ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2018 | 21:46

περιστατικό

Σε δημόσιο χώρο.Οικογενειάρχης σαρανταφεύγα με κοριτσάκι περίπου πέντε ετών καθισμένος σε υπολογιστή.Το κοριτσάκι έχει ένα κινητό που του έχει δώσει αυτός, δηλαδή ο πατέρας της.Και της ξεφεύγει της μικρής και πατάει κάτι ήχους και παίζει μουσική το κινητό.Τη δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό, γυρνάει ο πατέρας της με βλέμμα τρελού και μπροστά σε όλους μας λέει στο κοριτσάκι:Έλα εδώ, εδώ, εδώ, μπροστά μου, χαμήλωσε το κεφάλι, ακούμπησε το χέρι σου στο γόνατό μου όπως κάνουμε στο σπίτι και πες μου συγνώμη, μπαμπά.Και μην τολμήσεις να σηκώσεις το βλέμμα σου να κοιτάξεις, όπως κάνουμε στο σπίτι σου είπα. Και μην τολμήσεις να κλάψεις, ξέρεις τι θα γίνει μετά.Το κοριτσάκι το κάνει. Κι αυτός της λέει: Πιο δυνατά το συγνώμη, όπως στο σπίτι σου είπα, δεν καταλαβαίνεις; Όπως στο σπίτι.Και το κοριτσάκι γκαρίζει συγνώμη μπαμπά. Με χαμηλωμένο βλέμμα, σκυμμένο κεφάλι και το χέρι της ακουμπησμένο στο αριστερό γόνατο του μπαμπά της.Όπως το κάνουν στο σπίτι δηλαδή, όπως της είπε κι ο μπαμπάς της.Κι έχουμε γυρίσει όλοι στο χώρο έκπληκτοι προς το μέρος τους και τους κοιτάμε.Άλλος ένας '' λογικός και δυναμικός'' οικογενειάρχης μέσα στο τρομακτικά απαίσιο φυτώριο νοσηρών συμπεριφορών που ονομάζεται ελληνική οικογένεια.
13
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να γίνονται γονείς.Άν είχε μυαλό στο κεφάλι του θα καταλάβαινε πόσο γελοία ήταν η συμπεριφορά του.Δυστυχώς αρκετοί θεωρούν ότι τα παιδιά τους είναι κτήματα τους και ειδικά όταν είναι μικρά γουστάρουν να τα εκφοβίζουν βγάζοντας πάνω τους τα κόμπλεξ τους.Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει μπούλινγκ γύρω μας.
Σε καμία περιπτωση δε διαφωνώ με τα παραπάνω σχόλια.Αμφιβάλλω όμως για την πραγματικότητα του περιστατικού. Και απογοητευομαι από ολους σας που αγνοήσατε το τελευταιο σχόλιο της εξομολογησης. Αυτο που προσπαθεί να ταυτισει τους λογικούς και δυναμικούς με τερατα. Αυτός ήταν ο σκοπός της εξομολογησης και όχι το περιστατικό καθαυτό.Γιατι αμφιβαλλω και απογοητευομαι; γιατι περνάει τυχαια κάποιος, γραφει κατι με ξεκάθαρη ατζεντα και τσιμπάτε.Το ξαναλέω. Δε διαφωνώ με οσα είπατε. Ολα σωστα στην περιπτωση που το περιστατικό ήταν αληθινό.Αλλα ειχα την εντυπωση ότι θα βλέπατε την προβοκατσια και δε θα ταιζατε την υπερβολή. Προφανώς δε σας ενδιαφερει. Και δικαίωμά σας και να μη σας νοιάζει και να σχολιάζετε ο,τι και οποιον θέλετε.
Και απογοητευομαι από ολους σας που αγνοήσατε το τελευταιο σχόλιο της εξομολογησης. Αυτο που προσπαθεί να ταυτισει τους λογικούς και δυναμικούς με τερατα. Αυτός ήταν ο σκοπός της εξομολογησης και όχι το περιστατικό καθαυτό. Πηγή: www.lifo.grΕίσαι βαθιά ανόητος, γεμάτος μίσος και κακεντρέχεια. Σε κανένα σημείο της εξομολόγησης δεν έγινε ταύτιση των λογικών και δυναμικών με τα τέρατα, όπως βλακωδώς αναφέρεις στο σχόλιό σου. Γι' αυτό και οι λέξεις δυναμικός και λογικός μπήκαν σε εισαγωγικά. Γιατί κάποιοι άνθρωποι τις χρησιμοποιούν λανθασμένα.Το τελευταίο σχόλιο της εξομολόγησης ήθελε να πει ότι αυτός φαίνεται στους γύρω του, δείχνει στους γύρω του ως λογικός και δυναμικός και σοβαρός οικογενειάρχης, δεν ταύτισε τίποτα από τις κακίες που λες εσύ.Κι επειδή εγώ δεν κωλώνω σαν τους περισσότερους εδώ μέσα και κυρίως εσένα, το περιστατικό έγινε στο Νιάρχος στην αίθουσα υπολογιστών στον πάνω όροφο πριν λίγες μέρες.Αν δε θες να το πιστέψεις, σκασίλα μου μεγάλη.Αλλά το να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα της εξομολόγησης είναι χυδαίο και δείχνει πόσο χυδαίος, κολλημένος, κομπλεξικός, κακεντρεχής και ανόητος είσαι. Κι όλα αυτά σε τεράστιο βαθμό. Και απύθμενα κακιασμένος.
Εχεις δικιο. Θα τη γραψω 40 φορες μηπως και μαθω να τη γραφω σωστά.Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου, Εισιτηρίου.Ευχαριστώ.
γιατι περνάει τυχαια κάποιος, γραφει κατι με ξεκάθαρη ατζεντα και τσιμπάτε. Πηγή: www.lifo.grΑλλα ειχα την εντυπωση ότι θα βλέπατε την προβοκατσια και δε θα ταιζατε την υπερβολή. Πηγή: www.lifo.grΠροβοκάτσια και γράφω με ατζέντα κατά τον Fabinas. Επειδή έγραψα για ένα περιστατικό που είδα.Είσαι και φαντασμένος και αγενής και ανόητος και συνωμοσιολόγος. Άκου προβοκάτσια.Θα μου πεις, πρώην πανελίστας δεν ήσουν; Άρα έχεις συνηθίσει στη λάσπη και στη χυδαιότητα. Τέτοιος άνθρωπος είσαι.
Ταπείνωση και δη δημόσια. Άλλος ένας μελλοντικός ενήλικας με ψυχολογικά θέματα που πρέπει να λύσει με αρκετή ταλαιπωρία-αν το προσπαθήσει και τα καταφέρει- επειδή... επειδή; Δεν θέλω να πω άλλα.