ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2018 | 01:32

Οργονωθειτε

Διαβάστε λιγο βιλχελμ ραιχ. Δειτε αυτο που συμβαίνει μπροστα στα ματια σας. Ανοιξτε τα ματια της ψυχης σας (οσοι εχετε) Και δειτε το ολοφανερο Αλλιως .... Χαθήκατε ηδη απο χερι!!! Τα φιλια μου
42
 
 
 
 
σχόλια
Δεύτερη φορά μεσα σε τρεις εβδομάδες που πεφτω πάνω στην οργονομπουρδα του Ράϊχ . Χάθηκε να διαβάσετε την λειτουργία του οργασμού να ξελαμπικάρετε και λίγο;Άσε με να μαντέψω, αντιεμβολιαστής, υπερ της ομοιοπαθητικής, και φτιάχνεις τσιμενίτες για να απωθήσεις τους ψεκασμούς.
Πρωτον, ειμαι κοπελα.Δευτερον, δεν ειμαι αντιεμβολιαστρια , εχω κανει τα εμβόλιά μου και τα εχει κανει κ ο σκύλος μου. Βεβαια, αυτο δεν αναιρει οτι συμφωνω με το γεγονος οτι οι ασθενειες συμφέρουν τις φαρμακοβιομηχανιες ή το ότι τα φαρμακα ειναι μια επιχείρηση. Ή οτι η θεραπεια του καρκινου δε συμφερει τις πολυεθνικες. Ή οτι εχουν αφησει ιους να βγουν προς τα εξω, για να φτιάξουν εμβολια και να τα οικονομησουν. Αρα δεν ειμαι και υπέρ της ομοιοπαθητικης. Βασικα ειμαι υπερ και των δυο, καμια φορα λειτουργει και η ομοιοπαθητικη, αν και οταν εχω καποιο θεμα ακολουθω κατα κυριο λογο τη συμβατικη, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν είμαι ανοιχτή σε κατι καινούργιο.Τσιμενιτες δεν φτιάχνω, δεν ξερω καν τι είναι. Εγω ομως οργονιτες και μου εχουν κάνει πολυ καλο σε καθε επιπεδο. Είμαι ενα ατομο 21 χρονων με ανοιχτες κεραιες που μου αρεσει να ψαχνω και να ανακαλυπτω. Το οτι η οργονη με βοηθησε, είναι ενα γεγονος. Το οτι πολλα πράγματα συμβαίνουν γυρω μας και δεν τα παίρνουμε χαμπαρι ειναι παλι γεγονος. Το ότι εδω που ζουμε ειναι ενας τοπος οπου καποιοι μας επιβαλλουν ενα καρο συστήματα ελέγχου για να μας κρατουν δεσμιους ειναι παλι γεγονός. Και αν ψαξεις πολυ θα καταλαβεις οτι ολα καπου, καπως συνδεονται. Τη λειτουργια του οργασμου θα την διαβασω, οπως και τη βιοπαθεια του καρκινου και τη συγκινησιακη πανούκλα. Εχω υποχρεωσεις για τη σχολη μου, αλλιως θα διαβαζα ολη μερα τετοια. Μην ξεχάσω και τον Δον Χουάν. Α , και να απευθυνεις το λογο πιο ευγενικά σε ατομα που δεν γνωριζεις. Αλλα εννοειται, δικαίωμα σου να ειρωνευεσαι αγνωστους οσο θες. :)
Είσαι ένα άτομο που διάβασε τρεις βλακείες στο google με ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και νομίζεις ότι έπιασες τον Πάπα από τα φρύδια. Πρώτον τα γυαλάκια και τα βοτσαλάκια που έχεις σπίτι σου ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ νομίζεις ότι βοηθάνε γιατί το θέλεις και γιατί διάβασες τις βλάκείες του Ράϊχ. Δεύτερον ανδ δεν έκανε κοπάνες στη φυσική θα ήξερες πως οι μπούρδες για την οργόνη είναι Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Σ. Δεν υπάρχει τύπος "αρχέγονης κοσμικής ενέργειας" που να την ανιχνεύουν (με κοινά όργανα μετρησης) μόνο όσοι πιστεύουν σε αυτή, γιατί με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαν να ανιχνευσουν τους αόρατους ροζ δεινόσαυρους που ζουν στην αποθήκη μου όσοι πιστεύουν σε αυτούς. Επίσης αν δεν έκανες κοπάνες στη βιολογία θα έπρεπε ήδη να ξέρεις πως δεν υπάρχει "Η θεραπεία του καρκίνου" γιατί δεν υπάρχει γενικά και αόριστα "Ο καρκίνος" αλλά πως ΟΝΤΩΣ θεραπεύονται διάφοροι τύποι "καρκίνων σήμερα. Ομοίως θα ήξερες πως δεν άφησαν ιούς "να βγουν προς τα έξω" αλλά αντίθετα έχουν εξαφανιστεί λόγω του εμβολιασμού Η ευλογιά και η πολυομυελίτιδα για παράδειγμα. Οι κεραίες σου θέλουν γυάλισμα.
