Τόσκας για Ρουβίκωνα: Στον Λευκό Οίκο δεν συλλαμβάνουν όσους πετάνε χαρτάκια

Τόσκας για Ρουβίκωνα: Στον Λευκό Οίκο δεν συλλαμβάνουν όσους πετάνε χαρτάκια Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

«Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα για το θέμα του Ρουβίκωνα.

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός επεσήμανε τη σημασία της αλλαγής νοοτροπιών και συμπεριφορών, ώστε η αστυνομία να είναι «πιο φιλική στον πολίτη και πιο αποτελεσματική».

Παράλληλα, αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στα Εξάρχεια κατά καιρούς, σημείωσε ότι οι οδηγίες που έχει η Αστυνομία είναι «να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων», καθώς επίσης και ότι καταβάλλονται προσπάθειες να συλλαμβάνονται «όσοι εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο» και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για «μπαχαλάκηδες», που «δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια» και που «συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών».

Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ, ότι δεν κάνει επικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, καθώς επίσης και ότι δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας, τονίζοντας μάλιστα: «Η τακτική της ΝΔ να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία».

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν συνειδητοποιείς ότι για πολλοστή φορά αυτοί που σε αντιπροσωπεύουν με το ηθικό τους πλεονέκτημα είναι και συνεχίζουν να είναι ένα μάτσο αδίστακτων και υπερδιαγαλαξιακων ηλιθίων.
Κάποιος εντελώς κακοπροαίρετος μπορεί να πίστευε ότι η Κυβέρνηση προστατεύει τον Ρουβίκωνα γιατί υπάρχουν σχέσεις χρηματοδότησης και συγγένειας, αλλά αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κόμμα μορφωμένων και εργατικών ανθρώπων που πάνε τη χώρα μπροστά.