Ελεύθεροι οι τρείς του Βόλου

Ελεύθεροι οι τρείς του Βόλου Facebook Twitter
6

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με την υποχρέωση εμφάνισης στο Α.Τ. κάθε 1η και 16 του μήνας αφέθηκαν οι τρείς νεαροί που κατηγορούνται για την απόπειρα εμπρησμού τράπεζας στο Βόλο, την περασμένη Πέμπτη.  Αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία τους αλλά και φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα ενώ κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί βρήκαν όπλα (περίστροφα, τυφέκιο, απομιμήσεις πιστολιών (replica) με γεμιστήρες, μεταλλικές βέργες καθαρισμού πιστολιού- τυφεκίου, ξύλινο ρόπαλο, σιδερογροθιά, κουκούλα full face) καθώς και εμβλήματα της Χρυσής Αυγής (κασκόλ, μπλούζα) και ναζιστικά (αγκυλωτός σταυρός), ακόμα και αφίσα του Αδόλφου Χίτλερ.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM
Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
που είναι τώρα όλοι αυτοί που φωνάζανε για τα "κωλόπαιδα με τα καλάσνικοφ" και μας απαγορεύαν ακόμα και να αναρωτηθούμε για τα κίνητρά τους; δεν βλέπω κανέναν να ωρύεται (εδώ, αλλά και παραέξω). τα "κωλόπαιδα με τα καλάσνικοφ" να σαπίσουν στη φυλακή, τα καλόπαιδα της χρυσής αυγής να τριγυρνάνε ελεύθερα για να μαχαιρώνουν κόσμο. να τα βλέπουμε αυτά, γιατί αν η διαφθορά της ελληνικής αστυνομίας είναι επικίνδυνη, η διαφθορά του μέσου πολίτη είναι θανατική καταδίκη.
ειναι αυτονοητο οτι εαν προκειτο για αντιεξουσιαστες θα τους κατηγορουσαν για συμμετοχη σε τρομοκρατικη ομαδα χωρις ονομα και δραση (εχει συμβει) και φυσικα μεχρι και τον εμπρησμο της πρυτανειας του εμπ θα τους φορτωναν (η οποια παρεπιπτοντως συμφωνα με το επισημο πορισμα της πυροσβεστιξης προηλθε απο τα δακρυγονα)