ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας- Απεγκλωβίστηκαν 7 άτομα

Πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας- Απεγκλωβίστηκαν 7 άτομα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
2

Συναγερμό στην Πυροσβεστική προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε ακατοίκητο κτίριο της οδού Ιουλιανού 46 στο κέντρο της Αθήνας, (παλιό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ), το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα διάφορα άτομα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο του κτιρίου, λίγο πριν τις 9 το πρωί, αλλά δεν πρόλαβε να πάρει διαστάσεις χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ωστόσο, οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, απεγκλώβισαν επτά άτομα που είχαν παγιδευτεί στους πάνω ορόφους του κτιρίου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, από 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, που έσπευσαν στο σημείο και παραμένουν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.


Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έχει ξανακαεί αυτό το υπέροχο κτήριο. Στην αρχη κατοικούσαν μόνο γάτες και στη συνεχεια τοξικομανείς. Απειρες φορες εχουμε καλέσει αστυνομία για ααντίστοιχα προβλήματα. Σε μια πολύ ταλαιπωρημένη γειτονιά σαν την Βικτώρια, η απάντηση των Αρχών είναι: "Ξέρετε σε πόσες γειτονιές υπάρχουν τοξικομανείς; Τι να κανουμε;"
"το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα διάφορα άτομα"Το κέντρο της Αθήνας θέλει βοήθεια. Και τα "διάφορα άτομα" θέλουν βοήθεια αλλά και τα υπόλοιπα άτομα. Φίλος εκτός Αθήνας έπαθε σοκ με την εικόνα σε Σταδίου, Ερμού, Ευρυπίδου, Σοφοκλέους. Εμείς που το ζούμε καθημερινά έχουμε πάθει έναν ελαφρύ μιθριδατισμό.