Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Να αρχίσει δραμαμίνες

Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Να αρχίσει δραμαμίνες Facebook Twitter
2

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ πως έρχεται "τέταρτο Μνημόνιο". Σήμερα λέει από τη μία στη Suddeutsche Zeitung πως "στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα" και συγχρόνως ισχυρίζεται εντός συνόρων πως έρχεται ένα νέο "άτυπο» μνημόνιο"».

Αυτά υπογραμμίζει το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού σε απάντηση του προς τη ΝΔ, για να καταλήξει σχολιάζοντας: «Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες».

Υπενθυμίζεται πως στη συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα ο αρχηγός της ΝΔ δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Εμείς λέμε ότι όσο ταχύτερα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει τίποτε να προσφέρει στη χώρα. Στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Χρειαζόμαστε μια νέα κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον.

Η οικονομία δεν αναπτύσσεται με εξαίρεση τον τομέα του τουρισμού. Και κανείς δεν μιλά για το ιδιωτικό χρέος, το οποίο έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 50% τα τελευταία τρία χρόνια, από 80 δισ. σε 130. Αναφέρομαι στα χρέη των πολιτών στην εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν χάσει την ελπίδα». 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Προχθές έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ σύσταση στον κ. Μητσοτάκη (προσωπικά) "να μην εκτίθεται στον ήλιο" : https://www.lifo.gr/now/politics/200977/maksimoy-na-min-ektithetai-ston-ilio-o-k-mitsotakis#commentΧθες, "Να αρχίσει δραμαμίνες" .Το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης πέφτει όλο και πιο χαμηλά και εξελίσσεται σε προσωπική κοκορομαχία μέχρι τελικής πτώσεως.Αφού και οι δύο ηγέτες προβάλλονται σαν "Μεσσίες" τάχα, ενώ στην πραγματικότητα απλά θέλουν και οι δύο να εκπληρώσουν προσωπικές φιλοδοξίες και όχι να συμβάλουν στην αποτελμάτωση και την έξοδο από τον οικονομικό πάτο που ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ (Π.Χ. ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ).Γιατί, όταν λες "όχι" στη διάσωση βασικών αγαθών (συντάξεις) πρέπει να το αντικαθιστάς με άλλα μέτρα και όχι λαϊκίζοντας να χαϊδεύεις αυτιά.ΑΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ! Όπως και τώρα, που ενώ η Αντιπολίτευση ζητάει εκλογές, κανένα κόμμα (αλλά κυρίως η ΝΔ που διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας) δεν έχει συντάξει και κοινοποιήσει Οικονομικό Πλάνο 5ετίας, ώστε να συγκρίνουμε και να αποφασίσουμε σαν πολίτες.Αλλά στοχεύουν στο θυμικό μας - ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ -, ότι αθώοι από τις παλιές αμαρτίες, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ "ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ" (ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ) ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ "ΚΑΚΟΙ" .