ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2018 | 02:10

πρώτη φορά μπαμπάς

Σε λιγότερο από ένα μήνα γεννάει η γυναίκα μου, περιμένω με μεγάλη λαχτάρα τον ερχομο της μπουμπουκας, από την άλλη ειμαι τίγκα στο άγχος και σκέφτομαι εάν θα τα καταφερω από το να αλλάζω πάνες μέχρι το πιο μικρό κα που θα χρειάζεται από μενα το μωρο.. είναι τόσο βουνό όσο μου φαίνονται??ας μου απάντησε κάποιος που ένιωθε το ίδιο.. Υ.Γ πάλι καλά που έχει το μουντιάλ και ξεχνιόμαστε... ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Με το καλό να γεννηθεί η μικρούλα σας! Μην ανησυχείς καθόλου! Δεν είναι τόσο βουνό όσο φαίνεται. Πιο πολύ κούραση θα έχει μέχρι να βρείτε τη ρουτίνα σας και φυσικά πιο πολλά έξοδα. Όσο μπορείς να ξεκουραζεις και να στηρίζεις τη γυναίκα σου. Οι ορμόνες της θα είναι άνω κάτω οπότε προσπάθησε να είσαι large! Όλα καλά θα πάνε!
Με το καλό η μπουμπού σας!!!! Μην αγχώνεσαι, μια χαρά θα τα πας! Τώρα σου φαίνεται βουνό, μετά θα το κάνεις αυτόματα. Τίποτα δεν είναι το άλλαγμα, ειδικά σε ένα μικρό μωράκι.Και μπράβο σου που θέλεις να ασχοληθείς ενεργά.
Aν και έχουν περάσει χρόνια από τότε που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, να σου πω ότι όλοι σχεδόν το ίδιο νιώθουμε, νόμιζα ότι δεν θα καταφέρω τίποτα και ότι θα είμα ανεπαρκής σαν πατέρας και σαν σύζυγος.Όταν φέραμε την κόρη μας στο σπίτι την κοιτούσαμε πάνω από το κρεβάτι της και δεν ξέραμε τι να κάνουμε, μετά άγχος για το μπάνιο γιατι νομίζαμε ότι θα μας φύγει από τα χέρια, πανικός γενικά για όλα,νομίζαμε ότι πνιγόταν με το φαγητό, στο πρώτο κιχ πεταγόμασταν ελατήρια, την έβαζα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα βόλτες γύρω από το στενό μέχρι να κοιμηθεί, περάσαμε μέρες και νύχτες με άγχος και άυπνοι αλλά μετά χαζοχαρούμενοι με τα πρώτες χειρονομίες, χαμόγελα, βρήκε και το μωρό την ρουτίνα του.Έχει κούραση, αυτό είναι δεδομένο, αλλα όλα πάνε καλά.Το δεύτερο παιδί το βάλαμε στον αυτόματο,για αυτό ήταν νομίζω και πιο εύκολο και ήσυχο σαν μωρό, ίσως επειδή ήμασταν και εμείς πιο ήρεμοι σαν γονείς.Με το καλό και να σας ζήσει.