Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στη Θεσσαλονίκη

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
11

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε λίγο μετά τις 10:00 στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, επί της οδού Φράγκων, στη Θεσσαλονίκη.

Τέσσερα άτομα μπήκαν στο κτίριο και έγραψαν με σπρέι συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Σύμφωνα με το thestival.gr, συνολικά στο σημείο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα, ωστόσο μόνο τέσσερις από αυτούς εισήλθαν εντός του κτιρίου.

Διευκρινίζεται ότι η ομάδα δεν μπήκε στα γραφεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, παρά μόνο στην είσοδο και εξωτερικά αυτών.

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

Ελλάδα / Ορεινή Ναυπακτία: Πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος σταθμός των «Διαλόγων για την Ορεινότητα»

Σχέδιο για τη διασφάλιση ειδικών πόρων για τις ορεινές περιοχές ανακοίνωσε ο Θανάσης Κοντογεώργης από την Ορεινή Ναυπακτία, στο πλαίσιο των κυβερνητικών σχεδιασμών για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης
THE LIFO TEAM
ΕΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Ελλάδα / Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Απολογείται σήμερα ο πρώην διαιτητής που βρέθηκαν στην κατοχή του 820.000 ευρώ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μηνύματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και φέρονται να καταγράφουν συνεννοήσεις για την ανακοπή της πορείας συγκεκριμένων ομάδων
THE LIFO TEAM
ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ελλάδα / Άλκης Καμπανός: Στο Εφετείο η υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Νίκος Καλλίδης, είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας αυστηρότερες ποινές για τους δέκα από τους δώδεκα κατηγορούμενους
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Πριν λίγο καιρό που είχε αποδοκιμαστεί ο μπουτάρης, είχε συλληφθεί η μισή Θεσσαλονίκη. Μάλιστα κάποιοι καλούσαν μέχρι και την πρόνοια να παρέμβει για τον πατέρα με το παιδί του που βρισκόταν στο σημείο.Από την κυβέρνηση δεν περιμένω τίποτα, γιατί ταυτίζεται ιδεολογικά με τις επιθέσεις που κάνουν τα άτομα του αναρχικού χώρου σε γραφεία βουλευτών με πυροβολισμούς, ντου σε υπουργεία, σπασιματικές σε συμβαιολογραφεία, γουναραδικά, κρεοπωλεία, πάρτυ με μολοτωφ στα εξάρχεια.Όμως περιμένω από όλους αυτούς που είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο με δακρύβρεχτα σχόλια τις αποδοκιμασίες στον μπουτάρη.
Μα εδώ πλέον πας στο δικαστήριο και λες ότι τα δημόσια έγγραφα πρέπει να αναγράφουν το φύλο το οποίο ΝΙΩΘΕΙΣ ότι είσαι. Στο δικαίωμα στον πολιτικό αυτοπροσδιορισμό θα κολλήσουμε;Οι λέξεις πλέον είναι σύμβολα κενά νοήματος. Ο καθένας θα τις χρησιμοποιεί όπως του αρέσει.Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό είναι απόλυτο. Το τι λένε όλοι οι άλλοι είναι προϊόν κοινωνικής προκατάληψης. Διακρίσεων. Της πατριαρχίας και του καπιταλισμού.Αυτοί είναι αντιεξουσιαστές (σ.σ. στα ελληνικά η λέξη είναι βλακωδέστατη καθώς έξεστι σημαίνει υπάρχει η δυνατότητα, μπορεί, επιτρέπεται άρα οι άνθρωποι είναι κατά των δυνατοτήτων ή υπέρ των απαγορεύσεων). Εσύ θες να είσαι ο Μεγάλος Πράσινος Δράκος ή το Ταπεινό Χαμομηλάκι;Εγώ θα είμαι ο Hulk.
Μα έχει γίνει ήδη.Είμαστε η μοναδική χώρα που ο καθένας δικαιολογεί απόλυτα και συνειδητά την παρανομία αν ο παράνομος του είναι αρεστός πολιτικά. Η ληστεία τραπεζών είναι "απαλλοτρίωση", η μουτζούρα στον τοίχο είναι "τέχνη", ο βανδαλισμός δημόσιου ή ιδιωτικού χώρου είναι "διαμαρτυρία", η αποδοχή της παράνομης μετανάστευσης είναι "ανθρωπιστικό καθήκον",ο λαθρέμπορος τσιγάρων "φτωχοδιάβολος", η βίαιη επιβολή θέσεων είναι "ακτιβισμός", η αγάπη μου όμως για την οικογένειά μου είναι "πατριαρχία" ή για τη χώρα μου "εθνικισμός"...Οι πρώτοι διδάξαντες σε αυτό είναι τώρα κυβέρνηση. Το έκανε η Χούντα, το έκανε ο Αντρέας ή ο Κωστάκης αλλά πρώτον θεωρητικά με τα χρόνια προοδεύεις, βελτιώνεσαι, και δεύτερον τούτοι δω το κάναν λάστιχο.Ζω και εργάζομαι στο κέντρο. Είναι πολύ σκληρό άνθρωποι που ζουν σε προστατευμένα περιβάλλοντα να σε καταδικάζουν να ζεις σε ένα σύμπαν ανομίας και διαρκούς υποβάθμισης. Εσένα και την οικογένειά σου. Είναι πολύ σκληρό...
Το να μπαίνουν φίλοι του Κουφοντίνα στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση είναι τόσο λογικό όσο και αν έμπαιναν στην Interamerican.Είναι απλά ένα πολιτιστικό σωματείο... Εκ των ιδρυτών του ο Μάριος Πλωρίτης και άλλοι... ιμπεριαλιστές.