«Άξιος και μπράβο - Είμαστε μαζί σου», φώναζαν στον 26χρονο και τον χειροκροτούσαν που σκότωσε τον πατέρα του

«Άξιος και μπράβο - Είμαστε μαζί σου», φώναζαν στον 26χρονο και τον χειροκροτούσαν που σκότωσε τον πατέρα του Facebook Twitter
11

Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που σήμερα συγκεντρώθηκαν στα Δικαστήρια της Ζακύνθου την ώρα που ο 26χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 70χρονου πατέρα του οδηγούνταν στο κτίριο. Όμως αυτή τη φορά δεν ακούστηκαν γιουχαΐσματα... 

Οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας των Βολιμών που ήταν έξω από τα δικαστήρια δήλωσαν πως σκοπός της παρουσίας τους ήταν να εκφράσουν προς τον 26χρονο τα αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης.

Χαρακτηριστικές είναι οι εκφράσεις «άξιος και μπράβο», «είμαστε μαζί σου», «σε στηρίζουμε» που ακούγονταν ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε.

 

Όπως μας δήλωναν ο 26χρονος ήταν πολύ καλό και ήσυχο παιδί και χαρακτήρας, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ την κοινωνία και δεν προκαλούσε ποτέ εντάσεις. Ο ίδιος ζούσε στην Αθήνα και πλέον είχε αποφασίσει να έρθει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο νησί. Έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ελατιακού, φέτος στη Β' Κατηγορία και πως βασικό κίνητρο αποτέλεσε η κακοποίηση που είχαν υποστεί τα δυο ανήλικα παιδιά από τον τρίτο γάμο του 70χρονου από τον πατέρα τους. Εκείνο που και για τους κατοίκους αποτελεί κοινό μυστικό είναι πως το χέρι του όπλισε η αγανάκτηση και η κάθε μορφής κακοποίηση που δεχόταν από το θύμα. Ο ίδιος όταν βγήκε από το δικαστήριο σήκωσε τα χέρια του ψηλά και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και το χειροκρότημα του.

Το έγκλημα αυτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς φαίνεται πως πίσω του κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση και οικογενειακή τραγωδία με θύματα τον δράστη και τα δυο μικρότερα αδέλφια του.

Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η συνεχής πάσης φύσεως κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης και τα δύο ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια του από το θύμα. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς προέβη στη δολοφονία του πατέρα του γιατί ο 70χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τον ίδιο αλλά και τα δυο ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο, ένα 10χρονο κοριτσάκι κι ένα 7χρονο αγοράκι.

«Άξιος και μπράβο - Είμαστε μαζί σου», φώναζαν στον 26χρονο και τον χειροκροτούσαν που σκότωσε τον πατέρα του Facebook Twitter

Οι δηλώσεις της ετεροθαλούς αδελφής του δράστη


«Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Ξέρουμε τι παιδί είναι. Βλέπουμε όλοι που υποστηρίζουν. Ένιωσα πολύ υπερήφανη που τον έχω αδερφό. Δεν με νοιάζει τίποτα ότι και αν έχει γίνει», δηλωσε η ετεροθαλής αδελφή του 26χρονου που βρέθηκε κοντά του έξω από το δικαστήριο.

Συνοδευόμενος από το συνήγορό του νομικό κ. Παναγιώτη Κεφαλληνό, ο 26χρονος ζήτησε και πήρε νέα 24ωρη προθεσμία προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει πλήρως την απολογία του καθόσον ακόμη συλλέγονται σημαντικά στοιχεία για την υπεράσπισή του και θα επανέλθει αύριο Σάββατο 02 Ιουνίου 2018 το πρωί.

«Είχε οριστεί σήμερα για να απολογηθεί. Επειδή συλλέγουμε στοιχεία πάρα πολύ σοβαρά για την υπεράσπιση του θεώρησα αναγκαίο να ζητήσω μια προθεσμία μέχρι αύριο 11 η ώρα που θα είναι η οριστική του απολογία. Είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση με πολλές προεκτάσεις και έχουν και πολύ μεγάλο βάρος και πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ και για αυτό πήραμε μια αναβολή στην απολογία μας για αύριο 2 Ιουνίου και 11 η ώρα το πρωί.


