Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης Facebook Twitter
7

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο Χρυσαυγίτης Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ο οποίος καταζητούνταν από την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκε στην Αττική, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κρυβόταν σε σπίτι φιλικού του προσώπου και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές.

Ο Μπαρμπαρούσης συνελήφθη στη Παλαιά Πεντέλη φέρεται να δηλώνει ο δικηγόρος του.

Η σύλληψή του έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί ενώ ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε χωρίς να αντισταθεί.

Λεπτομέρειες για τη σύλληψή του αναμένονται σε λίγο με ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ήταν καταζητούμενος από την περασμένη Παρασκευή καθώς προέτρεψε σε στρατιωτικό πραξικόπημα και ξεσήκωσε θύελλα στη Βουλή.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ο Μπαρμπαρούσης διέφυγε αφότου έκανε τις δηλώσεις για πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής και κινούμενος με το βουλευτικό αυτοκίνητο παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν στα διόδια Μεσολογγίου.

Στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκαν δυο δικογραφίες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μια για την έκκλησή του σε πραξικόπημα και η άλλη για την ριψοκίνδυνη οδήγηση που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών και οδηγών.

Περισσότερα σε λίγο...

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ο Πανος ο Καμμένος έιχε δηλώσει για το δημοψήφισμα βλακείας πως ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη στο εσωτερικό της χώρας παρουσία του πρωθυπουργού της Αριστεράς(όχι των Ελλήνων, μόνο των ψηφοφόρων του). Το θυμάται κανεις; Αυτό το είπε από τη θέση του ΥΠΕΘ. Παρουσία πρωθυπουργού. Αυτό είναι κάλεσμα σε πραξικόπημα. οταν το λέει ο ΥΠΕΘ. Αλλιώς θα έπρεπε να συλληφθει όλο το ΚΚΕ, αφού καλεί σε πραξικόπημα καθημερινά (επανάσταση για τους <80 IQ).
Εννοείται πως είμαι εντελώς, σχεδόν νομοτελειακά (αν μου επιτρέπεται η έκφραση), αντίθετος με ό,τι εκφράζει η Χρυσή Αυγή, οι εκπρόσωποι της και οι υποστηρικτές της.Όμως, για να λέμε την αλήθεια, μέχρι το σημείο περί (γελοίας) έκκλησης σε στρατιωτικό πραξικόπημα που εξέφρασε, τόσο βλακωδώς, ο Μπαρμπαρούσης, μπορεί, ίσως, με έναν καλό δικηγόρο να την γλυτώσει και ίσως την γλυτώσει γι΄αυτό αφού επί της ουσίας πρόκειται για μία απλή έκφραση της στιγμής μέσα στα τόσα και τόσα, παρόμοια (και πολύ χειρότερα) που έχουν εκφράσει κατά διαστήματα, εντός και εκτός κοινοβουλίου, οι βουλευτές της Χ.Α., όπως και η συμπεριφορά τους εντός του κοινοβουλίου, έχοντας εκφραστεί και κινηθεί απειλητικά προς άλλους βουλευτές.Σε ό,τι αφορά την κατηγορία περί επικίνδυνης οδήγησης σε συνδυασμό με την διαφυγή του από τροχαίο έλεγχο, εκεί, μάλλον, θα του τα φορτώσουν όλα...Επιτρέψαμε σε ένα νεοναζιστικό μόρφωμα να λάβει μέρος στις εκλογές (αν είναι δυνατόν!...), μπαίνοντας στην βουλή με ό,τι αυτό συνεπάγεται και τώρα κυνηγάμε γάτες στα κεραμίδια...!Δεν συμψηφίζω γεγονότα και καταστάσεις, αλλά γίνονται «τέρατα» μέσα στην βουλή, έχοντας κατακερματιστεί οι συνταγματικές-δημοκρατικές διαδικασίες και κανόνες και τους εισαγγελείς τους ενόχλησε (μόνο) η Χ.Α. και ο Μπαρμπαρούσης...!Επαναλαμβάνω:Έχουμε καταλάβει πως επιτρέψαμε σε ένα νεοναζιστικό μόρφωμα να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο, έχοντας δικαίωμα να λαμβάνει, να επηρεάζει και να διαμορφώνει καταστάσεις; ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ;;;;.. «Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»...!
"Όπως έγινε γνωστό από πηγές του Αρχηγείου, σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας, ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος ήταν μόνος του και οδηγούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volvo, δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας και τρέχοντας με ταχύτητα τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων με βροχή, προσπέρασε περιπολικό και διέφυγε από αυτά που τον καταδίωκαν."Και ήταν στην Πεντέλη. Ναι, οδήγησε επικίνδυνα τύπου GTA χαχα..
@μυθικός αστόςΈχω δηλώσει επανειλημμένα ΝΔτης, συντηρητικός, "Μπουμπουκικός" αν το θές επισης. Αν ήμουν ΧΑγίτης και ξημεροβραδιαζόμουν στην LIFO, ο Μιχαλολιάκος θα με είχε κρεμάσει ανάποδα. Το σχόλιο μου είχε στόχο τα ΜΜΕ, που μας παρουσίαζαν ότι είναι ταμπουρωμένος σε χωριό / βουνά της Αιτωλοκαρνανίας με οπλισμένους συγχωριανούς να τον περιφρουρούν και τελικά βρέθηκε.. Αθήνα.
Ερωτώ πως στοιχειοθετούνται από ΜΜΕ περί ανθρωποκυνηγητού και με σχεδιαγράμματα; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Τέλος θα ήθελα να δείχνουν τον ίδιο ζήλο και στις λοιπές περιπτώσεις. Πρέπει η κοινή γνώμη να ενημερώνεται αντικειμενικά ώστε να λαμβάνει σωστές αποφάσεις.Δυστυχώς συνεχώς παραπλανάται ο λαός.