ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2018 | 15:22

Μπερδεμένη

Θέλω να τον χωρίσω αλλά δίνει πανελλήνιες.Έχουμε σχεση 3 χρόνια και τον αγαπάω πολύ κι εκείνος ακόμα περισσότερο. Αλλά νομίζω ότι δεν ειμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πολύ κρίμα να κάθομαι με εκείνον ενώ αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. Παρόλα αυτά είναι ευαίσθητος και θα πληγωθεί πάρα πολύ, γι αυτό δε θέλω να του το πω πριν τις πανελλήνιες και να μην περάσει εξαιτίας μου. Από την άλλη δε θέλω να τον κοροϊδεύω. Πάντως νιώθω πάρα πολύ άσχημα και μισώ τον εαυτό μου. Είναι η πρώτη μου σχέση και νόμιζα ήμουν ερωτευμένη, αλλά αυτό που νιώθω για εκείνον είναι απέραντη αγάπη σαν να είναι ο αδερφός μου που του έχω αδυναμία. Λίγη βοήθεια παρακαλώΕυχαριστώ για το χρόνο σας!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ωχ δύσκολη ερώτηση. Αν μπορείς να περιμένεις να δώσει και δεν καταπιέζεσαι, θα μπορούσες να περιμένεις..Έστω κι αν σημαίνει οτι μέχρι τότε δε θα ξαναβγείτε βόλτα, με όποια δικαιολογία βρεις. Αλλιώς θα μπορούσες να τον αφήσεις.