Ευχαριστούμε τον κόσμο, αυτό είναι για τον χαρακτήρα του παιδιού, το ήθος του είναι μια δικαίωση. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την πράξη του, το πως θα αξιολογηθεί η πράξη αυτή για την δικαιοσύνη, αυτά ανήκουν σε άλλο. Αυτή είναι μια ηθική δικαίωση για τον εντολέα που την εισέπραξε και πιστεύω ότι ήταν κάτι συγκλονιστικό. Ο εντολέας μου έχει ήδη αποδεχθεί. Εγώ δεν είναι θέμα να δώσω κατευθύνσεις. Θα αξιοποιήσω προς το συμφέρον του εντολέα μου αυτές τις παραδοχές για να δούμε τι είναι αυτό που τον ώθησε στην εκτέλεση αυτής της πράξης. Άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος μου μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Σε σχέση με αυτά που έχει ισχυριστεί να τα υπαγάγω σε κάποια ευνοϊκή διάταξη ούτως ώστε να απαλύνουμε τον πόνο του και την ποινική του μεταχείριση στο μέλλον. Μετά από αυτό που είδατε προηγουμένως παρέλκει η δική μου απάντηση. Απάντηση ότι είδατε πριν. Τον κόσμο, την αγάπη, τι να πω εγώ»  δήλωσε ο κ. Κεφαλληνός.

Χαμόγελο του Παιδιού: Το 2009 η πρώτη καταγγελία

Επί εννέα χρόνια επαναλαμβάνονταν καταγγελίες για την κακοποίηση των παιδιών του, από τον ταχυδρόμο που έπεσε τελικά νεκρός από το χέρι του μεγάλου του γιου στη Ζάκυνθο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού με ανακοίνωσή του, κάνει γνωστό ότι η πρώτη φορά που έγινε καταγγελία στον Οργανισμό για τον δολοφονημένο ταχυδρόμο, ήταν το 2009, όταν τα μικρότερα παιδιά του ήταν μόλις 2,5 ετών και 6 μηνών. Αν και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, δεν έγινε τίποτα.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, που επαναλαμβάνει ότι δεν έχει την αρμοδιότητα παρέμβασης σε περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών, από την αναζήτηση στα αρχεία του για καταγγελίες που αφορούσαν τη συγκεκριμένη οικογένεια, προέκυψε ότι:

-Τον Σεπτέβριο του 2009 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» για την έντονη σωματική κακοποίηση των 2 ανήλικων παιδιών της οικογένειας (ηλικίας 2,5 ετών & 6 μηνών) καθώς και για την παραμέλησή τους. Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ανηλίκων για να ερευνήσει την υπόθεση.

-Τον Σεπτέμβριο του 2011 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε μια κλήση για τα ίδια παιδιά αλλά επειδή δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες ώστε να στοιχειοθετηθεί καταγγελία, ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ζακύνθου για την κλήση αλλά και για την καταγγελία του 2009 και η απάντηση ήταν ότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο. Με βάση την καταγγελία του 2009, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την κοινωνική έρευνα της Πρόνοιας στην οποία αναφερόταν ότι η οικογένεια χρήζει συστηματικής κι επισταμένης διερεύνησης από αρμόδια υπηρεσία. Επίσης ανέφερε ότι έχουν γίνει καταθέσεις κι επιπλέον έχει ενημερωθεί το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

-Τον Αύγουστο του 2017 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε νέα καταγγελία για την έντονη παραμέληση των ίδιων παιδιών. Ενημερώθηκε άμεσα, τηλεφωνικώς και γραπτώς, η Εισαγγελία όπου επισημάνθηκαν όλες οι προηγούμενες ενέργειες και καταγγελίες.

