Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο - «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία»

Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο - «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία» Facebook Twitter
14

Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με νέους Έλληνες εργαζόμενους και επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία.

Μετά τη συνάντησή του και εξερχόμενος του Ελληνικού Κέντρου Λονδίνου, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, περίπου τέσσερις συγκεντρωμένοι Έλληνες από το απέναντι πεζοδρόμιο του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο, ντροπή σου!». Ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο έδαφος.

Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε και αρκέστηκε να χαμογελάσει.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Λονδίνο και θα έχει συνάντηση με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου και νέους Έλληνες επιστήμονες.

Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο - «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ANDREA BONETTI

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με την Τερέζα Μέι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Ενόψει της συνάντησης στη Downing Street, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου σημείωνε τους «ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς» μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας, για να τονίσει ότι αυτή η φιλία «σήμερα είναι πιο ισχυρή από ποτέ».

Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο - «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ANDREA BONETTI
Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο - «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ANDREA BONETTI

Η επίσκεψη και οι επαφές που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας σηματοδοτούν την περαιτέρω ενίσχυση των παραδοσιακών δεσμών συνεργασίας Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της περασμένης Πέμπτης και τη «νέα σελίδα» που ανοίγει για την ελληνική οικονομία, ειδικά το στοίχημα της ανάκαμψης στη μεταμνημονιακή περίοδο.

Η χρονική στιγμή της επίσκεψης συμπίπτει επίσης με τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την ΠΓΔΜ.

Πολιτική
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Χαρακτηριστικο σε αυτο το βιντεο, πως κινουνται τα δυο καραφλα ντοπερμαν - κυνηγοσκυλα για να τραμπουκισουν αυτους που διαμαρτυρονται.Η Ηρωδου Αττικου κλειστη απο 3 κλουβες καθημερινα, δηθεν καζουαλ φωτο στην Σκυρο που υπαρχουν 15 ασφαλιτες αν το παρατηρησεις, ενα θεατρο στην πλατη του πιο αφελη λαου του κοσμου;
Νομίζω ότι η αναπαραγωγή ύβρεων από τα ΜΜΕ με την αιτιολογία ότι αποτελούν "είδηση" είναι μια εσφαλμένη πρακτική. Δικαιώνουν τον υβριστή που πετυχαίνει τον σκοπό του.Ο Τσίπρας είναι πολλά αλλά προδότης σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Μην χάνουμε τα νοήματα στην πληθωρικότητά μας.
Ακριβώς. Οτιδήποτε θα μπορούσε να πεί κανείς για τον Τσίπρα και του τη λένε για μια υπόθεση που έχει χαθεί οριστικά εδώ και 100 τουλάχιστον χρόνια.Αλλά έτσι ήμαστε οι Έλληνες,σκεφτόμαστε με τη καρδιά και το φαντασιακό μας και όχι με το μυαλό...
Μωρέ ας του πούνε ό,τι θέλουν σαν ουσία ή περιεχόμενο. Δεν αντέχω όμως αυτές τις χυδαίες μεγαλοστομίες. Όποιος βλέπει παντού προδότες πιστεύει συνέχεια και σε σωτήρες. Αλλά αυτά είναι για ταγκαλάκια.
Πως προκυπτει οτι εχει χαθει εδω και 100 χρονια;;; Για την ακριβεια κερδηθηκε τα τελευταια 70 (bye bye ΣΝΟΦ) και θα επιχειρηθει η ρεβανς στο μελλον.
Γράφοντα, επείδή πάρα πολύ συχνά διαφωνούμε -και μάλιστα έντονα- θα ήθελα να σου πω ότι αυτή τη φορά (και μερικές λιγοστές άλλες) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, χωρίς την παραμικρή ένσταση. Εύχομαι να ξανασυμβεί.
Τα ΜΜΕ πρέπει να αποδίδουν τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν όχι να κάνουν περικοπές και λογοκρισίες, αυτή είναι και η ουσία του Ελεύθερου τύπου άλλωστε.Είτε είναι ύβρεις είτε οτιδίποτε άλλο πρέπει να μεταδίδονται αυτούσια στο κόσμο, τώρα αν εσείς κ. Γράφων σοκάρεστε ή πιστεύετε οτι δικαιώνουν τον υβριστή δικό σας θέμα αλλά φίμωτρο στη πληροφόρηση και περικοπή των γεγονότων δεν θα γίνει.
Σοβαρά; Γιατί τότε η fifa εχει δόσει οδηγίες να μην δείχνονται πλάνα από επεισόδια;Φίμωτρο στην ενημέρωση κανένα. Κανένα δημόσιο βήμα όμως και στην αλητεία. Να βγαίνεις μπροστά στις κάμερες να λες τον πρωθυπουργό προδότη και να τους πετάς κέρματα είναι αλητεία. Όχι είδηση.Αυτό δεν είναι ελευθεροτυπία. Αυτό είναι εντυπωσιοθηρία. Σε ένα τροχαίο δεν δείχνεις τα πτώματα ακόμα και όταν υπάρχουν.Η άποψη μου για τον Τσίπρα είναι σαφής. Τον θεωρώ τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης με ιλιγγιώδη διαφορά από τον δεύτερο (Κωστάκης ο Αμίλητος). Αλλά.εδω μιλάμε για απλή αλητεία, όχι για κριτική.
"Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε και αρκέστηκε να χαμογελάσει"Πρεπει να ειναι ωραια να μην εχεις επαφη με την πραγματικη πραγματικοτητα, δε μπορω να το εξηγησω αλλιως...