Τσίπρας σε Μπουτάρη: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
12

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιάννη Μπουτάρη στη διάρκεια της συνάντησής τους, στο δημαρχείο. 

«Βρήκες τον μπελά σου, συμβολοποιείς ένα ολόκληρο δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στη μαυρίλα κι αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσεις», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός αναφερθείς στη φασιστική επίθεση που δέχθηκε ο Γ. Μπουτάρης το περασμένο Σάββατο, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού.


Επίσης ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, που από τη μια είπε ότι έχει μια μακρά παράδοση αγώνων αλλά υπάρχει και το μαύρο παρελθόν ρατσιστικών και εθνικιστικών γεγονότων.

Ακόμα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ευτυχώς που δεν υπήρχαν θύματα από αυτή τη φασιστική επίθεση εναντίον του δημάρχου, τονίζοντας ότι μπορεί να λένε κάποιοι ότι η επίθεση ήταν τυχαία και αυθόρμητη, όμως ήταν οργανωμένη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, αν υπάρχει δυνατότητα, μέσω του facebook, να αποκλείονται συνομιλίες που προτρέπουν στην οργάνωση επιθέσεων από διάφορα άτομα.

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Εντάξει, αναμενόμενος ο αντιπερισπασμός ενόψει του τερατουργήματος Κατρούγκαλου, της ανομίας στον τελικό Κυπέλλου, του Σκοπιανού, όσων εν πάση περιπτώσει λαμβάνουν χώρα και και περνάνε στα μουλωχτά. Η ανώνυμη τρίτη ηλικία που κατακρεουργείται περνάει στα ψιλά, χάριν σε 20 μαντράχαλους με μυαλό αμοιβάδας.
Επίσης ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, που από τη μια είπε ότι έχει μια μακρά παράδοση αγώνων αλλά υπάρχει και το μαύρο παρελθόν ρατσιστικών και εθνικιστικών γεγονότων. Πηγή: www.lifo.grπαρακαλώ;;;;;;;; Μαύρο παρελθόν;;;;;;Μισο λεπτο να παρω το μηδενΟ κυριος Μπουταρης σε προσφατη ομιλια του μιλησε για μαυρο παρελθον και για ντροπη της πολης τον καιρο της γερμανικης κατοχης. Συμπληρωνει την κασετα σημερα και ο Προεδρος της Ελληνικης Κυβερνησης. Αμετροεπεια ή σκοπιμοτητα;;;Μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτην την συντονισμενη προσπαθεια δαιμονοποιησης του Ελληνα πολιτη, της δημιουργιας αισθηματος ντροπης και τυψεων;;; Αυτο το κυνήγι μαγισσων εκ των εσω;;; Ο Ελληνας ετσι, ο Ελληνας αλλιως, ο Ελληνας γιουβετσι. Αλλο πραγμα ειναι να απομονωνω και να κατακρινω ενα γεγονος, αλλα το να γενικευω ρατσιστικα και ακριτα δεν ειναι και ο ορισμος του αντιφα.Λοιπον κυριοι να σας πουνε αλλοι "με γεια" για τα καινουργια ρουχα του αυτοκρατορα. Εγω απο εδω που ειμαι βλεπω μεταξωτες κιλοτες.
Δεν φταίει ο Νίτσε αν τα λόγια του έχουν χρησιμοποιηθεί από καραγκιόζηδες ή/και πολιτικούς απατεώνες...Nietzsche's original line (Twilight of the Idols: "From life's school of war: what does not kill me makes me stronger)" has been referenced many times. G. Gordon Liddy, former assistant to President Richard Nixon, paraphrased it as "That which does not kill us makes us stronger." In that phrasing, it has appeared in many places, including the opening of the film Conan the Barbarian (1982),[16] Kanye West's song "Stronger" (2007), κλπ κλπ.
Πάντως θα έλεγα πως συμφωνώ μαζί σου. Αν πάρουμε την ρήση του Νίτσε τοις μετρητοίς, για πάρα πολλούς ανθρώπους δεν ισχύει καθόλου: Ό,τι δεν τους σκοτώνει τους αφήνει το ίδιο βλάκες με πριν... Πάρε για παράδειγμα τους ψηφοφόρους του Αλέξη ;-)(Ο Νίτσε βέβαια, ως γνωστόν, δεν αναφερόταν συνηθως στον "μέσο άνθρωπο" με θετικό τρόπο--και η παραπάνω ρήση σαφώς και δεν αφορά τον "μέσο άνθρωπο")