ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2018 | 04:24

ρε κορίτσια, κοπέλες, γυναίκες, γιατί μας παρατάτε;

Έχω παρατηρήσει ότι πλέον την απόφαση του χωρισμού σε μεγάλο ποσοστό την παίρνουν οι γυναίκες. Ως άρτι πληγωθείς, θέλω να ρωτήσω τα θηλυκά της παρέας, γιατί μας παρατάτε; Μιλάμε για σενάρια που δεν παίζει κάποιος προφανής λόγος, κέρατο πχ. Καταλαβαίνω ότι θα φάω και δούλεμα, δεν κάνετε καλό σεξ κτλ, τελοσπάντων ελπίζω και σε σοβαρές προτάσεις. Απ' τις εμπειρίες σας, απ' αυτά που έχετε ακούσει, απ' ό,τι σκαρφίστηκε το γυναικείο μυαλό σας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω πως δε μπορεί να δοθεί καθολική απάντηση στο ερώτημά σου. Η κάθε γυναίκα έχει τους λόγους της όταν χωρίζει.Είναι κρίμα να πιστεύεις πως ο πιο προφανής λόγος για χωρισμό είναι η σεξουαλική απιστία. Επίσης, εξίσου προφανής είναι και η σεξουαλική ασυμβατότητα - γιατί την υποβιβάζεις;Τώρα, τους λόγους δε μπορώ να τους απαριθμήσω, είναι αμέτρητοι και εξαρτώνται από τις προτιμήσεις και τις προτεραιότητες της συντρόφου.Αν μας έδινες κάποια παραδείγματα ίσως μπορούσαμε να εκφέρουμε κάποια άποψη. Υποπτεύομαι πως έχεις συγκεκριμένες σχέσεις στο μυαλό σου, τις οποίες προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις.Είσαι σίγουρος πως δεν καταλαβαίνεις όμως; Οι γυναίκες δε σου έδωσαν το λόγο πριν φύγουν;Μήπως απλώς ψάχνεις μια εύκολη γενική απάντηση για όλα; Γιατί τέτοια απάντηση 'ομπρέλα' δεν υπάρχει.
Ρε Αγόρια,Παλικάρια,Άντρες εσείς γιατί το κάνετε?Πραγματικά όταν τα έχετε όλα απο μια γυναίκα,γιατί βαριόσαστε και ζητάτε το κάτι παραπάνω έστω και κρυφά?Κρατάτε το στανταράκι σας και μετά ξετσουτσουλεύετε...Τέλος πάντων δεν τσουβαλιάζω κανέναν,ίσως φταίει ότι οι κατασταλαγμένοι συνήθως άνθρωποι κρίνουμε λάθος κάποιες καταστάσεις,τις υπερεκτιμάμε και μετά τρώμε ένα ωραιότατο σπάσιμο στα μουτράκια μας!!!! Μπίβιβιβιβι βίβ!!!!!!!Και κάπου εκεί φοβόμαστε να εμπιστευθούμε ξανά...Έχει πολύ ανάλυση το θέμα που αναπτύξαμε κορίτσια και αγόρια!
Πολύ γενική η ερώτηση και η απάντηση εξαρτάται κι από τις ηλικίες. Πχ πολλές φορές για άλλο λόγο θα χωρίσει μια κοπέλα στα 20, για άλλο μια στα 30. Μερικοί κλασικοί λόγοι χωρισμού ειναι η έλλειψη συνεννόησης δηλαδή να εκπέμπειις σε άλλο μήκος κύματος με τον άλλο. Ή η ανωριμότητα ή οι άλλες προτεραιοτητες. Ειναι ένα εκατομμύριο λόγοι που μπορεί να παίζουν, συμβουλή μου μην ψάχνεις να βρεις μαγική συνταγή. Απλά προσπάθησε την επόμενη φορά να δεις όταν κάτι πάει να στραβώσει τι ακριβώς φταίει γι αυτό, συζήτησέ το εγκαίρως και προσπάθησε να βρεις λύση μαζί με την κοπέλα σου. Καλή τύχη :)
Θα σου πω οχι γιατι παραταμε, θα σου πω ποια σημεια ειναι που μας κανουν διστακτικες (εμενα τουλάχιστον, γιατι ειμαι παραξενη) Πολλες φορες δείχνετε υπερβολικη προσκολληση στο εξω μας. Και ναι μας αρεσει να μας κανετε να νιωθουμε οτι είμαστε ομορφες αρκει να μην ασχολειστε σε τετοιο βαθμο που να μας εξισωνει απλα με την εμφανιση. Ειμαστε πολλα παραπάνω, οχι ενας ωραίος πισινος η ενα ωραιο σωμα. Και συμβαινει και το αντίστροφο, να επικρινεις τον ανθρωπο σου αν εχει βαλει κιλα. Όταν αγαπας οι μικροατελειες, εφοσον ο αλλος αγαπα τον εαυτο του και δεν εχει διαταραχες, δεν σου λένε τιποτα. Δευτερον, πολλες φορες δεν καταλαβαινετε οτι η καθε γυναίκα εχει τα δικα της προσωπικα ορια ιδιαιτερα στο σεξ. Εσεις την θεωρειτε κλειστομυαλη ή κομπλεξικια ή κρατημενη απο ταμπου αν δεν θελει να κανει κατι τυπου πρωκτικο . Δεν ειναι θεμα κλειστομυαλιας παιδια, ειναι οτι η κοπελα δεν νιωθει ανετα, ειναι οτι ετσι νοιώθει πως σεβεται το σωμα της και οτι πιστεύει οτι αλλη λειτουργια επιτελει το εντερο και η απόληξη του και αλλη το γεννητικο οργανο. Μεγαλυτερη κλειστομυαλια ειναι να σου λεει η κοπελα σου πως αυτο δεν το θελει και εσυ να επιμενεις. Γιατι δεν μπορεις να δεχθεις οτι δεν το θελει. Αλλα εγω (μιλαω εκ πείρας) μονο και οταν σου προτεινει καποιος κατι που εσενα η ιδεα του σε κανει να αισθανεσαι αβολα καπως πληγωνεσαι... Τριτον, σε αυτην την εποχη υπαρχει λιγο μαζοποιηση τυπου ολοι πανε με ολους ολοι τα κανουν ολα και δεν υπαρχει εμπιστοσύνη. Οποτε αν δει μια κοπελα εστω το παραμικρο δειγμα ευκολα παει το μυαλο της στην απιστια γιατι πολυ απλα ειναι συχνο φαινομενο. Τωρα τι να σου πω , μιλάμε υποθετικα εντελως, αν περιεγραφες μια κατασταση ισως μπορουσαμε να καταλαβουμε γιατι εφυγε η χ ... Αυτοι οι λογοι ειναι τουλαχιστον οι λογοι που εχουν απομακρυνει εμενα απο ατομα...