ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2018 | 14:44

Διαδικτυακή γνωριμία

Μιλάμε τρεις μήνες μένει μακριά. Επικοινωνούμε καθημερινά έχει όλα τα στοιχεία μου και της έχω πει πως δεν αποκλείω τίποτε αν ταιριάξουμε. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι το μικρό της όνομα η ηλικία της και τι δουλειά κάνει. Δεν μου λέει σε ποια πόλη ζει ούτε σε ποιο μέρος κατεβαίνει κάθε καλοκαίρι όταν έρχεται για διακοπές. Θα βρεθούμε τον Ιούλιο αλλά δεν ήθελε να βρεθούμε εδώ στην πόλη που ζω θα γίνει αλλού η συνάντηση. Με πολλά παρακάλια μου έχει τηλεφωνήσει τρεις φορές και πάντα με απόκρυψη. Έχουμε αλλάξει φωτογραφίες και πολλές φορές είναι τρυφερή και γράφει σαν να είναι ερωτευμένη μαζί μου. Με ενδιαφέρει πολύ αυτή η γυναίκα αλλά ανησυχώ μήπως μου κρύβει πράγματα που θα έπρεπε να γνωρίζω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί σου κρύβει το μέρος που διαμένει; Και άλλα πράματα σίγουρα σου κρύβει. Αν δεν δεις και δεν γνωριστείς με τον άλλον από κοντά, ζεις σε ουτοπικές καταστάσεις και πλατωνικούς έρωτες.
Κοψτην. Τώρα.Σταματα να ζεις εναν εικονικό ερωτα στο μυαλό σου με εναν ανθρωπο που δεν ξέρεις. Αν δεν εχει κάτι να κρυψει, ειναι αρκετα ανασφαλής. Και εσύ θα χασεις.
"Καθημερινά", "παρακάλια", κλπ. πλάθετε εικονικές σχέσεις στο μυαλό σας και όταν-και-εάν τελικά κάπου-κάπως-κάποτε συναντηθείτε καταρρίπτονται τα είδωλα που έχετε δημιουργήσει - αυτονόητο, μιας και οι πραγματικοί άνθρωποι έχουν ατέλειες και αδυναμίες που δεν προβάλλονται στο είδωλο- απογοητεύεστε και διαπιστώνετε ότι χάσατε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Το διαδίκτυο δίνει την δυνατότητα να γνωριστείς με ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσες. Ως εκεί. Όλα τα άλλα ξεκινούν μετά τη φυσική vis-a-vis γνωριμία.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση, περιέχει όλα τα συστατικά για να σε "τρέξει" όσο τα θέλει ο οργανισμός σου. Ήδη άρχισες τα παρακάλια. Ειλικρινά τώρα, ο εαυτός σου σε ενδιαφέρει καθόλου ή μπα;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