ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2018 | 16:33

τεράστιο δίλλημα

Έδωσα φέτος πανελλήνιες και κατα πάσα πιθανότητα περνάω στους ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ. Διάβασα τα μαθηματα και στις δυο σχολες και απο οσο μπορεσα να καταλαβω και οι δυο ειναι πολύ ενδιαφέρουσες.Βέβαια από μικρή λάτρευα τα Μαθηματικά όσο τίποτε άλλο και απο το γυμνάσιο ήθελα να γίνω μαθηματικός. Σκέφτομαι πως αν γινω μαθηματικος ενδεχεται να μην ειμαι τοσο καλη ωστε να κανω ερευνα που θελω στο εξωτετικό, ενω αμα παω στους ηλεκτρολογους θα βρω πιο ευκολα ακρη. Εχω ορεξη για δουλεια. Βοήθεια.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν γουστάρεις μαθηματικά μην μπλέξεις με ηλεκτρολόγους , έχουν μαθηματικά αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι των μαθηματικών . Επίσης έχουν κ αλλά μαθήματα που μπορεί να μην σου αρέσουν ξαναδες τα μαθήματα
Wannabe ηλεκτρολογος μηχανικος εδω.Σπουδαζω στο πολυτεχνειο της Πατρας και εχω γνωστους στο ΕΜΠ και στο Αριστοτελειο.Η αληθεια ειναι πως τα μαθηματα ολων των σχολων των ηλεκτρολογων εχουν αρκετα μαθηματικα,τουλαχιστον στα 2 πρωτα ετη, αλλα υπαρχουν και ενα σωρο αλλα μαθηματα που εχει το καθε εξαμηνο ,τα οποια δε σχετιζονται (απαραιτητα) με τα μαθηματικα.Η σχολη στην οποια αναφερεσαι γενικα θελει δουλεια και κοπο ,τουλαχιστον αν θελεις να βγεις ενας αξιοπρεπης μηχανικος.Εχει επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα,αλλα μεχρι να βγεις απο τη σχολη ,εχεις αρκετο δρομο μπροστα σου.Αν τη δηλωσεις μονο για την επαγγελματικη αποκατασταση,αγνοωντας τα αλλα μαθηματα ,ψηφιακης λογικης,προγραμματισμου ,πληροφορικης/υπολογιστων ισως δυσκολευτεις .Αυτα σε πολυ γενικα πλαισια για τους ηλεκτρολογους.Οι μαθηματικοι τωρα εχουν μια θεωρητικη προσεγγιση ,οι μηχανικοι πιο "πρακτικη" (ή τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να ειναι).Γενικα ομως οι απαιτησεις ειναι μεγαλες και εκει,τουλαχιστον απο αυτα που εχω ακουσει,εξαρταται βεβαια και το τμημα ανα πανεπιστημιο.Καλη προταση ειναι η Σεμφε ,απλα υπαρχει μια συγχυση αναφορικα με τα επαγγελματικα δικαιωματα .Εν πασει περιπτωση,ζυγισε τις επιλογες σου ,αν θελεις μπορεις να μου στειλεις και μηνυμα για περαιτερω πληροφοριες.Ευχομαι καλη επιτυχια!
Μπράβο σου και συγχαρητήρια.! Μας λές οτι λατρεύεις τα Μαθηματικά στους Ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών τα μαθηματικά και η Φυσική είναι τα βασικά μαθήματα ,και στα πέντε έτη κάνουν συνέ χεια Μαθηματικά ,Φυσική το ίδιο και στη ΣΕΜΦΕ.Κάπου στο τέλος τα έχεις μπερδέψει και τα μεταπτυχιακά είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό μπροστά σου θα βλέπεις συνέχεια Μαθηματικά.