ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2018 | 22:52

Ο εαυτός μου ο αυτοκαταστροφικός!

Αγαπηθήκαμε και 3 μήνες πριν με άφησε κλαίγοντας γιατί δεν πήγαινε άλλο. Είχαμε έντονη σχέση με τα καλά της και τα κακά της, τσακωμούς τους οποίους προκαλούσα συνήθως εγώ γιατί δεν έδειχνα ευτυχισμένη και στενοχωριόταν. Έκτοτε τον παίρνω τηλέφωνο κάθε εβδομάδα και έχουμε βρεθεί 2 φορές (αγκαλιές, φιλιά, αγγίγματα στο πρόσωπο και κλάμματα, τίποτα άλλο). Με έχει αρνηθεί πολλές φορές ενώ έχω δείξει ότι μετάνιωσα και ότι έχω αλλάξει. Καταστράφηκα, έπαθα κατάθλιψη, κλαίω κάθε μέρα ακόμη και σήμερα. Δεν έχω κανέναν φίλο να στραφώ το περνάω όλο μόνη μου και ενώ ξέρω ότι δεν έχει νόημα τον καλώ και λέμε τα ίδια συνέχεια....Παιδιά κουράστηκα και θέλω να μιλήσω αλλά δεν ακούγομαι! Σήμερα τον μπλόκαρα στο κινητό και viber (κανένα άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είχαμε ούτε εγώ ούτε εκείνος) μήπως με σταματήσω επιτέλους γιατί με ισοπεδώνει η ελπίδα που δεν έρχεται ποτέ, και προχωρήσω μόνη μου! Ξέρω είναι φαινομενικά σαχλό θέμα, αλλά πραγματικά θα ήθελα έστω και απο εσάς ένα κίνητρο να μην ξανακυλήσω και να δεχτώ ότι δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις ούτε να αλλάξουμε το παρελθόν! Καλό καλοκαίρι και σε όλους εκείνους που ενώ είναι ανάμεσα σε κόσμο είναι βαθιά μόνοι τους και δεν έχουν βρει γαλήνη μυαλού.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο χρόνος τελικά είναι όντως ο καλύτερος γιατρός να ξέρεις. Άστο λίγο καιρό, σκέψου αν όντως θες αυτόν ή απλά σου λείπει η ασφάλεια της σχέσης που είχατε. Μην επικοινωνήσεις μαζί του πάλι, αφησέ τον λίγο να δει και αυτός τι θέλει. Το να στέλνεις συχνά γίνεται λίγο pathetic βασικά. Όλοι το έχουμε κάνει και όλοι φάγαμε τα μούτρα μας. Και αυτά τα block τα γνωστά, όλες τα κάναμε για να καταλήξουμε να κάνουμε unblock 2 μέρες (το πολύ όμως!) μετά.
Σ'ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω επιλογή, φαντάσου μέχρι κι εγώ κατάλαβα πόσο κούρασα με το να μη δέχομαι το ότι απλά μας εγκατέλειψε χωρίς ουσιώδη λόγο! Η ζωή προχωράει και ήδη έχω χάσει 3 μήνες που έπρεπε να κοιτάξω τον εαυτό μου.
ίσως είμαι πολύ πεζός άνθρωπος, ή παλαιών αρχών, αλλά τέτοιες ιστορίες δεν μπορώ να τις καταλάβω. Αν ξέρεις μέσα σου πως αγαπάς έναν άνθρωπο, τότε τα βάζετε κάτω, βλέπετε ανάγκες, τί θες, τί θέλω, κάνετε υποχωρήσεις, παλεύετε για την σχέση και προχωράτε μαζί. Αν βλέπεις μέσα μου πως δεν τον αγαπάς χωρίζεις και προχωράει ο καθένας τον δρόμο του. Αλλά αν είσαι πεποισμένος, πως έναν άνθρωπο τον αγαπάς, ακόμα και αν υπάφχουν διαφορές, δεν πετάς τη σχέση σου στα σκουπίδια. Το να πιστεύεις, πως θα βρεις έναν άνθρωπο απόλυτα συμβατό ή να σε εξιτάρει για πάντα και 24 ώρες το 24ωρο είναι καθαρή τρέλα.
Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Γι'αυτό ίσως αργεί να το δεχτεί το μυαλό, γιατί όταν υπάρχει αγάπη θεωρείς αυτονόητο ότι θα τα βάλεις κάτω και εκπλήσσεσαι όταν ο άλλος φεύγει.