ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2018 | 22:38

Υπέροχα

Είναι Σάββατο, στη βόρεια Ευρώπη. Έχει ήλιο και ζέστη, είδα κόσμο να λιάζεται, να καπνίζει, να φιλιέται, να βολτάρει...Τους έβλεπα και μου φαινόταν ότι όλοι ήταν ένα κι εγώ κάτι ξεχωριστό, μόνο του, που τους κοιτάει και δεν μπορεί να μπει σε αυτό που ζουν. Είμαι ξένο σώμα.Η φίλη μου στην Ελλάδα είναι στη θάλασσα με τον δικό της, με παρέα και τα σχετικά, η φίλη που έχω εδώ βολτάρει στο Βερολίνο με άλλη παρέα όλο το σκ, ο αδερφός μου την αράζει στην Ελλάδα. Ζηλεύω τη δροσιά τους, θα ήθελα να τους κλέψω λίγη..πολύ λίγη..Και είχα χαρεί για λίγες μέρες, ξεκίνησε κάτι με κάποιον και πήρα μια ανάσα, ξέφυγα από το πήγαινε έλα στη δουλειά και τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού. Αλλά κράτησε τόσο λίγο... Ξυπνάω το πρωί και είμαι μέσα στη λαχτάρα γιατί είχαμε κανονίσει να βρεθούμε αύριο το πρωί. Σε λίγη ώρα σκάει μηνυμα, ψυχρό και μονοκόμματο "δεν μπορώ αύριο, σόρρυ". Και λίγες μέρες πριν, μου έλεγε πότε θα σε δω και μου εκλεινε ραντεβού μην τυχόν και χαθούμε.Ντάξει, τα ξέρω, πήρε ό,τι ήθελε και καληνύχτα σας. Ξεκινήσαμε "χαλαρά", τα κλασσικά, δεν έχω σχέση μαζί του. Δεν ξέρω αν αξίζει τη στεναχώρια μου κάτι που ούτε καν έζησα καλά-καλά.Αλλά αυτός ο ήλιος που βγήκε σήμερα και τα χαμόγελα των ανθρώπων, το αίσθημα ότι όλοι κάπου είναι και κάτι κάνουν, το αίσθημα ότι κι αυτός κάπου είναι και κάτι κάνει και δεν τον ένοιαζε καν να μου πει γιατί δεν μπορεί να με δει αύριο ... Σαν παρατημένο νιώθω. Κάθομαι στο μπαλκονάκι μου και καπνίζω, βλέπω τον ουρανό να παίρνει ένα μωβ χρωματάκι άπαιχτο ομολογουμένως!,, και με πιάνει μια νοσταλγία για κάτι που δεν έχω ζήσει καν. Για την ιστορία..του απάντησα δυο ώρες μετά ότι προτιμώ να το διακόψουμε γενικότερα και συμφώνησε. Τουλάχιστον δεν μένω με την απορία :) Μπαμ και κάτω, άντε γεια, θα την παλέψω και μόνη άμα λάχει!!
9
 
 
 
 
σχόλια
Και να θυμάσαι ότι σε ένα χωρισμό το καλύτερο γιατρικόδεν είναι ο χρόνος που φεύγει,αλλά ο τρόπος που μαθαίνειςαπό δω και στο εξής να σκέφτεσαι.Ηδη με τις σκέψεις αυτές μπορεί να νοιώθεις καλύτερα.
Να θυμάσαι ότι η σημαντικότερη σχέση στη ζωή σου δεν είναι αυτή που έφυγε ,αλλά αυτή που θα έρθει.Και θα έρθει γιατί η ζωή πάει μπροστά,έχει εξέλιξη.Και εξέλιξη είναι αυτό που έρχεται.
Ταυτίζομαι από πολλές απόψεις. Εξωτερικό, εργασία-σπίτι, εν γένει εφημερότητα σε όποιας μορφής γνωριμία κι'αν κάνω εδώ... Τουλάχιστον απολαμβάνουμε όμορφη θέα, εσύ από το μπακλονάκι σου, εγώ από το τεράστιο παράθυρο... "Autumn" always comes after "Summer" :)
Αξίζεις κάτι πολύ καλύτερο δεν νομίζεις???Κάτι που θα έχει χρόνο για εσένα και θα το θέλει...Θα επιθυμεί να βρίσκεται μαζί σου και να ζείτε πολλές στιγμές παρέα κανονίζοντας πολλά και διάφορα να κάνετε μαζί σαν ζευγάρι και να περνάτε όμορφα!Σωστή η απόφαση που πήρες!!!Προχωράς για τα καλύτερα,μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει ξανά...Δεν άξιζε αυτός ο άνθρωπος για εσένα και ευτυχώς το είδες γρήγορα...Σου εύχομαι να έρθει το ιδανικό ταίρι σύντομα στο πλευρό σου και να σε κάνει ευτυχισμένη!!!! :-* :-* :-*