Με πληροφορίες από imerazante.gr

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Και με υπουργό Δικαιοσύνης - αναφέρομαι βέβαια στο περιστατικό του 2017 που λέει το "Χαμόγελο", οπότε οι εισαγγελικές αρχές ήταν στην εποπτεία του -, τον βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή.Προφανώς, η ευαισθησία του Υπουργού και του περιβάλλοντός του ήταν τόση. που τίποτε δεν έφτασε στα αυτιά του.Ή οι προτεραιότητές του δεν επέτρεπαν παρά την ενασχόλησή του με το κάθε σκάνδαλο ή σκανδαλάκι, με σκοπό το μικροκομματικό κέρδος.Λογικό, πια.
Και λοιπόν? Ήταν υπο την εποπτεία. Και τι έγινε? Οι Εισαγγελίες είναι μόνιμες, έχουν μία συνέχεια. Οι Υπουργοί πάνε και έρχονται, εφήμεροι είναι και ούτε έχει κανείς την απαίτηση να είναι σε θέση να κρατάνε υπό έλεγχο κάθε υπάλληλο του Υπουργείου τους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Υπάρχουν οι κατά τόπους προϊστάμενοι για αυτό. Και πάρτο αλλιώς. Το 2009 και το 2011 ήταν ο Κοντονής Υπουργός? Όχι φυσικά. Και ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα έδωσε σαν Υπουργός εντολή "μην ερευνάτε καταγγελίες για ανήλικα". Άρα κάτι άλλο συμβαίνει απ την στιγμή που - πέρα απο κάποιες μικρές (γραφειοκρατικές κινήσεις) την μία φορά - 3 φορές στο ίδιο μέρος για τα ίδια παιδιά δεν συνέβη κάτι. Αξίζει μία ΕΔΕ σε Εισαγγελία και Πρόνοια. Μην λέμε ό,τι θέλουμε, δεν ακούς και συχνά να πας εκεί και να σε γράφουν κανονικότατα. Ή αδιαφόρησαν εγκληματικά ή επειδή μιλάμε για Ζάκυνθο, μία σχετικά μικρή κοινωνία δηλαδή, μπορεί ο γέρος να γνωριζόταν με άτομα των δύο αυτών Υπηρεσιών (ειδικά σαν ταχυδρόμος δεν το αποκλείω) και κάπως με διάφορα λόγια να τους έκανε να μην ασχοληθούν μαζί του...το θεωρώ αρκετά πιθανό σενάριο.
Κατ' αρχήν διευκρίνισα μόνος μου ότι αναφέρομαι για τον Κοντονή στο περιστατικό του 2017, δεν είπα ότι φέρει ευθύνη για τα προηγούμενα χρόνια. Για τότε υπήρχαν άλλοι υπεύθυνοι επίσης, δεν χρειαζόταν να το αναφέρετε.Επίσης θυμίζω ότι ζούμε σε μία χώρα με καθεστώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.Συνεπώς - ΤΕΛΙΚΑ και ΟΡΘΑ - για ό. τι γίνεται ή παραλείπεται να γίνει, την ευθύνη την έχει η εκάστοτε κυβέρνηση. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες των πολιτικών για να τις πλασάρουν σε ευκολόπιστους πολίτες. Εάν λοιπόν ο και επαγγελματίας ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ζακύνθου βουλευτής της ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗΣ Ζακύνθου ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, δεν μαθαίνει ότι συμβαίνουν ΤΕΤΟΙΑ εγκληματικά γεγονότα κατά μικρών παιδιών σε μια μικρή κοινωνία που εκπροσωπεί - και που μάλιστα είχαν ξαναγίνει -, 4 τινά νομίζω συμβαίνουν :- Είτε δεν έχει ενημέρωση του τι γίνεται στην έδρα του, γιατί δεν έχει επαφές με το νησί (ευθύνη δική του).