Ξαφνική επιχείρηση της τροχαίας στην Αθήνα σάρωσε μηχανές και δίκυκλα και μοίρασε εκατοντάδες κλήσεις

Ξαφνική επιχείρηση της τροχαίας στην Αθήνα σάρωσε μηχανές και δίκυκλα και μοίρασε εκατοντάδες κλήσεις Facebook Twitter
3

Εκατοντάδες κλήσεις μοίρασε σε μια μέρα η Τροχαία στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τον περιορισμό τροχαίων στα οποία εμπλέκονται δικυκλιστές, πραγματοποιήθηκε ειδική εξόρμηση την περασμένη Τετάρτη.

Μέσα σε ένα 24ωρο βεβαιώθηκαν 673 παραβάσεις σε βάρος οδηγών και επιβατών μηχανών, που δεν φορούσαν προστατευτικό κράνος. Επιπλέον, ακινητοποιήθηκαν 171 δίκυκλα.

Στην ίδια εξόρμηση βεβαιώθηκαν παράλληλα και οι εξής παραβάσεις:

Ερυθρού σηματοδότη 21

Υπερβολική ταχύτητα 29

Χρήση κινητού τηλεφώνου 23

Στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) 51

Στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου 35

Επίσης, αφαιρέθηκαν 255 πινακίδες κυκλοφορίας, 521 άδειες κυκλοφορίας και 504 άδειες οδήγησης.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισημαίνει στους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων ότι η χρήση του κατάλληλου προστατευτικού κράνους σώζει ζωές και περιορίζει τις δυσάρεστες συνέπειες που προκαλούνται από ένα τροχαίο.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πόσο δίκιο έχεις! Χθες μόλις πήγε να διασχέσει η μητέρα μου τη Μεσογείων, όταν πέρασε με κόκκινο ένα τζιπ και δε φτάνει που παραλίγο να την σκοτώσει της κόρναρε υστερικά κι από πάνω.