ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2018 | 17:57

Ντυσιμο

Θεωρείτε κακο στον χωρο εργασιας μια κοπελα να φοράει σορτσακι? Δεν μιλαμε για δουλεια γραφειου η κατι σοβαρο. Μιλαμε για δουλειά σε ενα μικρο εργαστηριο. Λοιπον?
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε εργαστήριο με σορτσάκι; Και δεν το λέω για το dresscode-δεν παω καν σε αυτό το σκέλος. Αν μιλάμε για εργαστήριο με χημικά κλπ ντυνόμαστε γενικά κλειστά γιατί υπάρχουν χημικά κλπ κ ειναι θέμα υποτυπώδους προστασίας του δέρματός. Βασικοί κανόνες ασφαλείας.
Με σορτσάκι πας και στην παραλία,κάθεσαι σπίτι,πετάγεται μέχρι το περίπτερο. Όχι όμως να πας και έτσι στη δουλειά. Το σορτσάκι δείχνει στη χειρότερη κάτι πρόχειρο στην καλύτερη είναι πολύ προκλητικό για χώρο εργασίας.Καλυτερα να φορέσεις ένα παντελόνι μέχρι το γόνατο η τον αστράγαλο και άσε τις υπερβολές για άλλες περιστασεις
Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος τύπος ένδυσης (π.χ. στολή, ποδιά/καπέλο αν είσαι μάγειρας, κουστούμι αν μιλάς με πελάτες, κλπ) μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις. Δυστυχώς όμως η κανεντρέχεια και η μικρότητα του νεοέλληνα είναι να κρίνουν από την εμφάνιση, οπότε ετοιμάσου για πολλά αρνητικά σχόλια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