- Είτε έχει δίκτυο ενημέρωσης, αλλά οι κατευθυντήριες γραμμές και προτεραιότητες δεν περιλαμβάνουν να ενημερώνεται για τέτοια θέματα (ευθύνη δική του).- Είτε έχει βοηθούς που δεν τον ενημερώνουν, παρά τις περί του αντιθέτου οδηγίες του (ευθύνη δική του που τους επέλεξε). - Είτε εκπροσωπεί μια μικρή κοινωνία - όπου όλα αυτά μαθαίνονται βέβαια -, αλλά που οι πολίτες της είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ αφελείς ή αδιάφοροι για τον διπλανό τους και που κάποια μέλη της μάλιστα, λένε ότι ο γέρος με την ιδιότητά του ως..ταχυδρόμου(!), κατόρθωσε να πείσει την τοπική Εισαγγελία και την Πρόνοια "να μην ασχοληθούν μαζί του" (δικά σας λόγια)! Οπότε, η ευθύνη είναι κυρίως δική τους - της τοπικής κοινωνίας εννοώ - για την μοίρα των παιδιών ή εγγονών τους.Διαλέξτε.Γιατί, όταν γίνονται τέτοια ποινικά κολάσιμα γεγονότα και καταστρέφονται ζωές επειδή - λέτε δημόσια - ένας ταχυδρόμος παραπλάνησε έναν εισαγγελέα και το θεωρείτε αυτό αρκετά πιθανό σενάριο και ...δεν τρέχει τίποτε επομένως από κανέναν εκεί γύρω που το άκουσαν αυτό, τότε βέβαια απαλλάσσεται ο Κοντονής και συγγνώμη.ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ !
EΛΠΟ εκ των υστερων καταλαβα πως ειχα διατυπωσει κατι λαθος αλλα ειχα ηδη υποβαλλει το σχολιο. Οποτε ας σας διαλευκανω λιγο. Οταν ειπα "σαν ταχυδρομος δεν το αποκλειω" δεν εννοουσα πως αυτη η ιδιοτητα εχει τοση επιρροη ωστε να επηρεαζεις Εισαγγελεις, δικηγορους και υπουργους. Εννοουσα πως μεσω αυτης της ιδιοτητας πολυ πιθανον να τους γνωριζε καθως σαν ταχυδρομος φερνει γυρα ολη την περιοχη και στις δημοσιες υπηρεσιες αρκετα συχνα και με προσωπικη επαφη κιολας. Παντε επαρχια να δειτε, η πλειοψηφια ξερει τον/τους ταχυδρομους, συχνα και προσωπικα. Με εναν αγνωστο οι υπαλληλοι θα ειχαν ισως διαφορετικη συμπεριφορα, ξερουμε πως λειτουργουν οι μικρες κοινωνιες...Αρα οχι δεν το θεωρησα "πιθανο σεναριο" οπως λετε. Ξερω τι (σωστο) πολιτευμα εχουμε. Βεβαια απ την αλλη συμφωνω εν μερη μονο στις ευθυνες κυβερνησης. Πχ σε καποιο απομακρυσμενο σημειο δασκαλος κακοποιει επι σειρα ετων μαθητες και παρολο που υπηρξε και μια αναφορα στην τοπικη Διευθυνση δεν εγινε τιποτα και βγαινει τυχαια στην φόρα. Η ευθυνη θα βρισκεται στον Υπουργο Παιδειας και θα πρεπει να τιμωρηθει ή να παραιτηθει αυτος μετα? Ε λοιπον οχι. Ευθυνες θαχει μονο εαν δεν κανει καμια ενεργεια. Οσο για το ποια σεναρια θα ισχυουν? Το 1ο σιγουρα οχι. Ακομα και ο πιο αδιαφορος βουλευτης ολο και κατι μαθαινει απ τα μερη του. Πιστευω μια αναμειξη των υπολοιπων τριών που αναφερεις. Και δεν θα πολυασχοληθηκαν οι βοηθοι του αλλα και οι γνωστοι του στο νησι εδω που τα λεμε δεν θα