Κάνε μας τη χάρη. Φτιαξτα με τον τυχαίο περαστικό και καβαλήστε τα άλογά σας στο ηλιοβασίλεμα, μακριά από μας.Να ησυχάσουμε από την τόση κουλτούρα.
Δεν σου έχω κάνει τίποτα, μπαίνω κάθε 2-3 μέρες εδώ μέσα και βλέπω ότι ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου. Πολλές φορές χωρίς να έχω γράψει ούτε εξομολόγηση ούτε σχόλιο ούτε τίποτα.Κι όλο ασχολείσαι μαζί μου.Είσαι σιχαμένος.
Θα σου 'λεγα τι να καβαλήσεις εσύ αλλά μάλλον θα σου συμβεί σύντομα γιατί συνήθως οι άνθρωποι που έχουν τόση κακία σαν και σένα παθαίνουν πολύ κακά πράγματα και δεν χρειάζεται να καβαλήσουν τίποτα, άλλοι τους κουβαλάνε και ξεβρωμίζει ο τόπος.Κομπλεξικέ κακομοίρη.
Και μενα αυτο ειναι το όνειρό μου. Να τα φτιαξω με εναν κουλτουριαρη σαν εμενα και να ζήσουμε στο βασιλειο μας, μακρια απο τον κοσμο των βοοειδων , στον οποιον ανηκουν ολοι αυτοι που κοιτανε να βγαλουν χολη και κακια. Τους καταλαβαίνω βεβαια γιατι ξέρω οτι εχουν προσωπικα κενα και ανάγκη για προσοχη, εχουν άσχημη ζωη και η ασχήμια αυτη αντανακλαται απο τα σχολια τους. Ευχομαι καποτε στη ζωη σου να σε αγαπησουν η να αγαπησεις εσυ εσενα , ωστε να σταματησει αυτη η ανεξελεγκτη ροη κακιας που εχεις μεσα σου. Αν παλι αυτο δε συμβεί, στεναχωριεμαι και λυπαμαι (ενω κανονικα δεν θα επρεπε..) Τυχαιε περαστικε χωρις πλακα κάπου εψαχνα το μειλ σου γιατί ειχα γραψει κ παλια μια εξομολογηση (χωρις να πω οτι ειμαι εγω) κ σε θυμάμαι, παμε να παντρευτουμε, ο φαμπινας θα εκεινη η κλασικη γρια μαγισσα που θα θελει να διαλυσει τον γαμο!!! (Αστειευομαι καλε)
Βαριεμαι να βαζω τονους οταν γραφω στο κινητο. Αν ερθεις να διαβασεις τα κειμενα που γραφω, περι ψυχολογιας και πνευματικοτητας, ή τα αλλα που γραφω για τη σχολη μου, θα δεις οτι βαζω τονους. Το ορθογραφικο ποιο ειναι; Οργανωθείτε ειναι λεξη "πλαστη" απο την οργονη (ψαξε και μαθε για αυτη, επειδη εσυ δεν ξερεις εγω δεν φταιω) και ειναι καπως λογοπαιγνιο οργονωνομαι (δηλαδη βαζω στη ζωη μου την οργονη!) Το οτι τα thumbs up ειναι περισσοτερα στο σχολιο σου ειναι λυπηρο. Γιατι σημαινει οτι υπαρχουν και αλλοι που βλεπουν ορθογραφικα.... Λογικο, αυτη η εξομολογηση ειναι για λιγους :p
Έλα βρε μη λυπάσαι! Άσε τον καθένα να λέει γενικώς! Πολλοι δε θα σε καταλάβουν ίσως ποτε. Αλλά αυτοί που σε αντιλαμβάνονται είναι ανεκτιμητοι, don't you think? Οι ψύλλοι άλλωστε αξίζουν περισσοτερο όταν τους βρισκεις στα άχυρα...Χμ ναι δεν το είπα και τόσο καλά. Αλλά το καταλαβαίνεις το πόιντ μου.Παιδιά γράψτε κι άλλοι τέτοιες ωραιες εξομολογήσεις. Έτσι να ανέβει λίγο το επίπεδο. Είναι ωραία αυτά τα πράγματα!!!
