ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2018 | 13:27

Θέλω την άποψη σας!

Λοιπόν έχω εκνευριστεί παρα πολύ με μια από τις φίλες μου.Εγω γενικότερα σαν άνθρωπος είμαι πολύ λογική και ρεαλίστρια τον τελευταίο καιρό όμως έχω παρατηρήσει ότι μια από τις φίλες μου κάθε φορά που λέω κάτι που δεν συμβαδίζει με τις απόψεις της ή τα λεγόμενα της κοιτάει παράξενα τις κοπέλες της υπόλοιπης παρέας κάνει μορφασμούς ή ενώ έχει ανοιχτά τα μάτια της πέρνει το βλέμμα της αγελάδας.Ενας μέσος άνθρωπος μπορεί να μην παρατηρούσε κάτι τέτοιο εγώ όμως είμαι πολύ παρατηρητική και όταν μιλάω προσέχω τις κινήσεις των συνομιλητών μου,αυτή της η κίνηση με έχει κάνει να καταλάβω ότι κατά την διάρκεια που μιλάω (λέω λογικά πράγματα και ποτέ δεν φέρνω σε δύσκολη θέση κανένα από την παρέα ,μπορεί όμως κάποιες φορές να είμαι απότομη ) ίσως έχει βρει έναν τρόπο να υπονοεί πράγματα πίσω απο την πλάτη μου.Γενικοτερα είμαι ισχυρή προσωπικότητα και δυναμική κοπέλα και μου έχει περάσει από το μυαλό ότι απλώς ίσως με φοβάται,γιατί ξέρει ότι αν νευριάσω εγώ θα γίνει χαμός.Θελω να ακούσω και από τις δικές σας οπτικές !
2
 
 
 
 
σχόλια
Το τι είσαι φυσικά και το ξέρεις καλό όμως να συμφωνούν και οι γύρω σου .Το εγώ είμαι τούτο ,εκείνο και το άλλο αν το βλέπεις ΜΟΝΟ εσύ αποτελεί ψευδαίσθηση και όχι γεγονός .
Η δική μου οπτική είναι ίσως και η πιο απλή.Από το κείμενο διάβασα: εγώ, εγώ, εγώ, εγώ εγώ.Δεν είσαι ούτε ισχυρογνώμων, ούτε ρεαλίστρια. Είσαι εγωίστρια, πεισματάρα και ίσως ελαφρώς ψώνιο. Αν στις φίλες σου εκφράζεσαι όπως εκφράζεσαι εδώ -λες και όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από εσένα- τότε καταλαβαίνω τους σχολιασμούς τους. Δεν τους δικαιολογώ -γιατί είναι καλύτερα να πεις στον άλλον κατευθείαν αυτό που σε ενοχλεί-, αλλά τους καταλαβαίνω.Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες.