Σε 231 συλλήψεις έχει προχωρήσει από την αρχή του χρόνου η αστυνομία στο Πεδίον του Άρεως

Σε 231 συλλήψεις έχει προχωρήσει από την αρχή του χρόνου η αστυνομία στο Πεδίον του Άρεως Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Στοιχεία για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας στο Πεδίο του Άρεως έδωσε η Αστυνομία, σημειώνοντας ότι από την αρχή του χρόνου έχουν γίνει 6.082 προσαγωγές και 231 συλλήψεις.

Για την πρόληψη - καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση ειδικές αστυνομικές δράσεις στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως και περιμετρικά αυτού, στο πλαίσιο του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων δράσεων, από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, προσήχθησαν 6.082 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 231 άτομα.

Ειδικότερα, 114 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 22 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 10 για παράβαση του νόμου περί όπλων, 7 για καταδικαστικές αποφάσεις, 5 για κλοπές - διαρρήξεις, 3 για ληστείες και 70 για διάφορα άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 163 γραμμάρια κάνναβης, 125 γραμ. ηρωίνης, 1,5 γραμ. κοκαΐνης, 337 γραμ. μεθαδόνης σε υγρή μορφή, 15,5 γραμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 9,9 γραμ. shisa, 1.195 ναρκωτικά δισκία, 7 όπλα, 4 μαχαίρια και 710 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι ειδικές αστυνομικές δράσεις στο Πεδίον του Άρεως και περιμετρικά αυτού θα συνεχιστούν με την ίδια συχνότητα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Διαβάζοντας την είδηση μου ήρθε στο νού το άρθρο της Lifo σχετικά με το χώρο αυτό: https://www.lifo.gr/articles/athens_articles/108052. Επαναλαμβάνεται ότι οποτεδήποτε γίνεται συζήτηση για αστυνόμευση της περιοχής αντιδρούν οι διάφορες συλλογικότητες. Ορίστε, ας τα χιλιάσουμε με τις συλλήψεις! Και εις ανώτερα.