Ο ανακριτής συνδέει υποκλοπές και σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή!

Ο ανακριτής συνδέει υποκλοπές και σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή! Facebook Twitter
20

Tη συνένωση των δικογραφιών που αφορούν στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών  και στο αποκαλούμενο σχέδιο  δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές.

Τα Νέα επικαλούνται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δύο δικογραφίες συνδέονται μεταξύ τους και ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές δεν σταμάτησαν το  2005 - οπότε αποκαλύφθηκε η υπόθεση - αλλά συνεχίστηκαν τουλάχιστον μέχρι το 2007.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα για συνένωση των δικογραφιών υπέβαλλε ο ανακριτής, αξιολογώντας τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, δηλαδή μαρτυρικές καταθέσεις και αποτελέσματα από άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Ο ανακριτής θέλει να διαπιστωθεί  αν πράγματι  αυτές συνδέονται μεταξύ τους .

Παράλληλα, στο στόχαστρό του βρίσκονται και εταιρείες που  συνδέονται με την υπόθεση που ερευνά  ,αλλά ψάχνει να βρει αν  αυτές λειτουργούσαν ως βιτρίνα  και  ποιος ήταν ο ρόλος των προσώπων που εμφανίζονται ως νόμιμοι εκπρόσωποί τους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το περιοδικό "Επίκαιρα", σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή φέρεται να είχε εκπονηθεί την εποχή της π[ρωθυπουργίας του, από "συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες" και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που "δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο". Για το σχέδιο, είχαν ειδοποιηθεί οι ελληνικές αρχές από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Η στάση του Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική, αλλά και γενικότερα η εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε φέρεται να είχε ενοχλήσει-κατά το περιοδικό- τόσο τους Αμερικανούς όσο και άλλους  συμμάχους.

