ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2018 | 18:53

Σημαίνει φως (;)

Θέλω να δώσω εξετάσεις για τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αλλά δεν ξέρω πως να πω στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός...
13
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να περάσει κάποιος στην δραματική σχολή του Εθνικού, γιατί δίνουν εκατοντάδες υποψήφιοι και οι θέσεις είναι πολύ λίγες. Ωστόσο αν αυτό είναι τ' όνειρό σου δώσε!Το πώς θα το πεις θα σε απασχολήσει μετά.Ζήσε την δική σου ζωή και όχι την ζωή που θέλουν να ζήσεις άλλοι!Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ιδιωτικές σχολές πολλές, που όμως χρειάζεται να δίνεις από 150 μέχρι και 380 ευρώ το μήνα.
Fabinasόταν λες μ' έχεις στα πάντα,εννοείς στα του θεάτρουή γενικά στις γνώσεις;Επίσης δεν μου έλυσες την απορία για το αν είσαι ηθοποιός. Δεκτό το να μη θες να πεις. Απλά ήθελα να βρω κάποιον να συζητήσουμε για θέατρο εδώ. Οι εξομολογήσεις με ανεκπλήρωτους έρωτες με κάνουν και βαριέμαι.
Πες τους το όταν δώσεις και περάσεις.Ή πέρνα σε μια σχολή που θέλουν και δίνεις μετά εξετάσεις στο εθνικό.Περνάς και παρατάς τη σχολή και τους λες πέρασα εθνικό.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