ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2018 | 01:38

Μοναξιά

Το πιστεύω πραγματικά... μερικοί άνθρωποι είναι γραφτό να μείνουν μόνοι στο τέλος.
22
 
 
 
 
σχόλια
Μην αισθάνεσαι έτσι. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μένει καποιες χρονικές περιόδους μόνοι τους αλλά μετά βρίσκουν ανθρώπους γύρω τους. Είναι θέμα τύχης και θέμα δικων σου πράξεων. Την τύχη δεν μπορείς να την αλλάξεις, αλλά τις πράξεις σου ναι. Βγες έξω, προσπάθησε να γίνεις πιο εξωστρεφής, ξεκίνα κάποιο χόμπι (ομαδικό ή μη), γίνε μέλος σε εθελοντικες οργανώσεις, γνώρισε κόσμο μέσα από την οικογένεια και τους συγγενείς σου (αδέρφια, ξεδερφια κλπ). Δεν μπορεί... Όλο και κάποιον/α θα βρεις για φίλο/η ή συντροφο. Πάντως εγώ πιστεύω ότι για όλους είναι γραφτό να βρουν το άλλο τους μισό αν το θέλουν πολύ. Σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις :)
Έχεις δίκιο. Το ξέρω από πρώτο χέρι! Άσε τους αισιόδοξους να λένε :)Πάντως για να βεβαιωθείς πρέπει να έχεις χρόνια στην καμπούρα σου, αν είσαι κανα πιτσιρίκι είναι απλώς αστείο, πολύ πιθανόν να σε διαψεύσει η ζωή.
Kαι εκεί που έχεις κουραστεί και σκέφτεσαι αυτό που είπες,έρχεται αυτό το "κάτι" που πάντα ονειρευόσουν και σου κάνει την ζωή όμορφη,ξανά αποκτάς αυτοπεποίθηση και ονειρεύεσαι!!!!Μην απελπίζεσαι,όλα θα γίνουν αρκεί να πιστεύεις σε αυτό που τόσο επιθυμείς και να προσεύχεσαι.. ;-)
διοτι αυτο το "κατι" μένει μόνο στα αισιόδοξα μυαλά που ισως δεν εχουν γνωρίσει ποτε το μεγεθος της μοναξιας που νιώθει ο/η εξ. (απο οτι κατάλαβα)! αυτο που λεει η εξομολόγηση ειναι περα για περα αληθινό και ρεαλιστικό για μερικούς ανθρώπους σε σχεση με το να βρεθει ξαφνικα απο το τιποτα αυτο το "κατι"! για αυτο και ειπα fairytail dreams!
Καλημέρα Αργοναύτη μου..Δεν αντιλέγω πως είναι αληθινό αυτό που λέει η εξομολόγηση και πίστεψε με το έχω ζήσει και πιο παλιά,αλλά και τώρα...Αν είναι όμως καμάρι μου να σκεφτόμαστε αρνητικά και να λέμε πως δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί κανείς για εμάς να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε απο διάφορες απογοητεύσεις που περάσαμε στο παρελθόν και να μας παίρνει απο κάτω,είναι καλύτερο να ελπίζεις και να αναμένεις κάτι το διαφορετικό και το ανατρεπτικό στην ζωή σου...Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχω ακούσει πως εκεί που είχαν αγανακτήσει και απευδισει για διάφορα θέματα στη ζωή τους να έρχεται τούμπα και να πάνε στην πορεία όλα όμορφα... Το θεωρείς αδύνατον να συμβεί?Άσχετο αλλά μου άρεσε η έκφραση "Fairytail Dreams"... :-)
Καλημερα και σε εσενα Νεραϊδα!Θα μπορουσε να ηταν και τίτλος ταινίας ή τραγουδιού το Fairytail Dreams :PΣιγουρα καποιοι μπορουν να ελπιζουν και οντως στο τελος ξαφνικά απο το πουθενά να βρίσκουν κατι, αλλα καποιοι αλλοι μπορουν και να μην ελπίζουν το ιδιο! Εγω προσωπικα, απο την στιγμη που μεχρι τα 24 μου τωρα, δεν εχω αγαπησει και δεν εχω αγαπηθει (ερωτικα παντα) ποτε και οσο και να προσπαθω δεν βλέπω πρόοδο, ενω βλεπω αλλους στην ηλικία μου να τους ειναι πολυ πιο εύκολο και να ειχαν εστω και μια φορα στο παρελθον σχέση και πολυ περισσότερες εμπειρίες απο τις δικες μου, τοτε δεν εχω καμια ελπιδα για το μελλον τουλαχιστον οσο βρίσκομαι στην Ελλαδα...Πιστευω οτι υπαρχουν κι αλλοι σαν και εμενα (ισως και η/ο εξ.) οποτε καταλαβαίνω απόλυτα την χαμένη τους ελπίδα!
