ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2018 | 12:45

Λοιπόν

Είμαι 27 ετώ αγόρι.Πρίν 3 χρόνια είχα ένα τροχαίο με αυτοκίνητο μαζί με τους γονείς μου..Δόξα το Θεό όλοι είμαστε πλέον πολύ καλά. Οι μόνες απώλειες. Το αμάξι (που το βρίσκω λογικό) και το πόδι μου το αριστερό που πλέον το αντικαθιστά ένα μεταλικό-transformer πόδι. Οι πρώτοι 11 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα.Ψυχοθεραπείες , ιατρικές παρακολουθήσεις κλπ..Πλέον είμαι πάρα πολύ καλά και ψυχολογικά και σωματικά στη καθημερινότητα μου δε αποτελεί κάποιο πρόβλημα ολο αυτό.(Δουλειά , ΄ φίλοι , άθληση κλπ).Μέχρι χθές λοιπόν που όπως καταλαβαίνετε λόγω ζέστης φοράω σορτσάκι και όπως είναι λογικό φένεται το μεταλλικό πόδι μου.Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε φυσικά οι γύρω μου.Χθές με τους κολλητούς μου πήγαμε σε ένα πάρκο για μπύρες.Εκεί συναντήσαμε 3 κοπέλες.Τις 2 τις ψηλοήξερα την άλλη καθόλου , ούτε αυτή εμένα. Αυτή με το που με είδε φώναξε με αηδία(έτσι το κατάλαβα τουλάχιστον),'' ΙΟΥ Πώς είναι έτσι το πόδι σου...'' Την κοίταγα σαν μ***κας. Λέω τη φάση . Ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί...Αυτά τα λίγα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ε κλ δεν μπορει να το κρατησει για τον ευατο της ελεος ειναι αναγκη να κανει τους αλλους να αισθανονται ασχημα για αυτο που ειναι λες κ αυτη ειναι η υπεροχη..
Τί σούργελα κυκλοφορούν εκεί έξω. Συνεχίζω και εκπλήσσομαι.Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πόσα έχεις καταφέρει. Δεν έχεις κανένα λόγο να αισθάνεσαι ντροπή ή να πληγώνεσαι από κακεντρεχή, ανυπόστατα σχόλια. Ελπίζω να μην απάντησες τίποτα και να την αγνόησες πλήρως γιατί τέτοιοι άνθρωποι είναι μόνο για να τους αγνοείς -με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα αφανιστούν.Να είσαι καλά και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Άκου φίλε μου και στο λέω πολύ ειλικρινά: είσαι μαχητής! Είσαι νικητής μιας περιπέτειας πολύ δύσκολης, που θα μπορούσε να σε καταβάλει πολύ άσχημα. Πάλεψες και νίκησες. Έτσι να το βλέπεις και να μην μασάς. Το οποιοδήποτε ανεγκέφαλο, που κραυγάζει "ίου" για να το προσέξει το σύμπαν, γράφτο εκεί που γνωρίζεις. "Πώς είναι έτσι τα μυαλά σου" θα έπρεπε να απαντήσεις όχι να μείνεις εσύ μ..κας. Μην μασας και προχώρα.
Αυτή η κοπέλα πρέπει να ήταν ή πολύ μικρή ή πολύ ηλίθια. Μπορεί και τα 2. Πάντως σε πολύ μικρούς ή πολύ ηλίθιους δεν δίνουμε αξία. Όσα λένε και όσα πράττουν δεν έχουν σημασία. Δεν σε ξέρω αλλά νιώθω περήφανη που είσαι πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά μετά από το σοκ που πέρασες. Καμία σκατουλίτσα δεν μπορεί να στο πάρει αυτό από εσένα, όσο και να προσπαθήσει.
Καταρχάς σου εύχομαι τα καλύτερα...!!!!χαίρομαι που είστε όλοι καλά!!θα ήθελα να ήξερα άν της απάντησες και τί?...θεωρώ έπρεπε να απαντήσεις αν με ρωτάς...κατά τα άλλα μάλλον επρόκειτο για κακομαθημένο, ανάγωγο και απαίδευτο άτομο που στερείται βασικών... όπως οι καλοί τρόποι, η ευγένεια, η διακριτικότητα....λυπάμαι γτ οι γονείς της δεν έκαναν καλή δουλειά..άν το παιδί μου αντιδρούσε έτσι σε κάτι που απλά είναι μέσα στη ζωή και μπορεί να συμβεί στον καθένα μας ,θα το θεωρούσα προσωπική μου αποτυχία...ΜΗ ΜΑΣΑΣ ...να σε ενδιαφέρει η γνώμη άξιων ανθρώπων +όταν χρειάζεται να τους βάζεις στη θέση τους...την αγάπη μου γλυκό μου παιδί...:)
Αυτήν έπρεπε να ανοίξει η γη να καταπιεί,αλλά ως γνωστόν η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.Είσαι μαχητής.Τωρα αν αυτή μπροστά σε έναν μαχητή το μόνο που βρήκε να πει είναι Ιου....τα λόγια περιττά....Γραψ' την εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και άντε γεια!