Πέθανε η Τζέση Παπουτσή

Πέθανε η Τζέση Παπουτσή Facebook Twitter
3

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 62 ετών η δημοφιλής ηθοποιός Τζέση Παπουτσή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε υποβληθεί σε νέα εγχείρηση την περασμένη εβδομάδα.

Η Τζέση Παπουτσή, γνωστή από την καριέρα της στην τηλεόραση και το θέατρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Πέθανε η Τζέση Παπουτσή Facebook Twitter

Για 20 χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη θεατρική σκηνή ξεπερνούν τα 37.

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Η Τζέση Παπουτσή είχε υπάρξει ξανά παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα και έχουν αποκτήσει ένα γιο, 36 χρονών τον Γιώργο Καληώρα.

 

Στην τηλεόραση συμμετείχε σε δημοφιλείς σειρές που την καθιέρωσαν όπως Safesex, 7 θανάσιμες πεθερές, Εμείς κι εμείς, Δύο Ξένοι, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη κ.ά. Στη μεγάλη οθόνη ξετύλιξε το ερμηνευτικό της ταλέντο στις ταινίες του Βασίλη Βαφέα , Ανατολική Περιφέρεια (1979), Ρεπό (1982), στο «Safe Sex» των Ρέππα - Παπαθανασίου (1999), στο «Βίτσια γυναικών» του Νίκου Ζερβού (2000), «Ροζ ολοταχώς» του Δημήτρη Γιαζουτζάκη (2001). Η καριέρα της μετρά επίσης πολλές τηλεταινίες.

Οι ρόλοι της στα σίριαλ και τις κινηματογραφικές παραγωγές «Safe sex», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», «7 θανάσιμες πεθερές», «Πάτερ ημών», «Οι μικρομεσαίοι» και στο «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», ήταν από τους πιο δημοφιλείς. Το ταλέντο της στην κωμωδία και οι πληθωρικοί χαρακτήρες που υποδυόταν την έκαναν αγαπητή στο κοινό και μια από τις πρώτες επιλογές για guest σε πολλά σίριαλ. 

Ωστόσο ήταν εξίσου δυναμική και στο θεατρικό σανίδι, το οποίο η ίδια δήλωνε πως ήταν η μεγάλη της αγάπη. «Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω χάσει σεζόν. Την ώρα που βγαίνω στη σκηνή λες και γίνεται κάτι μαγικό. Όσο μεγαλώνω, πάντως, μεγαλώνουν η ευθύνη και το τρακ», είχε πει σε συνέντευξή της.

 

Την πρώτη φορά που μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είχε πει: «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω "θα είναι από περούκα"... Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός "αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία».

Η Τζέση Παπουτσή εξήγησε τότε γιατί δεν έμαθε κανείς για το πρόβλημά της: «Δεν μαθεύτηκε, γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο–τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα».

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζέση Παπουτσή: 6 υπέροχοι ρόλοι της που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Κρίμα . Ήταν μια απ'τις σπουδαιότερες κωμικούς . Πέρα απ'τις σειρές που έπαιξε με επιτυχία , τη θυμάμαι να σχολιάζει με χιούμορ σε εκπομπές περιστατικά απ'το θέατρο όπως μια κυρία που της είπε μετά από παράσταση " Με κάνατε και γέλασα , είστε πολύ γελοία " - αντί για αστεία . Καλό ταξίδι .