Αργοναυτάκι μου είσαι λοιπόν και πολύ πολύ μικρός για να μην ελπίζεις βρε ψυχή,ειλικρινά τώρα...Αν είναι να απελπίζεστε εσείς αυτής της όμορφης νεαρής ηλικίας,τότε εμείς είμαστε να σκάβουμε ήδη τον λάκκο μας να μπούμε μέσα στα 30+ ε?... Χαχαχαχαχχα!Σοβαρά όμως τώρα οι καιροί έχουν δυσκολέψει παρά πολύ και οι γενιές άλλαξαν και πάνε προς το χειρότερο με τις σχέσεις να κρατάνε πολύ λίγο και να εστιάζουν στην καλοπέραση μόνο,αυτό με ξενερώνει πολύ εμένα και δεν το έχω,αλλά πίστεψέ με πώς ανάμεσα στους (καλοπερασάκιδες αυτού του εείδου) υπάρχουμε και εμείς οι λίγες/οι που αναζητάμε πιο όμορφα και ρομαντικά πραγματάκια και συναισθήματα όπως λες και εσύ..Και θα αγαπήσεις όταν βρεθεί αυτή η μία που θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά και θα αγαπηθείς... Αν δεν εστιάζες στην αγάπη θα ήσουν τελείως διαφορετικός,θα τα έγραφες όλα κανονικά και δεν θα σε ένοιαζε.. Τώρα όμως που ξέρεις τι θες,αυτό σου φαντάζει αδύνατον να συμβεί.. και όμως σε πληροφορώ πως θα σου συμβεί αλλά να προσέχεις πολύ γιατί με την αγάπη υπάρχει και το ενδεχόμενο να πληγωθείς και το θέμα είναι πως θα το πάρεις και πως θα το αντιμετωπίσεις στην πορεία!Έχεις ζήσει και έξω για αυτό αναφέρεις πως Ελλάδα σου φαίνονται όλα διαφορετικά...Καταστάλαξε πρώτα στο που θα σου άρεσε να ζήσεις μικρέ μου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία και θα με θυμηθείς.. Και ναι! Θα ήταν φοβερό και σαν τίτλος ταινίας αλλά και σαν τραγουδιού!!! Την αγάπησα αυτή την φράση... Αλήθεια στο λέω... Με ταξιδεύει... :-*
χαχαχαχα :)μα γι αυτο το λόγο το λεω! αν δεν μπορω να βρω κατι τωρα σε αυτη την ηλικια (που αλλοι ηδη εχουν αρκετες περισσοτερες εμπειριες), για ποιο λογο να ελπιζω για το μελλον στα +30, +40?δεν εχω ζησει εξω μονιμα, οπως καταλαβαινεις ειμαι ναυτικος, εχω προλαβει να γνωρισω μερικους διαφορετικους πολιτισμους και τις συμπεριφορες τους, π.χ. φαίνεται να ελκυω κάποιες (ελάχιστες) γυναίκες περισσότερο στο εξωτερικο, απο οτι στην Ελλαδα που μου ειναι ανύπαρκτο!