ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2018 | 22:22

Σωμα

Παίζει μεγάλο ρόλο το σώμα για σας?Εννοω αν η αλλη δεν έχεις αναλογίες μοντέλου πρζει? Είμαι 1.78 με καστανα μαλλια κ ματια κ είμαι κανονική προς αδύνατη στο βάρος. Πολλοί λένε ότι ειμαι κομπλε αλλα εγω δε βλέπω ανταπόκριση δλδ τι μπορεί να φταίει?
12
 
 
 
 
σχόλια
Φταιει που δεν εχεις αυτοπεποίθηση !! Εισαι κομπλέ . Τι κομπλέ; Για να σε δει ο άλλος ,να σε παρατηρήσει πρέπει πρώτα απ όλα εσυ η ιδια να νοιωθεις όμορφα με τον εαυτό σου. Να νοιωθεις όμορφη μέσα και έξω. Και όχι μόνο κομπλέ που σου λένε πολλοί. Όσο πιο σίγουρη νοιωθεις για πάρτη σου τόσο πιο πολυ ξεχωρίζεις.
Δεν είμαι άντρας αλλά θα σου πρότεινα να το δείς πιο πρακτικά.Ρίξε μια ματιά γύρω σου,τι βλέπεις;Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν κοπέλες με αναλογίες μοντέλου όπως λές με σχέση αλλά και χωρίς.Επίσης κοπέλες με εντελώς διαφορετικούς σωματότυπους όχι μοντέλα και πρόσωπα πάλι με σχέση ή και χωρίς.Συμπέρασμα δεν είναι το κυριότερο κριτήριο.Αναφέρομαι στο πεδίο σε σχέση ή χωρίς γιατί απ ότι κατάλαβα από την τελευταία σου πρόταση αυτό σε απασχολεί.Απο τη στιγμή που υπάρχουν τόσα γούστα γύρω μας,δεν πιστεύω ότι θα μείνεις χωρίς ανταπόκριση.Μπορεί να μην κυκλοφορείς αρκετά,να περνάς φάση στασιμότητας στη ζωή σου.
Δεν είμαι άντρας αλλά η εμφάνιση παίζει μεν ρόλο αλλά όχι όπως και όσο νομίζουμε. Δηλαδή δεν θα τρέχουν από πίσω κάποιου-ας επειδή βλέπεται. Έξω κυκλοφορούν πολλές ωραίες κοπέλες πλέον-περιποιημένες με τρόπο που να τις κολακεύει- εμφανίσιμες όπως δηλώνουμε εδώ μέσα. Αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός γίνονται ολοένα και πιο σπάνια κινήσεις. Για την ακρίβεια, ασχολούμαστε πιο πολύ με το κινητό μας και πολλές φορές με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας προσφέρουν στο πιάτο πολλά γκομενάκια. Δεν λέω ότι αυτά φταίνε, λέω ότι συνηθίζεται σιγά-σιγά η απόσταση όταν υπάρχει φυσική παρουσία. Υ.Γ. Σ' αρέσει κάποιος ας πούμε, χαμογελάς; Τι κάνεις; Πλησιάζεις; Πώς; Είναι πολλά άλλα πιο σημαντικά που κάνουν έναν άνθρωπο ερωτεύσιμο πέρα από την ωραία εμφάνιση που κυκλοφορεί πολύ γύρω μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