κινησεις σε εναν αντρα η σε μια γυναικα ηλικιωμενη; Αν οχι κατι δεν παει καλα.Δευτερον γιατι εισαι μαζι με εναν ανθρωπο που ο πατερας του ειναι στο νοσοκομειο και εχει τη διαθεση να φλερταρει ενω η συντροφος του ειναι στο θαλαμο του νοσοκομειου μαζι με τον πατερα του; Κανενας σεβασμος ουτε προς τον πατερα του.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