ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2018 | 15:21

Αγαπητοί Σχολιαστές

Πραγματικα και μόνο που αφιερώνετε από το χρόνο σας για να βοηθήσετε κάποιους εξομολογουμενους είναι πολυ σημαντικό,Ομως ας δίνουμε βάση στην ίδια την εξομολόγηση και στην ουσία της.Όχι στα ορθογραφικά και στη σύνταξη.Μπορεί ο άλλος να μην ξέρει ορθογραφία ή να μην μπορεί να εκφραστεί σωστά.Δεν θα τον κρίνουμε εμείς.Δεν είναι σωστό.Αν θέλετε βοηθήσετε αν θέλετε αγνοηστε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι θα πει δεν " ξερουν ορθογραφία"; Γιατί δεν ξέρουν; Τη σήμερον ημέρα μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι - αν κάνεις τον κόπο φυσικά κ κοιτάξεις, στο ίντερνετ πχ. Συγγνώμη αλλά προσωπικά θεωρώ ότι η λανθασμένη ορθογραφία, σύνταξη κ το χαωδες νόημα δείχνουν έλλειψη σεβασμού στον αναγνώστη. Σκέψου το λίγο.
Όσο χρόνο σπαταλάνε για να γράψουν εξομολογήσεις, τόσο σπαταλάμε κι εμείς για να απαντήσουμε. Αν δεν νοιάζονται για το πως να επικοινωνήσουν εδώ, εμείς γιατί να νοιαστούμε;
Δεν είναι το ότι κρίνεις τον άλλον. Είναι ότι πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις τί γράφουν. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να απαντήσω άλλα αντί άλλων επειδή άλλο καταλάβαινα ότι εννοούν και άλλο εννοούσαν.Επίσης τις περισσότερες φορές δεν είναι ότι δεν μπορούν να γράψουν καλύτερα αλλά ότι γράφουν από κινητό ή βαριούνται να ελέγξουν αυτό που γράφουν.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