Οποτε αν συνυπολογισεις ολους αυτους τους παραγοντες (καμια σχεση μεχρι τωρα, κανενα συναίσθημα απο και προς εμενα, ναυτικος και πολλα αλλα) δεν μπορω να εχω ελπιδες (ειδικα εδω), γιατι δεν μου βγαινει κιολας! Μπορει να προσπαθω να ελπιζω, αλλα ολο και κατι θα δω γυρω μου και θα εξαφανιστεί παλι η ελπιδα!Ισως εχω γεννηθεί και σε λαθος χωρα σε αυτο το θεμα... :P
Αχ μωρέ ψυχουλααααααααα αργοναυτάκι!!!Είσαι όντως ναυτικός πέρα απο το nickname σου... Σας θαυμάζω πολύ πάντως,να το ξέρεις,τόσο για την εμφάνιση την ένστολη όσο και για την δύναμη που βρίσκεται να ταξιδεύετε συνεχόμενα και μακριά από τους δικούς σας ανθρώπους. .Είναι πολύ δύσκολο λόγω της δουλειάς σου όλο αυτό,το καταννοώ...Αλλά να ρωτήσω κάτι με όλο το θάρρος και τον σεβασμό? Γυναίκες συναδέλφους δεν έχετε? Πιστεύω πως μια συνάδελφος σου γυναίκα θα ήταν η πιο κατάλληλη περίπτωση για τους εξής λόγους κατ'εμέ: Θα είναι στον ίδιο χώρο και θα έχει πλήρη γνώση και κατανόηση των πραγμάτων,τόσο των ωραρίων που δουλεύετε,όσο και τα ταξίδια που αναγκάζεστε να κάνετε για καιρό,άσε που θα είσαστε και μαζί όπου θα πάτε,δεν γίνεται? ;-)Δεν υπάρχει καμία καλή κοπελίτσα εκεί μέσα που να κάνετε παρέα σαν συνάδελφοι? Και που ξέρεις πως θα εξελιχθεί στην πορεία? Ε μικρέ μου Ναυτικέ? Τραβάω προσοχή και σαν χαιρετώ επισήμως! Περιμένω να μου πεις την γνώμη σου σε αυτά που απλά σκέφτηκα αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορούν να ισχύουν μιας και δεν έχω ιδιαίτερες γνώσης του αντικειμένου σου...
Σα και ξέχασα κάτι ακόμη... Όσο για τις ηλικίες των 30+ και 40+ που έφτασες να σκέφτεσαι εσύ είναι πολύ νωρίς!!!Ζήσε την ηλικία σου την τέλεια που έχεις τώρα ψυχούλα μου,μην βιάζεσαι να έρθεις ως εδώ! Ζήσε την κάθε σου ηλικία όσο πιο όμορφα μπορείς μέχρι να φτάσεις όσο είπες... Αν και εφόσον δεν έχεις βρει κάτι ως τότε θα έχεις το τότε να αγχώνεσαι και όχι το τώρα! Τώρα είσαι στα καλύτερα χρόνια!!!
