Συνέλαβαν γυναίκα που χαράκωνε παιδιά στα Νότια Προάστια - Πώς την βρήκαν οι αστυνομικοί

Συνέλαβαν γυναίκα που χαράκωνε παιδιά στα Νότια Προάστια - Πώς την βρήκαν οι αστυνομικοί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
3

Συνελήφθη η γυναίκα που είχε σκορπίσει τον τρόμο στα Νότια Προάστια χαρακώνοντας μικρά παιδιά.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε σοκ μετά από πολλαπλές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα περιστατικά είχαν σημειωθεί σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων και η ύποπτη, ηλικίας 55 ετών, φέρεται να συνελήφθη χθες.

Η γυναίκα συνελήφθη στο εμπορικό στο οποίο είχαν προηγηθεί οι περίεργες επιθέσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως προέβαλε  αντίσταση όταν την πλησίασαν οι αστυνομικοί.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε  στο τμήμα και εκεί αναγνωρίστηκε από γονείς ενώ ασκήθηκε εναντίον της αυτεπάγγελτη δίωξη και κρατείται.

Συνέλαβαν γυναίκα που χαράκωνε παιδιά στα Νότια Προάστια - Πώς την βρήκαν οι αστυνομικοί Facebook Twitter
Φωτογραφία με τον τραυματισμό σε πόδια μωρού που δημοσιοποίησε μια μητέρα η οποία δέχτηκε επίθεση

Η πρώτη καταγγελία έγινε δημοσίως πριν από λίγες μέρες, όταν μια μητέρα με το μόλις δυόμισι μηνών μωρό της μπήκε σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου και μέσα στο ασανσέρ συνάντησε μία μαυροφορεμένη γυναίκα, γύρω στα 50, μετρίου αναστήματος, με ξανθά μαλλιά. 

Σύμφωνα με την καταγγελία την πλησίασε και με ένα αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε το μωρό στα πόδια. Το μωρό άρχισε να κλαίει και εκείνη εξαφανίστηκε με την μητέρα να βλέπει το αίμα στα πόδια του παιδιού της.

Η μητέρα έκανε καταγγελία στην αστυνομία, και ακολούθησαν τουλάχιστον δυο ακόμη καταγγελίες από άλλες γυναίκες με μωρά.

Οι καταγγελίες αρχικά αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία στα social media, αλλά σύντομα ο θόρυβος και η ανησυχία ενεργοποίησαν τις αρχές που χθες έστησαν επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί με πολιτικά βρέθηκαν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, προκειμένου να εντοπίσουν τη γυναίκα και να τη συλλάβουν καθώς είχαν υποψίες ότι θα συνεχίσει να κινείται στον ίδιο χώρο.

Η γυναίκα αντιστάθηκε, άρχισε να φωνάζει και τελικά οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η ίδια λέει πως δεν χαράκωνε τα μωρά, αλλά ότι τα γρατζούναγε με τα νύχια της και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει την προσαγωγή της 55χρονης, η οποία για την ώρα χαρακτηρίζεται ως ύποπτη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια