ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 00:39

Γιατί δεν μπορω να βρω αγορι

Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να βρω κάποιον όλες οι φίλες μου έχουν σχέση και εγώ τίποτα ούτε καν άρεσω στα αγορια θεωρώ ότι είμαι αρκετά εμφανισιμη και με ενδιαφέρον χαρακτήρα αλλά ...
12
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα επειδή δεν έχεις σχέση δεν χάνεται και ο κόσμος...Και δεν σημαίνει πως δεν αξίζεις..Οι σχέσεις δεν είναι το παν και μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα στην ζωή σου κι χωρίς να έχεις σχέση..Ολα τα αγόρια κοιτάνε την εμφάνιση και δεν κοιτούν τον χαρακτήρα..Ποτέ μην δείχνεις στους άλλους ότι είσαι κάποια άλλη παρά μόνο να είσαι ο εαυτός σου..
Μπορείτε επιτέλους να ξεκολλήσετε από την καραμέλα "δεν έχω σχέση, άρα δεν αξίζω"; Κατάλαβετε πια ότι οι σχέσεις ΔΕΝ είναι το παν. Ναι, θα είναι ωραία στην αρχή και θα νιώθεις ότι πετάς στα ουράνια. Όμως αργά ή γρήγορα προσγειώνεσαι απότομα στην πραγματικότητα. Και όσο πιο πολύ νιώθεις, τόσο πιο δύσκολα συνέρχεσαι. Κοιτάξτε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, οτιδήποτε, γιατί στο τέλος μόνο αυτός θα σας μείνει. Κυνικό και κακό, το ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια και τσούζει. Μη στηρίζετε τη ζωή και την ευτυχία σας σε έναν άνθρωπο, είναι λάθος. Και για να απαντήσω και σε εσένα που έκανες την εξομολόγηση, πλέον η πλειοψηφία των ανδρών κοιτάει το φαίνεσθαι, ναι. Πολύ σπάνια θα μπουν στον κόπο να δουν το χαρακτήρα (ισχύει και για τις γυναίκες αυτό). Ίσως κάποια στιγμή πέσεις σε κάποιον που είναι η εξαίρεση, αλλά συνήθως πρέπει να φας πολλά χαστούκια μέχρι να γίνει αυτό. Αν έχεις υπομονή και ψυχικές αντοχές κυρίως, σου εύχομαι να το βρεις. Αν πάλι όχι, αποδέξου ότι και μόνοι μας επιβιώνουμε. Αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους.
Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι ετσι, η καθε κοπελα και γενικοτερα ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα ενδιαφεροντα, εσυ μπορει να μην εχεις βρει ακομα αυτο το αγορι που θα σε βοηθάει και θα ειναι διπλα σου, ποτε μην κανεις κατι μονο και μονο για να αρεσεις στους αλλους! Αλλωστε, το καλο αργει να έρθει
Ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ, με την διαφορά ότι εγώ δεν μπορώ να βρω κοπέλα, και ότι δεν κάνω κάτι γι'αυτό!! Το θέμα είναι να το διεκδικήσεις, να ψάξεις, να κολλήσεις εσύ στο άντρα, έχουν αλλάξει οι εποχές, και εγώ θέλω αλλά δεν έχω το θάρρος να κολλησο σε μια γυναίκα, και μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα οπότε κάνε εσύ τι πρώτο βήμα!
Τότε έχεις πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτό δεν πρόκειται να σε βοηθήσει να κάνεις σχέση. Επίσης, είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ μια κοπέλα να την πέφτει σε αρσενικά. Μπορεί να φλερτάρει με το βλέμμα, οκ, μπορεί να δώσει το πράσινο φως με τη γλώσσα του σώματός της, αλλά το να μπει αυτή στη διαδικασία να αρχίσει να κυνηγάει αρσενικά που δεν έχουν καμία διάθεση να κυνηγήσουν γιατί βαριουνται, γιατί έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, ή γιατί απλά έχουν συνηθίσει να τους τα δίνουν όλα στο πιάτο, είναι κατάντια και προσωπικά το θεωρώ abnormality! Σε συμβουλεύω να γίνεις γενναίος, τολμηρός, να αφήσεις στην άκρη τους δισταγμούς και τα ψευτο διλήμματα, μίλα, φλέρταρε, βγες από το καβούκι σου και θα δεις πως θα αλλάξεις εσύ την πραγματικότητα σου! Τόλμα! Κι αν φας απόρριψη, μη κολλάς! Πάμε για άλλα!
Απαράδεκτο!Να λιθοβολούμε όποια πλησιάζει έναν άντρα!Ναι έχουμε 2018 και ισότητα όπου μας βολεύει κατα τα άλλα!Ε ρε κάτι κολλημένα μυαλά σε προηγούμενες εκατονταετίες που υπάρχουν...Βγείε λίγο εξωτερικό να ανοίξετε τους ορίζοντές σας...
Ξεκινάς λάθος. Αν είσαι η γυναίκα που ψάχνει άντρα δείχνεις απελπισμένη και αυτό οι άντρες το μυρίζονται από χιλιόμετρα. Είναι κυνηγοί και μια κοπέλα με χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν τους ενδιαφέρει να την κονηγησουν. Φόρα το καλύτερο χαμόγελο σου, μάθε να απολαβανεις όσα έχεις, φρόντισε τη διατροφή σου, κάνε γυμναστική για να παράγει το σώμα σου ενδορφινες και να είσαι πιο χαρούμενη και αισιόδοξη, σταμάτα να περιμένεις γιατί η αναμονή σκοτώνει, χαλάρωσε, βρες τα με τον εαυτό σου, αγάπησε πρώτα εσένα, άρχισε να λες "ευχαριστώ Θεέ μου που έχω οσα έχω! Δόξα να έχεις!" γίνε χαρούμενη, σταμάτα να ζηλεύεις, μη ζεις στη μιζέρια, και αντί να ρωτάς "γιατί" , γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ζήσε το παρόν με αγάπη και ευγνωμοσύνη και το σύμπαν θα σε ανταμείψει όταν θα πάψεις να περιμένεις και να επιμένεις. Άλλαξε τη σκέψη σου και θα αλλάξει η ζωή σου.
Kαμια σχεση! Το 90% των αντρων θα προσεγγιζαν μια "απελπισμενη". Μαλλον ο τροπος της κοπελας δε βοηθαει τους αντρες να αντιληφθουν πως ειναι διαθεσιμη. Δε ξερω τι ειδους συμβουλη να δωσω, αλλα τα υπολοιπα που γραφεις ειναι μια καλη αρχη. Ειδικα το να μην αγχωνεται.
Ναι αυτό θα έκανε το 90 τοις εκατό των λιγούρηδων που δυστυχώς στις μέρες μας είναι η πλειοψηφία και έτσι παίρνει η μπάλα κι εμάς τους υπόλοιπους...Εμένα λοιπόν ναι θα με ξενέρωνε κάποια που θα έδειχνε απελπισμένη όπως με ξενερώνουν οι δήθεν ντίβες με τα 1000 like που αν τις γράψεις λίγο πουλάνε και την ψυχή τους για να σου πάρουν ένα βλέμμα και να επιβεβαιωθούν...γούστα..