Να 'σαι καλα Νεραϊδα μου! :DΚοιτα ακομα σπουδαζω, οποτε δεν ξερω απολυτα το τι ισχυει! Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι οι γυναικες στα ποντοπόρα (αυτα που κανουν μεγαλα ταξιδια στο εξωτερικο) ειναι απειροελαχιστες εως και ανυπαρκτες! Γυναικες παιρνουν συνηθως σε ακτοπλοΐα και κρουαζιεροπλοια!Σιγουρα μια γυναίκα σε αυτο το επαγγελμα θα καταλάβαινε περισσοτερα σχετικα με τις δυσκολιες, αλλα στην ηλικια που ειμαι δεν ειναι και το σοφοτερο να δημιουργησεις μια σχεση με κοπελα της ιδιας ηλικιας σε αυτο το επαγγελμα... δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω. αποτελει προβατο μεσα σε αγέλη λύκων!περα απο αυτα υπάρχει και τεράστιος αντρικός "ανταγωνισμός", που σίγουρα δεν μπορω να ανταγωνιστώ...σκέψου ενας άντρας σε σχολή νηπιαγωγών!εν πάση περιπτωση, μου εχει περάσει στο υποσυνείδητο οτι δεν θα βρω κατι εδω οποτε και δεν αγχώνομαι και δεν τρέφω ελπίδες ταυτοχρονα. Ισως οταν παρω το πτυχιο και φυγω στο εξωτερικο να ξανα δημιουργθει αυτη η ελπιδα του "κατι" :)
Καταλαβαίνω τι εννοείς Αργοναυτάκι μου καλό...Και εγώ νηπιαγωγός ήθελα όμως αλλού κατέληξα και πίστεψε με ξέρω απολύτως το εννοείς γιατί και εγώ έχω να κάνω με πολλούς συναδέλφους άντρες... Αν δεν είσαι γλοιώδης και δηθενάκιας απο αυτούς που δεν πάω εγώ τότε έχεις πολλές ελπίδες να την κερδίσεις μικρέ μου!!! ;-)Με το καλό λοιπόν να πάρεις το πτυχίο σου καμάρι μου και να σου έρθουν όλα στην ζωούλα σου όπως ακριβώς τα έχεις ονειρευτεί και τα ποθεί η καρδιά σου! ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!Όπου και να είσαι,όπως και να είσαι,η τύχη σου θα σε βρει και ας μην το περιμένεις εσύ και ας λες τα δικά σου!Είσαι ένας ώριμος και συζητήσιμος νεαρός,ξέρεις να μιλάς και να στηρίζεις τις απόψεις σου πίστεψε με θα πας μπροστά σε πολλά!Βάλε τα θεμέλια Αργοναυτάκι μου και βάλε πλώρη για τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γεμάτα ομορφιά και δύναμη χρόνια της ζωούλας σου! Με τις θερμότερες ευχές μου!!!! :-* <3
Φοβαμε πολυ οτι η δηθενια ειναι που μου λειπει! πολλοι φιλοι μου το παιζουν "δηθεν" και πετυχαινουν σε μεγαλο ποσοστο (ίσως λόγο ηλικίας, ισως και εμφάνισης), ενω εγω εχω το κακο να λεω και να δειχνω ακριβως αυτο που ειμαι απο την αρχη... πολλοι μου εχουν πει να ακολουθησω την δηθενια πρωτα και μετα να δείξω τον παργματικο μου εαυτο και με ψιλοβριζουν κιολας οταν τους λεω οτι δεν μπορω... χαχαχαχα :Pτελος παντων σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Νεραϊδουλα μ! :D Φαίνεσαι γλυκια και συναισθηματικη γυναικα και εύχομαι τα παντα να σου πανε καλα και να βρεις την ευτυχία, αν δεν την εχεις βρει ηδη! :)