του το εχουν αναφερει. Οσο δυσκολο και αν σας φαινεται, κι ομως σε μικρά μέρη πολλα τετοιου ειδους πραγματα δεν μαθαινονται ευκολα με λεπτομερειες. Μες στις ακρες συνηθως τύπου φημολογια (καθως σιγουρα οι υπαλληλοι Εισαγγελιας και Προνοιας δεν θα συζητανε ανοιχτα εξω στα μαγαζια τις υποθεσεις που λαμβανουν) ο ευρυτερος πληθυσμος. Πιο καλα τυχον γειτονες ή στενοι συγγενεις ξερουν συνηθως που αν δεν πουν τιποτα ασε....ειδες κιολας οι καταγγελιες ανωνυμα γινανε....και συνηθως οταν τρωνε ξυλο τα παιδια, τοτε αποκαλυπτεται πιο ευκολα και οσο ναναι παρεμβαινει πιο πολυ ο κοσμος. Σεξουαλικη κακοποιηση δεν γινεται αμεσα αντιληπτη. Θα μου πεις ολο και καποια ασυνηθιστη συμπεριφορα θαχαν τα παιδια ή θα ειπαν κατι....κυριως ατομα της οικογενειας καταλαβαινουν τοτε κατι. Και πιστευω τα ανωνυμα τηλεφωνηματα απο υποπτευμενο συγγενη πρεπει να εγιναν. Τωρα τι γνωμη θαχε η τοπικη κοινωνια για την οικογενεια αυτη? Ε μαλλον κατι του τυπου "ε ειναι λιγο εσωστρεφη παιδια αυτα, ειναι αρκετα αυστηρος μαζι τους απ οτι ξερουμε"...Μακαρι στον νεαρο τωρα να αναγνωριστουν αρκετα ελαφρυντικα και να αναζητηθουν και τυχον ευθυνες υπαλληλων (λεμε τωρα).
3.6./ 08.55'ΕΙΜΑΙ επαρχία και ξέρω τον ταχυδρόμο με το μικρό του όνομα, αλλά όχι ότι θα επηρέαζε και τον τοπικό εισαγγελέα να μην τον διώξει, αν είχε κατηγορηθεί για τέτοιες πράξεις.Δεν στέκουν αυτά που λέτε, εκτός - επαναλαμβάνω - αν κάποιος είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΛΗΣ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ! Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Και αν επανέρχομαι είναι γιατί, Η ΑΦΕΛΕΙΑ Ή Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, κατέστρεψαν πρώτα την προσωπικότητα των παιδιών και στη συνέχεια έκαναν ένα από αυτά δολοφόνο. Γιατί, πως γίνεται να γίνει η καταγγελία στο "Χαμόγελο" προφανώς από γείτονες, να "θάψουν" το γεγονός ο εισαγγελέας και η Πρόνοια και να μην το μάθει κανείς από το γραφείο του ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Ζακύνθου, μοναδικού βουλευτή του νησιού και υπουργού ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΊΑ, κατ' εμένα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.Εσείς βέβαια συστηματικά θεωρείτε τον κ. Κοντονή υπεράνω ευθυνών, επαναλαμβάνοντας μάλιστα αδικαιολόγητα σαν επιχείρημα σε 2 σχόλιά σας, ότι το 2009 και το 2011 δεν τον αφορούσαν, σαν να του είχα επιρρίψει εγώ ευθύνες για τότε, ενώ το είχα διευκρινίσει ρητά ότι αναφέρομαι μόνο στο 2017. Όλα τα άλλα που γράφετε τα θεωρώ πλεονασμό.
