ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2018 | 17:16

Δεν θα πάρω.

Όταν βλέπω έξω γονείς με παιδιά να κλαίνε στις ουρές έξω στο δρόμο στις καφετέριες να γκρινιάζουν και να τους τρέχουν οι μύξες δοξάζω το θεό που δεν έχω παιδιά και ούτε πρόκειται. Μας έχουν ζαλίσει με τα παιδιά τους δεν καταλαβαίνουν πως βαριόμαστε να τα ακούμε και δεν μας ενδιαφέρει. Ο κάθε πικραμένος νομίζει πως έχει το παιδί θαύμα και ας είναι το πιο συνηθισμένο παιδί στον κόσμο. Μακριά από μένα έχω κόψει τα πάρε δώσε λες να πας να φας κάτι να πεις μια κουβέντα και ασχολούμαστε συνέχεια με τα παιδιά τους σαν μην υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση και πόλεμος να γίνει αυτοί θα μιλάνε για βαθμούς και πόσο ξεφτέρια παιδιά έχουν. Ή πόσα πληρώνουν για πάνες ανάλογα την ηλικία λες και εμείς τους είπαμε να τα κάνουν. Αυτοί που έχουν μεγάλα παιδιά μας ζαλίζουν για εξετάσεις έξοδα πανεπιστήμια και φροντιστήρια. Ο πλανήτης πάσχει από υπερπληθυσμό δε χεριάζετε εμάς για να σωθεί πολύ περισσότερο που ένα μεγάλο ποσοστό τα κάνει μόνο επειδή κάνουν και άλλοι να πηγαίνουν ασορτί ή για να καλύψουν τα κενά τους. Αφήνω που βγάζω σπυριά όταν ακούω την καθεμία να αυτοχαρακτηρίζεται "μανούλα" έχουν κολλήσει όλες από το φατσοβιβλίο. Ευτυχώς οι άντρες δεν κολλάνε να μιλάνε για τον εαυτό τους στο τρίτο πρόσωπο και να αυτοχαρκατηρίζονται "πατερούληδες". Εγώ θα τσιλάρω με το μωρό μου στον ελεύθερο χρόνο μας θα πηγαίνουμε σε συναυλίες και θα βάζουμε τις νύχτες φωτιά στα στρώματα σαν να μην υπάρχει αύριο. Ευτυχώς υπάρχουν και γυναίκες που έχουν και άλλα πράγματα στο μυαλό τους εκτός από το να γίνουν "νυφούλες" και "μανούλες".
12
 
 
 
 
σχόλια
Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τον εμετό αυτό και την κακία και τον κομπλεξισμό αυτό...άν δεν είναι τρολ θα σου πώ να κοιταχτείς σε ψυχολόγο...έχεις μεγάλα θέματα...
Η αναπαραγωγή είναι προαιρετική. Δυστυχώς για το ανθρώπινο είδος δεν το έχει αντιληφθεί αυτό γιατί υποκύπτει σε κοινωνικες πιέσεις κτλ. Δεν είναι απαραίτητο ολοι να κάνουν παιδιά. Και αν το είχαν καταλάβει μερικοί πολλά δυστυχισμένα παιδιά θα είχαν γλιτώσει βλέπε κακοποίηση βιασμός διαζύγια τραυματικά και πάει λέγοντας. Όποιος θέλει τουλάχιστον ας επωμιστεί την ευθύνη μιας τέτοιας απόφασης και σε σταθεί επάξια δίπλα στον άνθρωπο που έφερε στη ζωή. Όχι τα κάνουμε και τα παρκάρουμε όπου βρούμε. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν στον αυτόματο σε αντίθεση με την πεποίθηση πολλών.
Πωπω έχεις τρελλή θεματάρα. Αν δε θέλεις παιδιά, μη κάνεις. Πάρε το μωρό σου και τσιλάρετε. Αλλά σεβασός τουλάχιστον στη μάνα που σε γένναγε και σε όλες τις μάνες που παλεύουμε με όλο μας το είναι να δημιουργήσουμε σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία, όσο εσύ βάζεις φωτιά στα στρώματα με τους γκόμενούς σου. Ντροπή πια. Σιχάθηκα.
Πες τα ρε Σιμενα...! Τι κομπλεξισμος Θεε μου! Εν τω μεταξύ, είναι τοοοοοσο υπεράνω το άτομο που ασχολείται και με τα γραφικά μαμαδογκρουπ του facebook. Αφού σε χαλάει... Κοψτο το ρημάδι!
Εν τω μεταξύ λέει η άλλη ντροπή πια σιχάθηκα που μέχρι να κάνει παιδί είχε βάλει άπειρες φωτιές στα στρώματα. Η μήπως το σεξ είναι απαγορευμένο και εντός γάμου και το κάνατε με εξωσωματική το παιδι. Άντε γιατί θα μας τρελάνετε μερικές. Πριν το γάμο με τον ένα και με τον άλλο και μετά το παίζετε θεουσες και μανούλες. Η υποκρισία στο μεγαλείο της.
Μάνα σε μεγάλωσε και εσενα, τόσες γυναίκες στο περιγυρω σου ειναι μάνες λίγο έλεος δηλαδη... Πολλές ειδικά στην αρχή είναι έτσι. Υπάρχουν πολλές γυναίκες πλέον που η ζωή τους είναι πολλά παραπάνω εκτός του ρόλου της μαμάς. Μήπως έχεις μια γενικότερη προκατάληψη προς το ρόλο της μητέρας; Όπως θέλεις να τιμούν τις επιλογές σου, σεβασου τις επιλογές των υπολοίπων. Επισης, επειδή μάλλον ξέχασες πως να είσαι παιδί. Τα παιδιά πολλές φορες είναι άτακτα και θα τρέξουν και θα παίξουν, μέσα σε φυσιολογικά όρια πάντα. Υπάρχουν πολλές καφετέριες και μαγαζιά που πηγαίνουν σπάνια οικογένειες.
Το προβαλλεις λες και είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Να θυμάσαι όμως ότι και εσύ υπάρχεις εξαιτίας ανθρώπων που ήθελαν παιδιά! Κάποιοι άνθρωποι το θέλουν και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς παιδιά. Για αυτο μη τους χαρακτηρίζεις πικραμενους και ετσι. Βέβαια δικαιώμα σου να θες ή να μη θες παιδιά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αλλά μην νευριάζεις με αυτούς που έχουν παιδιά γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω από τον τρόπο που εκφράζεται. Ζήτω συγνώμη σε περίπτωση που κάνω λάθος.