Πρόταση μομφής εξετάζει η ΝΔ για το Σκοπιανό

Πρόταση μομφής εξετάζει η ΝΔ για το Σκοπιανό Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Η Νέα Δημοκρατία εξετάζει αυτήν την περίπτωση αν όπως σημειώνει στέλεχος του κόμματος δεν υπάρξει απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου στο ερώτημα του κ. Μητσοτάκη να αποδείξει ο πρωθυπουργός ότι διαθέτει την αναγκαία κοινοβουλευτική πλειοψηφία για τη σύναψη μιας συμφωνίας για το «Μακεδονικό» πριν από την μονογραφή της από τους κ. Τσίπρα και Ζάεφ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, αντίστοιχο προηγούμενο και μάλιστα με πρωτοβουλία τότε του κ. Τσίπρα κατεγράφη πριν την υπογραφή του τρίτου μνημονίου όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν στη ΝΔ.

Το ίδιο πρέπει να πράξει και τώρα ο κ. Τσίπρας, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρονικό περιθώριο για να δοθεί αυτή η απάντηση είναι σήμερα το βραδύ. Αν δεν υπάρξει μια τέτοια απάντηση τότε η ΝΔ φαίνεται αποφασισμένη να καταθέσει άμεσα την πρόταση μομφής η συζήτηση της οποίας σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής μπορεί να αρχίσει μετά από δύο μέρες ή και άμεσα σε περίπτωση που το ζητήσει η κυβέρνηση.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η πρόταση μομφής είναι η σωστότερη αντίδραση. Αν στηρίξει ο Καμμένος, υπογράφει και τη συμφωνία. Αλλιώς πέφτει η Κυβέρνηση και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους για τον επικίνδυνο αυτό θίασο. Έρχεται το τέλος
Σωστότερη από ποια σκοπιά? Το μόνο κίνητρο της ΝΔ είναι να εκτεθεί και να πέσει η κυβέρνηση για ένα θέμα που η ίδια δεν θα τολμούσε να τελειώσει ποτέ και απλά έπαιζε τον κομπάρσο σε γελοία συλλαλητήρια. Που είναι η πολιτική θέση της ΝΔ στο θέμα?? Ασκεί μικροπολιτική ο Κυριάκος, και αυτό δεν αρέσει σε κανέναν σοβαρό φιλελεύθερο αυτής της χώρας..
Χαχαχα lib dem! Είναι σκληρό όταν αντιλαμβάνεσαι ότι υπό τον μανδύα της ιδεολογίας σου έχει μαζευτεί όλο το ακροδεξιό σκυλολόι, έτσι δεν είναι; Αλλά θα έπρεπε να το είχες πάρει χαμπάρι νωρίτερα, δεν σου βρόμισε ποτέ το γεγονός ότι σε κάθε (κοινωνικά) φιλελεύθερη κίνηση του Τσίπρα η απάντηση των "φιλελεύθερων" ήταν "Ναι, αλλά ο Καμμένος...";