Αλλάζουν όλα στα καλλιστεία Miss America - Τέλος η εμφάνιση με μαγιό

Αλλάζουν όλα στα καλλιστεία Miss America - Τέλος η εμφάνιση με μαγιό Facebook Twitter
4

Σταματά η εμφάνιση με μαγιό στο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Αμερική.

Σε αυτή την ανακοίνωση προχώρησε η Γκρέτσεν Καρλσον, η επικεφαλής του Οργανισμού για τα καλλιστεία Μις Αμερική, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι ο επόμενος κιόλας διαγωνισμός θα αφορά υποψήφιες όλων των σωματότυπων.

«Δε θα κρίνουμε πλέον τις υποψήφιες μας από την εξωτερική τους εμφάνιση. Και αυτό σημαίνει ότι δε θα έχουμε πλέον καλλιστεία με μαγιό» ανέφερε η Κάρλσον, η οποία υπήρξε παρουσιάστρια των καλλιστείων αλλά και εστεμμένη Miss America το 1989.

Όπως πρόσθεσε: Θέλουμε στο εξής να είναι ένας διαγωνισμός και όχι μια «παρέλαση». 

Στον επίσημο λογαριασμό των καλλιστείων αναρτήθηκε σχετικό βίντεο, όπου αποχαιρετούν το μπικίνι.

Στη θέση της ενότητας με το μαγιό, αναμένεται να μπει ένα διαγωνιστικό μέρος με μια ζωντανή διαδραστική συζήτηση με τους κριτές, όπου οι υποψήφιες θα μπορούν να αναδείξουν τα επιτεύγματα, τα ταλέντα και τους στόχους τους στη ζωή.

Οι υπεύθυνοι μάλιστα εξετάζουν ακόμα και το να αποσύρουν στο σκέλος με την βραδινή εμφάνιση.

Οι αλλαγές αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τον διαγωνισμό.

Οι διοργανωτές σύμφωνα με το CNN συζητούν μέχρι και τώρα τροποποιήσεις που να εστιάζουν στον κοινωνικό αντίκτυπο του διαγωνισμού, ωστόσο το μέρος της αξιολόγησης του ταλέντου θα παραμείνει.


Σε κάθε περίπτωση όπως σημείωσε η ίδια η Κάρλσον, η άνοδος του κινήματος #MeToo ήταν το έναυσμα για τις αλλαγές στα καλλιστεία.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια  επανάσταση στη χώρα μας, με τις γυναίκες να βρίσκουν επιτέλους το θάρρος να σταθούν και να μιλήσουν ανοιχτά για πολλά θέματα» εξηγεί.


Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αλλαγές στον διαγωνισμό ήταν αναμενόμενες εφόσον τα ηνία στην διοργάνωση ανέλαβαν για πρώτη φορά φέτος γυναίκες.

Σημειώνεται ότι τα επόμενα καλλιστεία της Miss America που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις, είναι στις 9η Σεπτεμβρίου του 2018 στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πολιτισμός / Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πρόκειται για το σπίτι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Tο κτήριο, σε ερειπιώδη κατάσταση σήμερα, έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο με τον περιβάλλοντα χώρο του, διότι αποτελεί εξαιρετικό δείγμα Αθηναϊκού σπιτιού
LIFO NEWSROOM
Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι διαγωνισμός ομορφιάς. Για κάποιο λόγο λέγεται έτσι. Αν ήταν διαγωνισμός πνευματικών ικανοτήτων θα λεγόταν κάπως αλλιώς. Αλλά ακόμα και έτσι, θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποια σώμα "στο πρότυπο του μοντέλου" ας δεχτούν γυναίκες όλων των σωματοτυπων που δεν θεωρούνται προβληματικά για την υγεία (υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση επί αυτού) και ας κάνουν τότε το διαγωνισμό.
Ναι!να αποσύρουν και την βραδινή εμφάνιση!να κάνουν ένα πιτζάμα πάρτυ καλύτερα!τι λένε!εμεις έχουμε μάθει τα καλλιστεία με μαγιό,τουαλέτες σε καλίγραμμα σώματα με τα όλα τους.δηθεν επανάσταση μου φαίνεται..υποκρισία..