Μην κλαις και μη λυπασαι, που ειπε και η αειμνηστη Σωσω, το είδωλό μου! (Σωστα εβαλα τους τονους αχ θαυμα ) Συμφωνω 100% φιλε σοκολατα! Απλως ξερεις βαριεσαι να γραφεις και πολλες τετοιες εξομολογήσεις οταν γνωριζεις οτι το 90% θα σε κραξει και δε θα καταλαβει καν αυτο που λες. Οταν το 90% των ανθρωπων τους ενδιαφερει το φαγητό, το σεξ, το σωμα και τα λεφτα τους αποκλειστικα ή το να μπουν σε μια σελιδα να κραξουν και να το παίξουν ψυχολογοι για να νιωσουν καλυτερα για τη δικη τους αχρωμη ζωη, λογικο σε τετοια ποστ να βλέπεις τετοια αντιμετωπιση... Δεν πτοουμαστε, ας αφησουμε τα μυστικα τα καλα να ειναι για λιγους. Αλλιως δεν θα ειχαν μαλλον την αξια που έχουνε τωρα..!
Δεν έχεις άδικο. Είναι σκληρό. Και απογοητευτικό. Καμιά φορά ειναι και εξοργιστικο θα έλεγα, το να μιλας και να μη σε καταλαβαίνουν. Για οποιοδήποτε θέμα. Σε κάνει να νιώθεις αδικημενος, ασχημόπαπο (τουλάχιστον εμένα) που στην πραγματική ζωή δυστυχώς σπανίως βρίσκει κύκνους. Αλλά ξέρεις κάτι... νομιζω καλά είναι και τα παπιά. Μερικά παπιά είναι πιο "όμορφα" από εσένα το ασχημόπαπο και τους κύκνους. Ακόμα κι αν δε σε καταλαβαίνουν. Αρκεί να συμβιβάζεσαι δημιουργικά, και να είσαι διατεθειμένος να δείξεις περισσότερη κατανόηση από όση θα λάβεις. Να δεις την ομορφιά που κρυβει η εστω απογοητευτικη πάπια και να κερδίσεις όσα γίνεται μέσα από αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε, ο καθένας μας θεωρεί ασχημόπαπο κάποιον άλλον που ειναι κύκνος. Δηλαδή αν εγώ διαβάζω Κάφκα πιθανώς θεωρουμαι ασχημόπαπο από τους πολλούς που μοστραρουν τη Φερράρι τους. Σκεφτομαι ομως ότι πιθανώς κάποτε θα έχω θεωρήσει ως ασχημοπαπο τον αλλον που διαβάζει Βιττγκενστάιν κοκΠροσωπικά για μένα είναι πολύ δύσκολο να δείχνω κατανόηση όταν οι άλλοι δε θέλουν να δείξουν σε μένα. Είμαι σχετικά νέος και οξύθυμος οποτε... Βραστα. Αλλά η λογική μου λέει ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Και εγώ κάνω πολλά λάθη και αδικώ τους άλλους, γιατί όχι και οι άλλοι; Όλοι πληγώνουμε και πληγωνομαστε. Αλλα τουλάχιστον: 1)Δε θα ξανααρνηθω ότι είμαι κυκνος για να με αποδεχτούν οι παπιες. 2)Ούτε θα προσπαθήσω να κάνω τις πάπιες κύκνους. Νομίζω ειναι και τα δύο μάταια εκτός από πολύ πώδυνα. Ζήτω κύκνοι λοιπόν! Ζήτω και οι πάπιες!(Τουλάχιστον οι της ιδιας συνομοταξίας παρηγορουμε και εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Και έτσι συνεχίζεται η ζωή! Ευτυχώς!!!):-)
Α και θερμή παράκληση: γράφε κι άλλες τέτοιες εξομολογήσεις αν το νιωθεις. Εστω για αυτούς τους λίγους που καταλαβαίνουν. Αφού συμφωνείς νομιζω ότι ακομα και 100 κραξιματα να λάβεις, αρκεί το 1 ποιοτικό σχόλιο για να σου δώσει δυναμη! :-)
Καπου μπλέχτηκα με τους χηνους και τις παπιες χαχα !!! Αλλα εντάξει, εγω εχω περασει πολλα κ διαφορα οποτε εχω αναισθητοποιηθει σε έναν μεγαλο βαθμο οποτε δεν μου φαινονται πολλα αδικα αδικα και σκληρά. Και αν μου φαινονται εχω μαθει να μη δινω σημασια. Και εφοσον κανεις δεν καταλαβαίνει, καλυτερα να κρατας πολλες φορες τις σκεψεις σου για εσενα, οταν εχουν να κανουν με εσωτεριστικο κ μυστικιστικο περιεχομενο. Συμφωνω βεβαια, αρκει το ενα ποιοτικο σχολιο να σου φτιαξει τη διαθεση! Ποσο εισαι αν επιτρέπεται; Αυτο το σχετικα νεος ενεχει μια πικρία ή μου φαινεται; χαχαχα
Χαχαχα όχι κανονικά το λέω. Είμαι 26. Βέβαια θα προτιμούσα να είμαι 16, αλλά εντάξει, το 26 είναι πολύ τελειο σε σχέση με το 86!Όλοι μου λένε για αναισθητοποιηση. Πώς το καταφέρνετε; Εγώ πρώτα πρέπει να περάσω από 40 κύματα για να αποδεχτώ μια άσχημη κατάσταση. Να την αγνοήσω δεν μπορώ. Πειτε μου επιτέλους!! Ποιό ειναι το μυστικό σας;;;
Νομιζω, που λες, το μυστικο μου ηταν που ενιωσα αχρηστη και ενιωσα οτι η αυτοπεποιθηση μου ηταν στον πατο και το οτι απετυχα παρά πολλες φορες. Ο επιτυχημενος εχει αποτυχει πιο πολλες φορες απο τον αποτυχημενο. Γιατι εμαθε 1.000.000 τροπους πως να ΜΗΝ κανεις κατι, αρα καποια στιγμή, αναποφευκτα επεσε και πανω στο σωστο!
