ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2018 | 02:38

Σχέσεις

Ξεκινάω με το ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Το πρόβλημα μου; Δεν βρίσκω άτομα με τα οποία μπορώ να δημιουργησω σχέση, κυρίως λόγω ανωριμότητας πιστεύω. Γενικά βλέπω και φίλους και φίλες μου στρέιτ να έχουν την πεποίθηση πως επειδή είμαστε νέοι (20) δεν πρέπει να δεσμευομαστε, μόνο να περνάμε καλά. Νομίζω καταλαβαίνετε όσα αυτό περιλαμβάνει. Τώρα πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση μου γνωρίζω είτε άτομα που απλώς δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες είτε αποδεικνύονται τελείως ανώριμοι. Δεν εχω καν ολοκληρώσει επειδή δεν νιώθω ούτε μια στοιχειώδη εμπιστοσύνη. Και ρωτώ. Τι να κάνω; Πως να γνωρίσω καινούργια άτομα; Έχω πιο περιορισμένες επιλογές και πλέον νομίζω εχω εξαντλήσει και όλες τις γνωριμίες απο γνωστούς. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρω κι εγώ κάποιον; Ξέρω έχω χρόνια μπροστά μου αλλα η μοναξιά σε αυτόν τον τομέα αρχιζει να γίνεται ανυπόφορη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα. Είμαι κι εγώ ομοφυλόφιλος κατά 6 χρόνια μεγαλύτερός σου. Η αλήθεια είναι η εξής. Εάν είσαι ομοφυλόφιλος που δεν ψάχνει απλώς να εκτονωθεί σεξουαλικά, αλλά να δημιουργήσει μια όμορφη σχέση με κάποιον που να είναι και σχετικά αξιόλογος, τότε οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Υπάρχουν κάποιοι που τα έχουν καταφέρει είτε από τύχη είτε επειδή κινούνται στο λεγόμενο ΄΄κύκλωμα''. Για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι απελπιστικά δύσκολα. Όμως θα σου πω που έχω καταλήξει σαν μεγαλύτερος. Το να ξέρεις μέσα σου ότι εσύ έχεις κάνει τα πάντα για να εκπληρωθεί η επιθυμία σου και ότι δεν έχεις ευθύνη της μοναξιάς σου είναι κάτι εξαιρετικά λυτρωτικό και παρήγορο. Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις αυτό που ψάχνεις. Και μια τελευταία συμβουλή, επειδή είσαι μικρός. Αν ακούσεις ποτέ από κανέναν μεγάλα λόγια και υποσχέσεις τότε φύγε τρέχοντας. Καλή τύχη!
Στις εφαρμογές οι περισσότεροι ψάχνουν μόνο σεξ και με το καλημέρα τρως στη μάπα dick pics.Δοκίμασε γκέι στέκια ίσως;Δεν ξέρω.Πλέον είναι τόσο περίεργα να βρεις κάτι σοβαρό που είναι τελείως θέμα τύχης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