Στο 2ο σχολιο μου δεν αναφερθηκα σε 2009 και 2011, τελος παντων. Ξεκαθαρισα πολυ καλα το οτι πρεπει να αναζητηθουν ευθυνες και δη στους υπαλληλους αυτους. Και τα των Υπουργων εδωσα παραδειγμα. Εαν ο Κοντονης δεν ασχοληθει καθολου τοτε δικαιως να τον βρισουν οι πολιτες...μεχρι τωρα δεν ειδα να ασχολειται εκτος και αν μου διεφυγεΞαναλεω πως την σεξουαλικη κακοποιηση δεν την αντιλαμβανεσαι ευκολα καθως δεν υπαρχουν "εμφανη" σημαδια. Και στην δικη μου περιοχη υπηρξε καποτε και πιστεψε με δεν ειχε σχεδον κανενας ιδεα. Υποψιες ειχε μονο ενας συγγενης που κατοικουσε στο διπλανο σπιτι. Επομενως να εχουμε και αυτο κατα νου. Δεν ξερουμε αν οντως γνωριζε τοσο καλα η Ζακυνθος. Κανας γειτονας ή θειος των παιδιων ισως κατι μες στις ακρες...Αλλα θα πω και το εξης: γιατι λιγες φορες οι κοινωνιες εχουν δειξει αδιαφορια ή αφελεια? Οχι φυσικα και δεν ξαφνιαζομαι. Οκ αλλο εαν γνωριζαν ολοι σιγουρα τι συμβαινει και δεν εγινε ποτέ τιποτα. Αλλα αυτο δεν το ξερω και δεν πιστευω να ισχυε. Κοιτα το εαν το μαθανε στο γραφειο του Κοντονη, απαντηση δεν θα παρουμε ποτέ και ουτε μπορουμε να πουμε με σιγουριά. Μπορει ναι και για καποιον λογο να μην ασχοληθηκαν μπορει και οχι. Αμα υπαρχουν στοιχεια για συγκαλυψη τοτε τα ξαναλεμε...Οσο για το κατα ποσον επηρεαζονται κρατικα στελεχη, μαλλον θα εκπλαγειτε. Δεν το ξερετε με σιγουρια αυτο. Μπορει και στην δικη σας περιοχη να γινοταν. Πρεπει οπωσδηποτε κανονικα (λεμε τωρα αλλα σιγα μην γινει) να διαταχθει μια ΕΔΕ. Ο ταχυδρομος μπορει και να ειχε γνωριμιες στην Αστυνομια και να εδωσε καποια βολικη δικαιολογια και ετσι να τους εκανε να μην ασχοληθουν. Το Αστυνομικο Τμημα στην 1η ή 2η καταγγελια ενημερωθηκε! Για ποιο λογο δεν εκανε τιποτα ομως? Εδω σας θελω...
3.6/18.59'Λέτε :"Στο 2ο σχολιο μου δεν αναφερθηκα σε 2009 και 2011, τελος παντων."Δείτε παρακάτω σχόλιό σας 2.6.2018 | 19:47 επί Romin "Τέλος τα περί υπουργίας του ζακυνθινού Κοντονή που είπε κάποιος παραπάνω είναι αστεία. Το 2009 και 2011 δεν ήταν αυτός Υπουργός." Και λέτε ότι είναι αστείο κάτι που δεν είπα ποτέ και λέτε και "τέλος πάντων".Θα βγω και χρεωμένος στο τέλος.
2ο σχολιο προς εσας ελεγα, οχι γενικα. Το παιρνω πισω εκεινο, τα εγραψα λιγο λαθος καθως δεν ειπατε κατι για 2009 και 2011 οποτε συγγνωμη. Τελος παντων ας αφησουμε την κολοκυθιά τωρα, εγω λεω μακαρι η Δικαιοσυνη να πραξει τα δεοντα και να φανει αρκετα επιεικης απεναντι στον δραστη καθως και σε 2η φαση να αναζητηθουν οι τυχον ευθυνες που υπαρχουν στις αρμοδιες Υπηρεσιες που ειτε αδιαφορησαν ειτε το παρατησανε το θεμα για καποιο λογο.
Τραγικό.Νόμιζα ότι η πιο στενάχωρη κι απελπιστική είδηση αφορά την κοινωνία που ξέρει αλλά δε μιλά. Αυτό όμως νομίζω την ξεπερνά : η κοινωνία που αντιλαμβάνεται πρόβλημα, επεμβαίνει, προχωράει σε καταγγελία, επανειλημμένα, και από κει κ πέρα οι αρμόδιοι αδιαφορούν. Κρίμα για το παιδί που έγινε δολοφόνος στα 26 του γιατί δεν έσωσαν τα παιδιά αυτοί που έπρεπε.