Μ αρέσει πολύ ο τρόποε που σκέφτεσαι! Φαίνεται ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τον εαυτό σου. Κάτι που νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) λίγοι νιώθουν την ανάγκη να το κάνουν, πιο λίγοι μπαίνουν στη διαδικασία να το κάνουν και ελάχιστοι το καταφέρνουν. Κι αυτό νομίζω είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για το οποίο δεν ξέρω αν παίρνει κανείς έστω ένα Μπράβο! Βέβαια, θα μου πεις τί αν το κάνει, αφού έχει καταφέρει και έχει γίνει πολύ καλύτερος άνθρωπος. Το μπράβο του ελειπε; ΤεσπαΕγώ έχω μπει εδώ και χρόνια σε διαδικασία να αλλάξω αλλά αντιστέκομαι πάρα πολύ. Η αυτοπεποίθηση στο ναδίρ, αλλά έστω με μικρα σημάδια βελτίωσης... Μπορώ να πω ότι κάτι γίνεται... Απλά δεν μπορώ να αποδεχτώ την αποτυχία. Είναι καταστροφή για μένα. Κι όμως έτσι τελικά μένω στάσιμος με τα χρόνια. Θέμα απόφασης είναι, κι όμως αρνούμαι πεισματικά να την πάρω τη ρημαδα...
Η αλήθεια είναι ότι ο βίλχελμ ήταν ολίγον τι κουνημένος και πώς να μην είναι, βέβαια. Εκτός όλων των άλλων, νεαρός ων, παρακολουθούσε κρυφά την εξωσυζηγική σχέση της μάνας του (την οποία φαντασιωνόταν ότι πηδούσε ο ίδιος ή πιο ορθά σκεφτόταν να την εκβιάσει: για να μην την καρφώσει στον πατέρα του θα την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του) ... Τελοσπάντων, κάποια στιγμή την κάρφωσε κι αυτή μετά από μία σειρά ξυλοδαρμούς αυτοκτόνησε. Επίσης μία από τις πρώτες καταγεγραμμένες ασθενείς και συντρόφους του πέθανε από σήψη, μετά από αποτυχή (και παράνομη) έκτρωση, την οποία ίσως και να εκτέλεσε ο βίλχελμ.  Η μητέρα της κοπέλας αυτοκτόνησε, κι αυτή αργότερα, ενώ ο βίλχελμ είχε ισχυριστεί ότι τον γούσταρε. ...Ταυτόχρονα, στο μετρό, ενω κοιτώ όλα αυτά τα υπέρλαμπρα (not) πράγματα, μία κοπελιά μιλά καθόλη τη διάρκεια στο κινητό (αναρωτιέμαι πως δεν χάνεται το σήμα και φτάνω και στο σημείο να σκέπτομαι πως πρόκειται για κάποιου τύπου περφόρμανς) φωνασκόντας: "εγώ είμαι η μόνη αντίπαλος του εαυτού μου! Τι φοβάσαι; τι φοβάσαι πες το; μην μείνω έγκυος; εγώ δίνω τόσο όσο στους άντρες και δεν έχω ποτέ περάσει νύχτα σε σπίτι άνδρα ...άλλες το κάνουν, εγώ όχι!". Κι επειδή έκαψα, εν τω συνόλω, μερικά εγκεφαλικά κύτταρα:https://youtu.be/KhWArBhPWu0