Ψυχούλα μου να είσαι καλά!!! :-*ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ για όσα ευχήθηκες και είπες!!! :') Με συγκινήσες..Κάποτε πίστευα πως πήγα να την αγγίξω την ευτυχία αλλά μου ξέφυγε..Πέρασα πολλά και εγώ αλλά δεν την βρήκα ακόμη (αν εννοείς απο θέμα σχέσης),νιωθω όμως ευτυχία στην ζωή μου ακόμη και με τα πιο απλά πράγματα που οι άλλοι τα θεωρούν δεδομενα.. Εγώ έμαθα αλλιώς να εκτιμάω κάποια πραγματα.. Ευτυχία νιώθεις ακομη και μέσα απο ένα χαμογελο... Δόξα τον Θεό την Υγεία μας να έχουμε πρώτα απ' ολα που είναι και το πιο σημαντικό και όλα τα άλλα ερχονται..Που λες Αργοναυτάκι μου καλό,έχω έναν ανηψούλη στην ηλικια σου ακριβώς και 2 ανηψούλες η μια 26 και η μικρή μας 14...Με τα μεγάλα λοιπόν ανηψάκια μεγαλώσαμε μαζί,τα ένιωθα μικρά μου αδερφάκια που πάντα έπρεπε να προστατεύω μιας και εμένα τα αδέρφια μου ήταν όλα μεγαλύτερα.. Έτσι σε νιώθω και εσένα τώρα μιας και έχεις την ηλικία τους και συζητάμε τόση ώρα... Θα ήθελα να σου πω ένα πράγμα μόνο..Εγώ προσωπικά ποτέ δεν πήγα με το σύνολο και την μάζα,είμαι και εγώ σαν εσένα όπως είπες,δεν μπορώ να προσποιήθω ούτε να το παίξω κάποια,είμαι χύμα,ότι είμαι σαν άνθρωπος,αυτό δείχνω και προς τα έξω... Θα υπάρξουν άνθρωποι που αυτό θα κοιτάξουν τα το εκμεταλλευθούν αν είσαι υπερβολικά καλός και λες πάντα ναι και άλλοι άνθρωποι που όμως θα το εκτιμήσουν και με το παραπάνω και θα σε σεβαστούν... Να τα κάνεις όλα με ένα μέτρο στην ζωή σου γιατι έχω γίνει χαλί να με πατήσουν και άργησα να ξυπνήσω να δω τι συμβαίνει γύρω μου.. Να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου...Αν η κοπέλα που θα γνωρίσεις στο μέλλον έχει το μυαλό μες το κεφάλι και δεν το παίζει κάποια,αν είναι καθώς πρέπει και κατασταλαγμένη μέσα της,πίστεψε με δεν θα επιλέξει τους δήθεν αλλά την αλήθεια την δική σου που πλέον σπανίζει στις μέρες μας και στους ανθρώπους γύρω μας...Άσε τι λένε οι φίλοι,εσύ πάντα να πράττεις όπως αισθάνεσαι καλά,μόνο ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να είσαι ο εαυτός σου πάνω απ'ολα!Μην καταπιέζεσαι να γίνεις κάτι που δεν μπόρεσες ποτέ να είσαι!Κακά τα ψέματα άνθρωπος γεννιέσαι δεν γίνεσαι!Προσπάθησε να έχεις άμυνες στους κακοπροαιρετους που θα σε πλησιάσουν για να σε βλάψουν και θα το αισθάνθεις και να μην ξεχνάς να είσαι ο εαυτός σου! Η αλήθεια πάντα θα σου βγαίνει πρώτη,ακόμη και να προσπαθήσεις να γίνεις ένας δήθεν όπως σου λένε,αν δεν το έχεις δεν θα μπορέσεις να το κάνεις ποτέ!!! Ότι σε γεμίζει και σε ευχαριστεί εσένα ψυχή μου πρώτα απο όλα...
Νεράιδα μου καταλαβαίνω ολα αυτα που μου λες και σε ευχαριστω πολυ ολόψυχα για τα καλα σου λογια και για τις συμβουλές σου που θα τις εχω στο νου μου!Εύχομαι λοιπον να βρεις την ευτυχια και ερωτικά και να μην την χασεις σε ολα τα αλλα ποτε! Να σου ζησουν τα ανηψακια σου και να βρουν κι αυτα την ευτυχια τους!Μακάρι να γίνουν αυτά που λες και να βρεθεί αυτή η κοπέλα, αν και επιμενω να μην εχω ελπίδα μεσα μου, τουλάχιστον οχι εντος συνόρων! :)
Τι καλός που είσαι μωρέ!!!!Ευχαριστωωωωωω για όλα!!!Αλλά πέρα απο μια σφιχτή αγκαλιά που θα σου έκανα αν σε έβλεπα τώρα, επειδή επιμένεις πως δεν θα βρεις θα σου έκανα και ένα κεφαλοκλείδωμα και ανακάτεμα συνεχόμενο στα μαλλιά για να μάθεις!!!! Χαχαχαχαχχαχαα! Σαν τα παιδάκια! :-P ;-)Όπου και όποτε λοιπόν ΝΑ ΕΡΘΕΙ και να σου δώσει την απόλυτη ευτυχία,να αγαπήσεις και να αγαπηθείς που τόσο επιθυμείς!!!!Και ένα κεφαλοκλείδωμα ακόμη.... :'D :-P

Σεισμός