Οργή για τον ιερέα που χαστούκισε ένα μικρό αγόρι σε βάφτιση επειδή δεν σταματούσε να κλαίει

Οργή για τον ιερέα που χαστούκισε ένα μικρό αγόρι σε βάφτιση επειδή δεν σταματούσε να κλαίει Facebook Twitter
2

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει ιερέα στη Γαλλία να χαστουκίζει ένα μικρό αγόρι, ενώ αυτό βρίσκεται στην αγκαλιά μιας γυναίκας -μάλλον της μητέρας του, επειδή δεν σταματούσε να κλαίει στη διάρκεια της βάφτισης. 

Ο ιερέας, αγανακτισμένος προφανώς επειδή το παιδί δεν σταματούσε να κλαίει, έχασε κάποια στιγμή την ψυχραιμία του και το χαστούκισε ξαφνικά. Εξοργισμένοι με την κίνησή του, ο άντρας και η γυναίκα που βρίσκονται κοντά του και κατά πάσα πιθανότητα είναι οι γονείς του, προσπαθούν στη συνέχεια να το απομακρύνουν με τον ιερά να εξακολουθεί να το αρπάζει. 

Το βίντεο δημοσίευσε ένας χρήστης του Reddit και δεν έχει γίνει γνωστό πού και πότε τραβήχτηκε, αλλά στην τελετή ακούγονται γαλλικά. 

Στην αρχή ο ιερέας, ακουμπώντας το μέτωπο του παιδιού που κλαίει γοερά, ακούγεται να λέει: «Είναι ξέσπασμα, αυτό είναι ξέσπασμα. Θα του ρίξω νερό στο μέτωπο, εντάξει; Και μετά, θα φιλήσω το παιδάκι- επειδή θα έχει γίνει ένας μικρός Χριστιανός. Θα ουρλιάξω πιο δυνατά από εσένα. Οπότε ηρέμησε». 

Στη συνέχεια κι ενώ το παιδί κλαίει ακόμη πιο έντονα, ο ιερέας υψώνει κι άλλο τη φωνή του για να καλύψει τα κλάματα του παιδιού, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα «Ηρέμησε».  

Κάποια στιγμή, φανερά ενοχλημένος, αρπάζει το πρόσωπο του παιδιού με τα δυο χέρια του, το κοιτάζει στα μάτια και μετά το χαστουκίζει. Αμέσως παρεμβαίνουν συγγενείς και μια γυναίκα σπεύδει να εμποδίσει τον ιερέα, βάζοντας το χέρι της μπροστά το στήθος του. Ένας άντρας, του παίρνει τελικά το παιδί από τα χέρια. 

Δείτε το βίντεο: 

 
Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια