ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2018 | 16:15

Φταίω σε κάτι;

Έχουμε σχέση ένα χρόνο 30 φεύγα και οι δυο. Εγώ έχω κάποια κιλάκια περισσότερο στον πισινό. Ο σύντροφός μου νευριάζει όταν βλέπει κάποιον άντρα να με κοιτάζει εκεί και μου λέει κακίες χωρίς να τον προκαλέσω στο παραμικρό. Λέει πως κοιτάζουν κοροϊδευτικά όχι επειδή τους αρέσει και εγώ δεν του λέω τίποτε και συνήθως σταματάει σε λίγο. Σε αυτόν τον ίδιο αρέσει όμως τέλος πάντων. Προχθές ήμασταν με την παρέα και λέει η μια η κοπέλα σε μένα δώσε μου λίγο πισινό δεν έχω καθόλου έτσι στα αστεία επειδή αυτή είναι αδύνατη. Και είπε ο δικός της ωραία θα ήταν κρίμα που δεν γίνεται. Μόλις το είπε αυτό ο δικός μου άφρισε και είπε πως πρέπει να χάσω κανένα κιλό γιατί ο πισινός μου ξεχείλωσε. Έπαθα πλάκα πρώτη φορά το άκουσα αυτό και το είπε και μπροστά σε όλους. Του λέει ο άλλος δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι αν δεν σου αρέσει η Γιώτα θα της βρούμε άλλον σήμερα κιόλας. Ο δικός μου τσατίστηκε και σηκώθηκε έφυγε πήγε στο σπίτι του. Πήγα και εγώ σε λίγο και άρχισε να μου φωνάζει πως αν ήμουν σοβαρή θα έπρεπε να βάλω τον άλλον στη θέση του όταν είπε πως ωραία θα ήταν να είχε και η δικιά του κώλο. Τι να του έλεγα ρε παιδιά;;; Η κοπέλα έπρεπε να θυμώσει όπως και θύμωσε όχι εγώ. Μετά μου είπε το συνηθισμένο πως αν με κοιτάζουν μερικοί άντρες είναι γιατί σκέφτονται πως δεν βλέπομαι και θύμωσα αυτή τη φορά πολύ και του είπα πως όσοι με κοιτούσαν έτσι και πήγα μαζί τους τα χέρια τους δεν ξεκολλούσαν από εκεί. Αυτός μου είπε να εξαφανιστώ από μπροστά του και δεν θέλει να με ξαναδεί στα μάτια του και έφυγα κλαίγοντας. Την άλλη μέρα το πρωί ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως δεν έπρεπε να το πω αυτό για τους άλλους ότι έδειξα πως δεν τον σέβομαι. Το ξέρω πως δεν ήταν σωστό αλλά είχα θυμώσει και με είχε προσβάλλει μπροστά στους φίλους μας αν το έλεγα και εγώ αυτό μπροστά τους τι θα έλεγε;;; Τώρα συνέχεια μου λέει να το ξεχάσουμε και πως δεν θα μου ξαναμιλήσει έτσι ότι το έκανε επειδή με αγαπάει πολύ και ζηλεύει και εγώ τον αγαπάω αλλά δεν τον πιστεύω πως δεν θα το ξανακάνει, τι να κάνω; Και θέλω να ξέρω αν έπρεπε να πω κάτι στον άλλον όπως υποστηρίζει.
9
 
 
 
 
σχόλια
Σε.προσβαλε μπροστά στην παρέα, σε παράτησε και σηκώθηκε κι έφυγε, σε ξαναπροσβαλε στο σπίτι, σου είπε και να εξαφανιστείς από μπροστά του....κι εσύ έφυγες κλαίγοντας;;; έπρεπε να του ρίξεις και δύο μούτζες φεύγοντας και να τον στείλεις σε κανένα ταξίδι αγύριστο.....αλλά δεν φταίει αυτός, ΕΣΥ φταις που κάθεσαι και ανεχεσαι την συμπεριφορά αυτή.
Τώρα σοβαρά..κάθεσαι με κάποιον που σε αποκαλεί χοντρή μπροστά σου και μπροστά σε άλλους; Άρχισε να του λες ότι την έχει μικρή και του το λες επειδή τον αγαπάς. Ε όχι. Σε χειρίζεται και σου δημιουργεί κόμπλεξ. Στείλτον στο καλό κορίτσι μου να βρεις κάποιον που σε θαυμάζει και σε αγαπάει γι'αυτό που είσαι και θα σου λέει να αδυνατίσεις μόνο και μόνο για να είσαι εσύ καλύτερα ή για λόγους υγείας. Όχι επειδή ντρέπεται για σένα. Κατά τ'αλλα συμφωνώ με τους παραπάνω ότι ο τρόπος που φέρεστε μεταξύ σας είναι του γυμνασίου.
Ο φίλος σου είναι της γνωστής κατηγορίας χειριστικών αντρών που μειώνουν έμμεσα ή άμεσα τη σύντροφό τους ώστε να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα με τον εαυτό τους, αλλά και για να της υποδείξουν έτσι ποια είναι η θέση της σε αυτή τη σχέση: κάτω από εκείνον. Σου υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία πόσα κουσούρια έχεις(που ΔΕΝ τα έχεις, αλλά θέλει να πιστέψεις πως όντως τα έχεις) κι ότι για ό,τι γίνεται φταις μονίμως εσύ, άρα λοιπόν είσαι κατώτερή του, άρα είναι τουλάχιστον θείο δώρο που σε επέλεξε κι είναι μαζί σου κι άρα πρέπει να τον τοποθετήσεις στο βάθρο που επιθυμεί δοξάζοντάς τον με το να πηγαίνεις πάντα με τα νερά του. Σου πετάει κι ένα "επειδή σ' αγαπώ σου φέρομαι έτσι", γιατί η επίκληση στο συναίσθημα βοηθά καλύτερα στην υποταγή. Αν αυτό το πρότυπο συντρόφου θεωρείς πως σου ταιριάζει, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Πάντως σίγουρα δε σου αξίζει.Όσο για το "όσοι σε κοιτάζουν είναι επειδή σε κοροϊδεύουν", παίζει να έχω να ακούσω τέτοια παπαριά από το λύκειο.
Είναι απλά τα πράγματα. Προφανώς ο τύπος έχει θέμα με τον κωλο σου. Δεν του αρέσει που έχεις γεμάτο κωλο και θα ήθελε να είναι με κάποια αδύνατη με μικρό κωλαρακι. Τώρα θα μου πεις γιατί είναι μαζί σου ενώ τον χαλαει? Έλα μου ντε. Ίσως επειδή δεν μπορεί να βρει αυτό που θέλει ή για δικούς τους λόγους. Όπως και να έχει εσύ προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου και το σώμα σου όσο μπορεις και από εκεί και έπειτα αν δεν θέλει να είναι μαζί σου είναι δικό του θέμα,δεν φταις σε κάτι.
Νομιζω οτι κανεις λαθος.το προβλημα δεν ειναι οτι δεν του αρεσει ο κωλος της εξ. αλλα μαλλον φοβαται οτι αρεσει στους αλλους. Αυτα της τα λεει για να της φορτωσει την ανασφαλεια του γιατι νιωθει ανεπαρκης και ζηλευει.