ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2018 | 11:29

Εσείς τι καταλαβαίνετε?

Η φίλη μου έχει σχέση με ένα αγόρι. Αυτή είναι γραφτό ερωτευμένη μαζί του και έχει ανεβάσει στο ινστα πόσες φωτογραφίες που είναι μαζί. Αυτός όμως δεν έχει ανεβάσει ούτε μία ούτε ταγκ δεν την έχει κάνει πουθενά ούτε καν στορυ!! Πηγαίνουν διακοπές...αυτή ανεβάσει φωτογραφίες που είναι μαζί και ο άλλος ανεβάζει φωτογραφίες που είναι μόνος του σε αυτό το μέρος. Μου φαίνεται παράξενο η όλη κατάσταση. Φαβαμαι μην μιλάει και με άλλες κοπέλες και δεν θέλει να φανερώσει τη σχέση. Αλλά αν δεν είναι αυτό γιατί να μην θέλει να τη φανερώσει? Το έχω πει στη φίλη μου αλλά σε αυτήν δεν την πειράζει. Λέει ότι δεν του το έχει ρωτήσει γιατί τον έχει εμπιστοσύνη. Εμενα μου περνάμε διάφορες σκέψεις για αυτό και φοβάμαι μην πληγωθεί η φίλη μ. Εσείς τι νομίζετε ότι συμβαίνει?
5
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ το ίδιο νομίζω αλλά δεν είσαι σίγουρη. Καλά έκανες και το είπες στη φίλη σου αλλά αφού αυτήν τον εμπιστεύεται δεν μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό.
Η κοπέλα απορεί για τον λόγο που δεν το κάνει. Ξέρω και εγώ περιπτώσεις που ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πχ φίλους ακόμα και με τα κατοικίδια τους, αλλά ούτε μια φωτογραφία με την κοπέλα/αγόρι τους. Είναι σαν να θέλουν να το κρύψουν. Δεν είναι παράξενο να ανεβάζεις μόνο με τους άλλους και πότε με το αγόρι/κορίτσι σου? Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι το κάνουν δεν βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