ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2018 | 12:18

Γιατί το κάνουν αυτό;

Γιατί πολλές γυναίκες ειρωνεύονται μια άλλη γυναίκα αν δεν έχει πολλές εμπειρίες με άντρες; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, τι τις πειράζει; Μια κοπέλα στη δουλειά μας είπε πως βγει ραντεβού αύριο και δεν ξέρει τι να φορέσει και όταν απομακρύνθηκε οι άλλες κοιτάχτηκαν ειρωνικά και η μια είπε πως λυπάται τον άντρα που θα βγει με την κοπέλα και γελούσανε. Αυτή η κοπέλα είναι μαζεμένη και ξέρουμε πως δεν έχει εμπειρίες. Η μια γυναίκα την ξέρει χρόνια και την κοροϊδεύει λέει πως πάντα έτσι ήταν αυτή κομπλεξική. Είπε πως αυτή η κοπέλα νομίζει πως "το έχει χρυσό" και τότε δεν άντεξα και της είπα να μη μιλάει έτσι και να μη την νοιάζει τι κάνει ο καθένας. Και αυτή είπε πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Στενοχωρήθηκα γιατί η άλλη κοπέλα είναι πάντα ευγενική με όλες δεν έχει κάνει κάτι κακό σε καμία γιατί να μιλάνε έτσι πίσω από την πλάτη της; Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουν με το τι κάνει ο άλλος. Σκέφτηκα στην αρχή να το πω στην κοπέλα αλλά μετά δεν το έκανα γιατί σίγουρα θα της κακοφανεί πολύ. Όταν είπε θα πάει να αγοράσει για το ραντεβού καινούργια μπλούζα της είπα να της κάνω παρέα και αυτή χάρηκε. Κανονίσαμε να πάμε και για καφέ μετά και οι άλλες το ακούσανε. Τώρα θα λένε πως μπλέξανε οι δυο κομπλεξικές αλλά δεν με νοιάζει θα πάμε στα μαγαζιά και θα πιούμε καφέ χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου μαζί τους μπορεί να γίνουμε και φίλες.
9
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν παίρνουν από λόγια. Μπράβο για την κίνηση σου κ όσο για τις λεγαμενες.. Απαντήστε με υπομονή κ συγκαταβαση (για την μιζέρια τους) κ κάποια στιγμή ίσως καταλάβουν ότι το να είσαι ο εαυτός σου κ συνάμα ακομπλεξαριστος, προσγειωμενος κ ευγενικος είναι συνταγή για ψυχική υγεια. Αν πάλι όχι, αξίζουν μονο τη λύπηση σου, σίγουρα όχι το χρόνο κ τη σκέψη σου.
Τι γιατί; Για να νιώσουν ανώτερες. Είναι εύκολος στόχος και τέτοια άτομα τα ξέρουμε απ' το σχολείο: όταν δεν έχουν παρέα σε καταδέχονται και μόλις τους προσέξουν άλλοι και νιώσουν δημοφιλή και πάλι κάθονται και θάβουν. Απλά κατά πως φαίνεται, αρκετά άτομα δεν μεγαλώσανε για να ξεφύγουν λίγο από τη λογική της κλίκας.
Μπράβο σου!Και πάλι μπράβο!Αυτά τα άτομα που μιλάνε πισώπλατα και φέρονται τόσο άσχημα,πάντα μου την εσπαγαν!Και εγώ το ίδιο έχω κάνει στην θέση σου με κάποιες φίλες που έχω ακόμη στην ζωή μου χρόνια τώρα απο κάποιες παρόμοιες καταστάσεις!Μακάρι να ταιριάξετε σαν χαρακτήρες και να κάνετε παρέα!Εύχομαι να περάσετε σούπερ τόσο στον καφέ όσο και στα ψώνια...Συμβούλεψε την κοπέλα όσο μπορείς σε ότι θεωρείς πως ξέρεις καλύτερα...Να προσέχετε πάντα και ιδιαίτερα τις λυκοφιλίες κορίτσια...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