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Στην πραγματικότητα ο Κ. Καραμανλής εκτελέστηκε από τις μυστικές υπηρεσίες με ισχυρά χάπια επεξεργασμένης ραδιο-λιποτροπικής λεκιθίνης καμουφλαρισμένα σε συσκευασία χωνευτικών χαπιών κατά της στομαχικής καούρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες προσώπων του στενού του κύκλου είχε εθιστεί σε αυτά τα χάπια.Στη θέση του τοποθετήθηκε σωσίας. Χρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να τον παρουσιάσουν δημοσίως. Αυτό επειδή ο σωσίας ήταν αρκετά κιλά πιο αδύνατος και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αυστηρές παχυντικές δίαιτες μέχρι οι συγκεκριμένες τροφές να του γίνουν συνήθεια και να φτάσει στα ακριβή επίπεδα και εμφάνιση του "πρωτότυπου". Προς το παρόν δεν επιτρέπεται να μιλάει και να εκφράζεται δημοσίως μέχρι να τελειοποιηθεί η προφορά του σε μεγάλο αριθμό εδεσμάτων όπως: Τελ σεγιριγκλί πιλάφ, Χιουνκιάρ μπεγεντί, Πατλιτσάν κιοφτέ, Μελιτζάνες Καρνίγιαρικ, Γκιούλπασι και άλλα πολλά... Τι μπορεί να πει κανείς; Θεωρίες κοιλοδουλείας...
Και από που πηγάζει η βεβαιότητα μας ότι Δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας όταν Δεν έχουμε πρόσβαση σε καμία πληροφορία ή στην δικογραφία; Φυσικά και δεν ισχυρίζομαι το αντίθετο αφού πολύ απλά δεν έχω ιδέα στην πραγματικότητα αλλά μου κάνει εντύπωση η βεβαιότητα όλων. Μέχρι και τους δικαστές καμένους έβαλε κάποιος στην πλειοψηφία τους για να δικαιολογήσει την ενασχόληση τους με το ζήτημα.
Οτι θα θελαν οι Ρωσσοι να τον φανε και θα ταν τωρα ζωντανος.....nice one! εδω, εφαγαν τον Litvinenko και τοσους αλλους δικους τους που ηταν εκπαιδευμενοι και υποψιασμενοι.....Ο δε Καραμανλης, θα ταν και απο τις πλεον απλες περιπτωσεις: pita gyro ap'ola(γυρος,στρυχνινη,κρεμμυδι,πατατες,τζατζικι).....the easy and Russian way.
Όπως ακούω, μάλλον οι Αμερικάνοι ήθελαν να τον φάνε αλλά τους ξέφυγε το παλληκάρι. Όμως από τον φόβο του κόπηκε η μιλιά, για αυτό δεν ανοίγει από τότε το στόμα του να ζητήσει μια συγγνώμη για το χάος που παρέδωσε. Κι εμείς νομίζαμε ότι μας έγραφε.
@m strog που βρηκες τα στοιχεια?(ειμαι σιγουρος οτι ισχυουν οπως και με τους δικηγορους και οτι εχει να κανει με δημοσιο και παροχη υπηρεσιων)Τωρα η υποθεση μπαζει απο παντου γενικα(πχ οι πρακτορες των μεγαλυτερων μυστικων υπηρεσιων παγκοσμιως αγορασαν τα κινητα τους απο ενα καταστημα στο πειραια και καλουσαν μεσα απο την αμερικανικη πρεσβεια οπως λεει το πορισμα?? δυσκολα... περαν της τεραστιας απειλης που εκπροσωπουσε ο καραμανλης για το διεθνες συστημα, πιστευω οτι η cia ηθελε να τον΄΄ φαει΄΄ γιατι θα εφερνε το κομμουνισμο απο το παραθυρο, πως αλλιως λεγεται το να διοριζεις 850 000,κατα εκτιμησεις, ανθρωπους στο κρατος σε 5 χρονια?? Εντασσεται κ αυτο στη μονιμη ταση του ελληνα για θεωριες συνωμοσιας και ανορθολογισμο? δε ξερωπροσωπικο σημειωμα: απο τους δικαστες που εχω γνωρισει ενα ικανο ποσοστο ειναι τρελα απαιδευτοι κ συνωμοσιολογοι σε φαση καμμενος πανος και πιο περα.. εχει ποτισει παντου ο ανορθολογιμος, δυστυχως...
δες εδώhttp://ec.europa.eu/justice/effective-justice/files/cepej_study_justice_scoreboard_en.pdf σελίδα 631.Δε θα αισθανθείς ωραία όταν ρίξεις μια ματιά.Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.Φυσικά όλα είναι παιχνίδια πρακτόρων και δε βγαίνει ποτέ άκρη.[Και δεν καταλαβαίνω γιατί να δολοφονήσεις κάποιον όταν έχεις κασέτες με συνομιλίες του. Βγάλτες στην Ομόνοια στα περίπτερα. Και όλοι μαντεύουμε τι λένε οι κασέτες].Αλλά όταν βάζεις στο αρχείο υποθέσεις ζεστές (αυτοκτονία του τύπου της βονταφον) και τις ξεθάβεις χρόνια μετά όταν κάποιος λέει ότι η FSB είπε κλπ κλπ, εγώ καταλαβαίνω ότι έχει μείνει budget στα απόρρητα κονδύλια και κάποια σαΐνια "αγοράζουν" πληροφορίες μετρητά.Όσο για τη φιλορωσική πολιτική, η πρώτη μεγάλη κίνηση του Καραμανλή ήταν η απ' ευθείας ανάθεση αγοράς F-16 (30 άμεσα + 10 option). [Οι στρατηγαίοι του ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ κλπ απ' τις εφημερίδες το έμαθαν - η υπογραφή των πρακτικών έγινε "δια περιφοράς"].Για τα "+10" ξεμαλλιάστηκε με τη Ντόρα (άλλη ιστορία).
Ο τύπος της Vodafone λεγόταν Κώστας Τσαλικίδης. Ας μην τον ξεχάσουμε τόσο εύκολα. Ενας άνθρωπος που αγόρασε γλυκά, κανόνιζε που θα πάει για 3ημερο και το ίδιο βράδυ αυτοκτόνησε?!?!?!?!?
Επίσης είχαν κρυφτεί οι επίδοξοι δολοφόνοι του μέσα στο εκκλησάκι που είναι απέναντι από το σπίτι του και τον σημάδευαν (Τράγκας speaking).Δεν ξέρω γιατί δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα στόχο τεραστίων διαστάσεων.
Πληροφορίες λένε οτι το σχέδιο δολοφονίας είχε να κάνει με ντελίβερυ-έκπληξη δεκάδων πιτόγυρων στο σπίτι του Καραμανλη, στο οποίο ο Κωστάκης δε θα μπορούσε να αντισταθεί και θα στο τέλος θα έσκαγε από το φαί ......
Θα γελάει κι ίδιος αν διαβάσει ότι ασκούσε πολιτική (και μάλιστα και εξωτερική και οικονομική).Έχουμε 29,3 δικαστές ανά 100.000 κατοίκους (έναντι 18,9 στις ευρωπαϊκές μπανανίες). Κάπως πρέπει να απασχοληθούν. (Άσε που μπορεί να παίξει και κανά εκτός έδρας Μόσχα).
Απ τις υποκλοπές προφανώς διαπίστωσαν πόσο φίλοι μας είναι οι Ρώσοι και θέλησαν να τον δολοφονήσουν...Μπορεί πάλι καποιοι να θέλησαν να δικαιολογήσουν τίποτα απόρρητα κονδύλια για πληροφορίες (γίναν κι αλλού αυτά).Τα Επίκαιρα βέβαια τον κύκλο τους: Δολοφονία Καραμανλή - διχοτόμηση Θράκης - Σχέδιο χρεοκοπίας εντός/εκτός ευρώ - Απόρρητα έγγραφα Στέιτ Ντιπάρτμεντ (σ'αυτό το Στέιτ πρέπει νάχουν κουρτίνα αντί για πόρτα εκεί που φυλάνε τα απόρρητα).
Όσο και να προσπαθούν ορισμένοι οπαδοί του μέσα στον κρατικό μηχανισμό (π.χ. δικαστικό σώμα) αλλά και στα μμε να τον ηρωοποιήσουν με γελοία σενάρια δήθεν σχεδίου δολοφονίας του, η αλήθεια είναι μία και είναι πικρή γι'αυτούς: Πρόκειται για τον πιο αποτυχημένο πρωθυπουργό στην ιστορία της μεταπολίτευσης, ο οποίος είναι συνυπεύθυνος κατά 50% τουλάχιστον για το σημερινό χάλι μας. Το περίεργο είναι (αλλά τελικά ισως όχι και τόσο περίεργο) ότι οι ίδιοι που την "πέφτουν" στο Χριστόφια π.χ.(και καλά κάνουν ως ένα βαθμό) για τη σημερινή κατάσταση στην Κύπρο, είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια έχουν "στον αφρό" τον Καραμανλή και ποτέ δεν τον έχουν εγκαλέσει για τα "πεπραγμένα" της δικής του πενταετίας.